The Harry Potter Obsession Quiz

Artoo Detoo

New member
כן יש, זה כאילו ספרים מהספרים...

יש את קווידיץ' בראי הדורות, שזה כאילו שייך לספריית הוגוורטס (ובצירוף מקרים לקחתי את זה מספריה), ויש את חיות הפלא והיכן למצוא אותן, שזה כאילו של הארי (ויש לאורך כל הספר קשקושים של הארי ושל רון ודברים שהם כתבו), שאת הספר הזה יש לי. את שני הספרים כתבה רולינג למרות שכתוב שמות של סופרים אחרים (הסופרים מהספרים)

מה יא

New member
הממ../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

את יכולה להזמין דרך האינטרנט (הכי קל) בסטימצקי... http://www.ibooks.co.il/NS_Home.htm וראיתי גם בצומת ספרים את "העולמות הקסומים של הארי פוטר" (ככה קוראים לזה?).

mikokikyo

New member
כן, ככה קוראים לזה^^

ספר נחמד, נותן מידע בנוגע למקורות לשמות וליצורים וכו', מידע נוסף על יצורי הפלא וכל מיני דברים בספרים, מנתח מעט את החלטותיה של רולינג ומנתח כל מיני דברים בספרים עד הרביעי כמדומני^^ ^^

black robe

New member
ויש גם את ה"עולמות הקסומים...../images/Emo63.gif

של הארי פוטר", זה ספר ממש מעניין, הוא מסביר על כל מיני דברים בהארי פוטר (על קללת האבדה קדברה, על חיות, על שמות וכו'...) ספר ממש יפה
יש לי אותו ואת כל האחרים (חיות הפלא והיכן למצוא אותן וקווידיץ' בראי הדורות) ספרים ממש מעניינים

black robe

New member
אני לא בטוחה לגבי ה"עולמות..."../images/Emo63.gif

אבל "חיות הפלא והיכן למצוא אותן" זה:Fantastic Beasts & Where to Find Them. ו"קווידיץ' בראי הדורות" זה: Quidditch Through the Ages.

מה יא

New member
38%../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

לא הבנתי כמעט כלום >< Full time Potter fan. You're obsessed.

shani1258

New member
22%

11-30% Part time Potter fan. You probably have a real life. כנראה שיש לי חיים היה נחמד
למרות שחלק מהדברים בקושי הבנתי מה הם רוציםםם...

E u r o s t a r

New member
33% איך אפשר כזה הרבה?

אם מדברים על כל מיני חנויות בלונדון אפילו לא הייתי בחו"ל מה הם רוצים ממני בספרים ובסרטים כמעט הכל היה לי וי וזה מה שחשוב^__^ אני מכור

למעלה