The Ins & Outs of Inns

The Ins & Outs of Inns ../images/Emo68.gif

שלום שוב.
אני ממש ממש ממש מתנצלת על האיחור הנוראי בכתיבת הפרק. השבוע הזה היה כ"כ לחוץ ולא היה לי זמן לכלום. אז הנה מה שהיה בפרק: הפרק הזה בעיקר עוסק בפתיחת המלון של לורליי וסוקי. הפרק מתחיל בתמונה של רורי, לורליי ואמילי, יושבות בביתה של אמילי, ואוכלות ארוחת ערב. הן מדברות על התבשילים החדשים שהן אוכלות,
ואמילי אומרת שהכל בזכות מריסלה, הטבחית החדשה
כולן שמות
להיעדרו של ריצ´ארד. אמילי אומרת שהוא שוב בנסיעות. לורליי ורורי מנסות לנחש לאן ריצ´ארד נסע הפעם. ארגנטינה
מרוקו
לא
אקרון שבאוהיו
מה רבה הייתה האכזבה
לורליי לאמילי: “get out of here” ואמילי "אני לא רוצה ללכת". לורליי מנסה להסביר לאמא שלה שזו רק צורת ביטוי
, בזמן שרורי מנסה לתחקר את אמילי- למה ריצ´ארד באקרון, ומה יש לו כבר לעשות שם. לורליי ממשיכה להסביר שזה רק ביטוי בזמן שרורי ואמילי מדברות.. די משעשע. אמילי אומרת שריצ´ארד אומלל, ורורי אומרת שעצוב לה לחשוב שסבא שלה עצוב. אמילי אומרת שצריך לעשות משהו. לורליי כבר יודעת שזה הולך להיות משו מסוכן ומנסה להזהיר את רורי. אמילי מציעה לרורי לעשות דיוקן שֶמֵןבדמותה בחדר העבודה של ריצ´ארד. רורי מסכימה. לורליי מנסה לשכנע את רורי לא לעשות זאת.
מוזיקת פתיחה
המסעדה של לוק. לוק מנסה להסביר ללורליי איך פותחים עסק חדש. ברקע רואים את ג´ס ממלצר. לורליי מנסה להסביר ללוק שהיא לא יודעת איך לקרוא למלון החדש שיהיה להם, כי היא גרועה בבחירת שמות. פעם היא ניסתה לקרוא לבית שלהם בשם ובסוף הן קראו לו “The Crap Shack”. לורליי ולוק ממשיכים לדבר. לורליי אומרת שהיא רוצה לפתוח את המלון ב"נכס של רייצ´ל". ללוק יש פרצוף עצוב ונעלב.. לורליי מנסה להסביר שזה לא בכוונה לפגוע בו, פשוט ככה יצא שהן קראו לו. מלון העצמאות. לורליי וסוקי מנסות למצוא שם למלון שלהן. מישל נכנס למטבח ומוסר ללורליי מכתב, ולא שוכח להזכיר שהוא מאריך לעצמו את הפסקת הצהריים
. לא רק זאת, הוא גם אומר להן שרוב העסקים פושטים רגל אחרי שנתיים. ללורליי וסוקי זה לא מפריע בטענה ש: "אם נפשוט.. אלה יהיו השנתיים הכי מרגשות". לורליי פותחת את המכתב. "רישום הטאבו של הנכס של רייצ´ל". הבעלים של הנכס היא פראן ממאפיית ווטסון. טיילור (הכוסון.
) הולך לעבר החנות שלו ומוצא בכניסה לחנות סרט משטרתי של "אין כניסה"
. הוא מסתכל לעבר הרצפה, ורואה ציור בגיר של גופה על הרצפה
ולא מבין מה קורה.
מאפיית ווטסון. סוקי מאחרת ומנסה לתרץ ללורליי למה היא איחרה. הייתה לה בעיה עם זיגוגי הקינוחים או משהו כזה.. לורליי אומרת לסוקי שזה מצוין שהיא שמה
לפרטים הקטנים ושהיא פרפקציוניסטית. היא גם קוראת לה "מאסטרו". פראן מגיעה ומתיישבת באנחות כאב על הכסא. לורליי וסוקי שואלות מה קרה לה ופראן מסבירה שיש לה ירך דפוקה ושצריך להחליף אותה. אגיין.
יש לה גם שפעת. לורליי וסוקי מתחילות את השיחה ואומרות לפראן שהן שמעו ש"מלון השפירית" (הנכס של רייצ´ל) הוא בבעלותה של פראן. פראן אומרת שזה נכון, וזה היה של ההורים שלה. לורליי וסוקי אומרת לפראן שהן רוצות לקנות את המקום. פראן אומרת שהיא לא יכולה למכור להן את הנכס, כי אין לה אחים ואחיות, ואין לה ילדים והנכס הוא כמו המשפחה היחידה שיש לה והיא מתכוונת לשמור עליו לנצח. לורליי מנסה לרמוז שיש סוף לנצח (
), אבל פראן לא מבינה.
פראן תשמור על הנצח For ever and ever. לורליי עוקצת: "מה יקרה אם "לנצח" לא יישאר לנצח"
. פראן פשוט לא מבינה וחוזרת על כך שהיא לא יכולה למכור. קטע משעשע...
המשך יבוא..

... המשך ../images/Emo68.gif

רורי ולין הולכות ברחוב. לין מספרת על ג´ייני פרטמן שמנסה להיות חברה שלה. רורי מזועזעת.
הן מגיעות למקום ה"רצח" ופוגשות את דיןןןן
בסוף מסתבר שאחרי חקירה של המשטרה- אפאחד לא מת, לא חסר וכולם נמצאים. השוטרת אומרת שזו מתיחה מתוחכמת. טיילור: "מי חסר מצפון מספיק לעולל תעלול כזה
" התמונה עוברת מעבר לכביש ורואים את ג´ס נשען על עמוד. חה
זה גאוני
קטע פשוט גאוני. מלון העצמאות. סוקי מספרת על חלום שהיה לה, שכולם מזדקנים ורק פראן לא מזדקנת
. מישל נכנס ואומר שהבוס כאן. כולם קופצים בשמחה ש"מיה מגיעה
"
רורי ולורליי יוצאות מהמטבח וקופצות על מיה. מיה בודקת איך הן נראות ומדברת איתן קצת. ואז לוקחת אותן ומוציאה אותן החוצה. יש איזה קטע מצחיק שכולן צוחקות על מישל שאפאחד לא מבין את המבטא שלו
(*מיה היא בעלת מלון העצמאות*) נכנסות למקום של לוק. לוק קופץ ומתלהב ו
את מיה. מיה קוראת לו "לוקאס" ולוק אומר שרק לה מותר לקרוא לו ככה ומזכיר לרורי ולורליי שלא יעזו לקרוא לו כך. הבחורות מתיישבות. לוק שואל את מיה אם היא יודעת לתקן טוסטרים (כי הטוסטר שלו מקולקל) ואז הוא מציע להן
. מיה צוחקת על לוק שכשהוא היה קטן הוא תמיד לבש את אותה החולצה. מתברר שזו הייתה חולצה של סטאר טראק. לורליי ורורי מתלהבות וצוחקות על לוק. הן קוראות לו "טרקי". טיילור נכנס לחנות ומתחיל לריב עם לוק. טיילור רומז שג´ס עשה את המתיחה ה"נוראית" מול החנות שלו ולוק מכחיש הכל. מיה מתחילה להעלות נוסטלגיה, שלפני 15 שנה לורליי הגיעה עם תינוקת קטנטנה וביקשה עבודה והייתה מוכנה לעבוד בכל דבר. מלון העצמאות. לורליי מקבלת שיחת טלפון מאמילי. אמילי מתלוננת על כך שרורי לא מדגמנת כמו שצריך. אמילי רוצה שהיא תדגמן עם ברבור. לרורי יש תנוחת יד מטופשת. לורליי מציעה לאמילי, שרורי תוריד את היד המטופשת, ותהיה בתנוחה הכי טבעית שלה. קוראת
. (איזה קטע פתטי
). ערב. לורליי, מיה, ורורי מטיילות ברחוב סטארס הולו. מפתיעות את לוק בדרך. כולם מפחדים שיאחרו לישיבה. נכנסים. שמים
שהם מאחרים. טיילור, שניהל את הישיבה, אומר ללוק שהוא לא הוזמן כי הישיבה הייתה בעניין ג´ס, שעושה צרות בכל העיר. כולם מתנפלים על לוק. לוק רב שם עם כולם ובעיקר עם בוטסי, בעל הדוכן. לורליי עומדת לצידו של לוק ומנסה לעזור לו. הם משלימים משפטים וזה עוד קטע טיפשי שלורליי ולוק צריכים להיות ביחד. גועל נפש. המשך יבוא..

.. המשך של ההמשך.. ../images/Emo68.gif

מיה, לורליי ורורי. רורי הולכת. מיה ולורליי נשארות. לורליי אומרת למיה שהיא לא רוצה לאכזב אותה אבל היא וסוקי רוצות לעשות שינוי, ולפתוח מלון משלהן. מיה אומרת שזה מצוין, ושהיא שמחה בשבילן, ובכל מקרה היא קיבלה הצעות לקנות את המלון והיא רוצה למכור אותו והכל כאילו מסתדר. מיה מבקשת שלורליי תקדים את העזיבה שלה. לורליי נעשית עצובה... (כולם ביחד: אוווווווווווו
) מלון העצמאות. לורליי וסוקי מדברות. לורליי ביצ´ית למדי. היא כועסת, מאוכזבת ועצובה, וסוקי לא מבינה דבר. יש תחושה שלורליי רוצה לחזור בה מעניין בית המלון וסוקי לא מבינה למה. לורליי מספרת לה שמיה רוצה למכור את המלון. המלון ייאבד את הייחוד והקסם שלו, כי ישנו הכל. לורליי וסוקי מתחילות להתווכח ולריב. לורליי מתנפלת על סוקי ואומרת שכבר כואב לה הגב מרוב כל האחריות שהיא לוקחת, ונמאס לה, ומתנפלת על סוקי שהיא תמיד מאחרת ולא אמינה, ואם הן יפתחו מלון- זה רק יעשה להן רע. סוקי אומרת ללורליי שהיא מתנשאת, ושהיא לא רוצה לבכות אחרת לורליי תגיד עליה שהיא חלשת אופי. סוקי אומרת "נתראה מחר, אם היא תזכור בכלל להגיע". מנסה לגרום ללורליי רגשות אשמה.
קטע טעון ועצוב. דין ורורי מטיילים ברחוב. דין נכנס לחנות של טיילור. ג´ס מגיע ואומר לרורי: "זהירות. שמעתי שזו פינה מסוכנת". (איזה קטע טוב
). רורי מתנפלת עליו, וכועסת על ג´ס שהוא לא מקשיב ללוק. והוא שיסה את כל העיר בלוק. עכשיו לוק מנודה בגלל ג´ס, ולא אכפת לו בכלל מהרגשות של לוק. ג´ס שואל את רורי אם היא חושבת שמה שהוא עשה היה מצחיק... רורי מחייכת. דין יוצא מהחנות. הפגישה הראשונה בין דין לג´ס (וואו
). ג´ס אומר לוריר שהוא לא ידע שיש לה חבר. ואז הוא הולך בדרמאטיות. רורי ולורליי נכנסות לבית של אמילי. אמילי מראה להן את הציור. (הציור מעוות
) לורליי כועסת וחמוצה, ונטפלת לאמא שלה. אמילי עוזבת את החדר בעצב. לורליי רודפת אחירה, ומסבירה לה למה היא כ"כ חמוצה. לאמילי יש פאפי פייס
. מספרץ לאמילי שהייתה לה מריבה איומה עם סוקי. הבית של לורליי. לוק חוזר אחרי שתיקן את החופה. לורליי פחדה שירד גשם, והיא לא ידעה איפה אפשר להשיג אוטם חופות למים. לוק: "מה בדבר מישהו שמתקן עיזים לחופות
" לורליי: "גילברט
". קראנו לעז גילברט ואין לו ראש ומבקשת מלוק לתקן אותו. יש ביניהם שיחה לא מעניינת. מספרת ללוק שהיא וסוקי רבו. לוק מציע להן להישאר איפה שהן. לורליי באה לסוקי ומתנצלת מכל ה
. סוקי קצת קרירה. אחרי שיחה קצרה הן חוזרות להיות חברות שוב. אמילי נכנסת למלון ופוגשת את מיה. לאמילי יש פרצוף חמוץ והיא מעוצבנת על "האישה שלקחה את בתה". מיה ואמילי מתווכחות על כך שמיה "לקחה" לה את לורליי ו"אני הייתי רוצה שמישהו יישלח אותה הביתה" (למי שלא מבין: מיה הרי "אימצה" את לורליי, כשהייתה בת 16 וברחה מהבית. אמילי כועסת על מיה שלא החזירה אותה הביתה). לפני שאמילי יוצאת מהמלון, היא שואלת את מיה אם יש לה תמונות מאותה התקופה, ומיה אומרת שהיא תשלח לה על הבוקר קופסה מלאה בתמונות. ומבקשת בד"א שלא תספר ללורליי שהיא באה. (גם אני חשבתי שאמילי תבוא כדי לקנות את המלון.. בסופ זה לא כך. פרק מוזר) לורליי ורורי אוכלות אצל לוק. פתאום הטוסטר מתוקן. לוק שואל את ג´ס אם הוא תיקן את הטוסטר. ג´ס, כדרכו, מצחיק ואומר ללוק שהוא לא יודע על מה הוא מדבר. כנראה שג´ס תיקן את זה. ג´ס הולך לבית הספר. חיוך מתוק לרורי.
הסוף
וסליחה על האורך..

rotem224

New member
למה את כותבת את התקציר ...../images/Emo60.gif

של הפרק שהיה אני כמעט בטוחה שחצי מהאנשים שנמצאים בפורום ראו את הפרק חוץ מכמה אנשים שלא יכלו לראות ......... בייי|שבלול

pomelit

New member
היא כותבת כי ביקשו ממנה ../images/Emo13.gif

וגם זה נחמד. אני למשל ראיתי את הפרק, אבל נחמד לי להיזכר. וגם יש כמה דברים ששכחתי, או שלא הבנתי בדיוק את ההקשר שלהם, אז אם מישהו מספר לי את הסיפור, לפעמים אני יכולה להבין טוב יותר מה קרה שם בעצם.

למעלה