the hook

CitizenErased

New member
בעע../images/Emo70.gifהכריזו מי יחממם את מיוז באצטדיון וומבלי

ב16 ביוני: The Streets Rodrigo y Gabriela (רודריגו וגבריאלה זה צמד אינסטרומנטלי שמנגן על גיטרות, ראיתי אותם בקונאן אובריאן והם פאקינג מדהימים!!) ב17 ביוני: Biffy Clyro (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
) My chemical Romance (אמרתי לכולם שהם יהיו! חה! צדקתי!)

CitizenErased

New member
ו...

גיליתי שאני יכולה לנסוע!! מבחינה כספית כמובן.. אמג!! אני מנסה לבדוק את העניין. לראות אם לעשות את זה או לא.. אהההה

lestatgirl

New member
מה מהמה מה עם הקלאקסונס?

אל תתנו לג'יימי תרוץ להתנהג כמו סקוטי!

CitizenErased

New member
חח ../images/Emo6.gif

כנראה שהקלקסונס לא. הם בסוף קיבלו הצעה להופיע במקום אחר ובגלל שהם לא ידעו אם מיוז עדיין רוצים אותם (בגלל כל הקטע שהם היו שיכורים חח) אז הם לקחו את הדבר השני.. אז כנראה שלא. אבל עוד יכריזו כנראה על עוד 2 להקות, אחת לכל יום. סביר להניח שתהיה עוד להקה גדולה ליום הראשון.

CitizenErased

New member
ונחשו מי יעשה DJing בין ההופעות!?!??! ../images/Emo6.gif

זיין לואו!! שליטה
קניתי כרטיס חחחחחחחחחח להופעה השניה בינתיים. אני אקנה גם לראשונה.

Runt

New member
הולי שיט!!!!!!!!!!!!!!!!!

קנית כרטיס???? דאממממממממממממ

CitizenErased

New member
חחחחחחח כן!!

אני כל כךךךך אימפולסיבית חח שיו, אני לא מאמינה. האמת שזה עדיין לא מיליון אחוז שאני טסה. בעיקרון כבר בדקתי עם העבודה וזה בסדר, השגתי כרטיס (עמידה!!) ל17... מצאתי ל16 אבל עוד לא קניתי כי זה יקר ואני מחכה לראות אם יהיו יותר זולים ושלחתי הודעות לכל מי שזכור לי שהולך ושאלתי איפה הם ישנים וכדומה חח הדבר הקשה ביותר אבל עדיין לפני.. לספר להורים. הם לא הולכים להתלהב! חח

CitizenErased

New member
לא נשארו חח

אני קניתי באתר כזה כמו איביי.. שמעריצים מוכרים. אבל קצת יותר זול

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif איזה נוסטלגיה ../images/Emo99.gif

וואו.. ממש.. חחח טוב מלפני שנתיים בדיוק! שבועות לפני שנתיים P:

Rose131

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifועאעאע אני עוזבת אתכם!!!1../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני הולכת לסבאוסבתא ללמוד להיסטוריה עד יום חמישי אז אתם פה תחת שלטונה של לירון. אני אנסה להתחבר אבל אני בספק אם סבא ירשה לי להיות במחשב במקום ללמוד
צפו להרבה כוכבים ורודים כשאחזור.
ויש לי תעודת זהות!!!!!11 אני אזרחית!!!!!1 [לאמשנה שהתמונה מכוערת נורא, שיש עליה כתם קטנטן של דבק ושהיא ישנה אז יש לי בה רק הליקס אחד ואין לי בה אינדאסטריאל
]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif תהני לך XDDDDDDDD

חחח כמה שאפשר להנות מהיסטוריה XD אני גם אמורה ללמוד ~,~ לסתם איזה מבחן ענק בהיסטוריה שיש ביום ראשון. תעודת זהות?
מגניב! אממ.. באיזה גיל מקבלים בכלל?? לא 16?

Rose131

New member
תודהD:

מקבלים ב16, אבל לפי שנתון- גם אם יש לי יומולדת רק בספטמבר בגלל שנולדתי ב91 אז קיבלתי עכשיוD: אבל זה מעצבן. יש לי דבק על הפרצוף!!
והם גם שמו את התמונה עקום;[ ווישליסט MCR!!!!!!

M a a y a n K

New member
גם לי זה קרה!

יש סימן כזה של דבק בדיוק על האף שלי! כאילו לא מספיק שצילמו את התמונה בבוקר ואני נראית על הפנים...
שחר, את שלחת את ההודעה הזו בווישליסט של MCR?

Rose131

New member
כןכןכן זאת הייתה היא!

איך פספסתי את זה?!?!?!?!??!?!?1 אוףףףףף!!!1 והייתה לי הקדשהההההההההההההההההההה ופיספסתי אותההההההההההההההההה כי הייתי מרוכזת בשיער המושי של ג'רארד ועשיתי בגללו דקת דומייהההההההההההההההההההה ועאעאעאעאעאעעעעעעעעעעעעעע [אני חושבת שהתקף הפקאציות התחיל מוקדם הפעם.]

למעלה