the
did it again

the ../images/Emo47.gif did it again

תוך כדי זיפזוף בערוצים השונים
גליתי להפתעתי שלמרות המלחמה ערוץ 2 משדר את היפים. כמובן, נבחרת הזהב עוד לא הסתיימה
אבל זה אחד מהפרקים שאני יכולה לראות שוב ושוב ושוב.......................... אחרי שצפיתי בפרק אני חייבת להגיד שסוף סוף הבנתי משהו
אין זוג רומנטי ששוה את הצפייה באופרת הסבון הזא.ת יש רק 2 שחקניות (אולי 3 עם מחשיבים את הברידג'ט החדשה) שממש שווה לראות בשבילהן את היפים הלא הן סוזן(
) וקטרין(לא בטוחה שככה קוראים לה אבל התכוונתי לברוקולי) מתתי מצחוק כל הפרק
כשסטפני ניסתה לשכנע את הברוקולי להתאבד היא אמרה לה " למה בעצם את רוצה להישאר" "כל החיים שלך את רק סובלת" והכי טוב: זה הפיתרון שלך... את תהרגי אותי?!.......... לא. את תתאבדי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. THE QUIEN STEFENIE DID IT AGAIN והוכיחה לכולנו אחרי הכל עדיין יש למה לראות את היפים...
ברידג'ט מדהימה, המשחק שלה היום היה כ"כ אמיתי.................. אלה שלושת השחקניות שממש שווה בשבילהן להקריב חצי שעה ביום, הייתי מכניסה גם את טיילו כי היא יודעת לשחק אבל אחרי הניתוחים האחרונים אי אפשר להסתכל אליה בלי לחטוף בחילה.
שחקנים ששווה בשבילהם לראות לא מצאתי............ אולי ניק אבל חוסר ההחלטיות שלו גומר אותי אז החלטתי ששחקנים אין זוגות אין אבל מלכה אחת שעושה את העבודה יש, במיוחד בסצנות שלה עם הברוקולי... למנהלים, יש מצב להכניס אייקון של ברוקולי לאייקונים ,הוא ממש חסר לי.

לינה18

New member
הקטע עם סטפני וברוק היה ענק!

ראיתי אותו לפחות בפעם השלישית! חוץ מזה, מבחינתי יש בשביל מה לראות את הסידרה-1. ברוק וריג'.
2. ברוק
וצרותיה-מעניינת רק כשהיא סובלת(כמו היום בפרק,אבל אני לא מאמינה שהיא לרגע לא נזכרה בהופ כסיבה לא להתאבד!) 3. אין על הרומנטיות בסידרה, פשוט אין. כל זוג בה יפה, אפילו תומס וגבי.

למעלה