the HRADCORE SHNAT poetry!!12@

MayLuvsDoug

New member
the HRADCORE SHNAT poetry!!12@

יגדכדשיחגכלךשח, אני ומאי גאונות >< כתבנו שיר על איזה בריטי מסכן שאנחנו מטרידות במסנג'ר [אבל הוא יפה!11
] וזה לפי המנגינה של סקוטי דאזנט נואו מיורוטריפ Danny doesn't know that we're stalking him talking about him every sunday he says hes on neopets just for the guild and meanwhile were laughing about him DANNY DOESNT KNOW, DANNY DOESNT KNOW so don't tell danny cuz danny doesnt know!!11 we tell him he's a balata but he thinks it means a wanker! cuz DANNY DOESNT KNOW... X3 i cant belive he's suck a kaki.. masturbating master and a neo junkie! מי מלכות?
השיר הזה מוקדש לדניקייקס דאגלס!

הוהו,

וגם אני מכירה אותו! יאיי לי! הוא כוסי!!!11 במיוחד האנימציה הזאת שהוא מתפשט ואז יש כאילו תקלה בטלויזיה וזה.. :X לאחעאלעחאלרחעלעחלע.. אה ואתם מוכשרות שויאיורואיוראריו!!~1;1 XDDDDDD [חח מה נסגר עם השיר הזה בזמן האחרון?]

may90

New member
בדיוק אמרתי לה את זה אתמול XD ומיי:

היום בסוף שיעור אנגלית היא נתנה דוגמה עם השם דן... ישר כשנגמר השיעור ראיתי בלטה על הרצפה XDDDDDDDD

may90

New member
כיחי לא הומצא מאילון:|

קראנו לו ככה כי אמרתי לכן לא לשחק איתו כי הוא כיחי [שהתבררה מילה שרק אני הכרתי-כנראה אמא המציאה..]

MayLuvsDoug

New member
חחחחחחחחחחחח אילון../images/Emo6.gif

מכרתי לו את הכרטיס כפר המוזיקה שלי
[ואז הלכתי בסוף. אעעע נוסטלגיה לחופשגדול!!111 כפר המוזיקה!!!111 אעעע!!!!!!111111 בא לי שוב.
]

למעלה