The Goodhue Codex

Don Nirtin

New member
אוקיי../images/Emo87.gif../images/Emo58.gif

לכו לקומה השלישית. פתאום המסדרון יחשיך. תחפשו איפשהו פנס שמונח על איזה כיסא בסמוך למחשב בו התחלתם את המשחק. כשתסיימו לדבר עם רוח הרפאים שצצה לה בחדר שנפתח לכם (אל תשכחו לחפש ברזייה ועליה איזה כרטיס קורא שמישהו שכח שם. זה יפתח את הדלת בקומה השלישית). יש ספר נסתר אחד ליד איזה מחשב אבל זה בערך הכל. מי שיצליח להמשיך מפה אני אודה לו אם יזרוק רמז איפה הספרים הנסתרים שרוח הרפאים מבקש.

קרנוש272

New member
להשיג תספר הבלתי נראה

קודם כל, לקחת במדף שליד הדלת את הספר הכחול.לשים לב שכתוב שהספר נראה כאילו ששיך לסט. אז אם כך, הולכים לאמצע ובצד ימין ושמאל יש מדפי ספרים,עוברים מדפים עם העכבר ורואים 3 סטים בכל צד.בכל סט יש ספר אחד שלא שיך ולא באותו צבע.עכשיו צריך למצוא את הסט הכחול. כשמוצאים אותו לוצים על הספר הצהוב ששם והספר מוחלף בכחול, עכשיו הסט הכחול נשלם. ואחרי זה צריך למצוא את הסט הצהוב ולהחליף תספר הצהב בוורד וכך הלאה. כשהכל מסודר בסוף מוצאים ספר אפרפר, וזהו הספר הבלתי נראה. עכשיו כשיש לך אותו שמים בזכוכית המנופצת ליד התמונה.

Lady in red2

New member
וכדי שהחיים יהיו קלים יותר

הנה עמודי הספר בלי שתצטרכו כל פעם לחזור למיקום שלו (איפה שהזכוכית המנופצת).
כמובן: http://www.nordinho.net/vbull/showpost.php?p=648016&postcount=27 (תפתחו בהודעה את הספוילר השני)

Don Nirtin

New member
התקדמתי קצת../images/Emo87.gif

הספר הבלתי הנראה עוזר לפתור תעלומות. בקומה השנייה יש איזה לפיד עם יד מחזיקה בה. הקוד הוא ENTER. תיזהרו לא לגרום לספריםלקפוא ולא להיעלם. זה די מוגבל אז זהירות. תעלו בסולם ותראו איזה תעלומה חדשה שנאי עובד עליו עכשיו.

Don Nirtin

New member
תקוע../images/Emo87.gif

לא הבנתי מה אני אמור לעשות עם הפירמידה שתקועה לי כשאני מטפס בסולם שמוסתר מאוחרי הלפיד עם הENTER. אאאאאאאאאאההההההההההההה

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

שים לב שהסמלים שאתה מסמן בגלגל צריכים להיות בצד העליון, כלומר איפה שהחץ מצביע. עכשיו אתה לוקח את הדף המצורף (צד שמאל שלו) ומסמן בגלגל את הסימנים לפי הסדר שבדף, משמאל לימין. כרגע יש בעיה אחת - המזלות בגלגל לא מופיעים כמו בציורים הרגילים שבדף הזה, אלא בתור הסמלים שלהם. לכן אתה עובר לעמוד בספר שבו מופיעים המזלות והסמל של כל מזל (אתה יכול להעזר בקישור שצירפתי בהודעה למעלה, שם מופיעים הדפים בספר). לדוגמה המזל הראשון שאתה צריך לסמן בגלגל זה מאזניים - אז אתה בודק בעמוד השמאלי מה השם של המזל - Libra, ואז בעמוד הימני בודק מה הסמל שלו, שאותו אתה מסמן בגלגל. אחרי שסימנת את 3 הסימנים בגלגל אתה לוחץ על הכפתור האמצעי, רואה מה קורה וממשיך לטור האמצעי שבתמונה המצורפת ואח"כ לטור הימני.

Don Nirtin

New member
עברתי את הפירמידה../images/Emo87.gif

מה התחכום עם השרת במרתף למטה? קשה לא להיתפס על ידיו.

Lady in red2

New member
אמממממ

נסה כל פעם להשאיר אותו בפינה אחרת. אח"כ נסה ללכת מהחלק התחתון או העליון.

Don Nirtin

New member
אין לזה רמז בספר במקרה?../images/Emo87.gif

כי אני די נתקע וכל הזמן נתפס גם אם אני משאיר אותו באיזשהו פינה הוא תמיד יעלה למעלה ויהיה מאוד קרוב. מעצבן השרת הזה

Lady in red2

New member
אין לזה רמז

פשוט צריך לנסות כמה פעמים עד שמצליחים. גם כשהוא עוזב את הפינה נסה למצוא לו פינה נוספת.

Lady in red2

New member
אוקיי, הנה צילום מסך ../images/Emo58.gif

של הסימון שצריך לעשות לפי הטור השמאלי בספר. הסימון אמור להיות כך שהחץ העליון יצביע עליו (מוקף בעיגול בתמונה).
הסמלים שעל הגלגל החיצוני ביותר ביותר הם למעשה סמלים של מזלות. בדף אחד בספר יש פירוש של הסמלים - כלומר איזה מזל מייצג כל סמל. לפי זה ניתן לדעת איזה מזל לסמן בגלגל כך שיתאים לטור שבספר (הנה קישור לעמוד עם הטורים). בדוגמה שנתתי, כלומר הטור השמאלי, מופיע מאזניים. כאשר עוברים לדף המזלות בספר, מתחת לכל מזל כתוב השם שלו ובמקרה הזה מאזניים = Libra. עכשיו עוברים לעמוד השני באותו דף ובודקים מה הסמל של מאזניים, שזה בעצם הסמל העליון בתמונה שנמצא בגלגל החיצוני ביותר, בדיוק מתחת לחץ. עכשיו ממשיכים באותה דרך עם הטור האמצעי ואח"כ עם הטור הימני.

Lady in red2

New member
וכמובן, ללחוץ על

הכפתור באמצע (השמש) אחרי שמסיימים את הסימון של כל טור.

Lady in red2

New member
נראה לי שכל מה שכתוב בספר

זה בלטינית. בכל מקרה, הצלחת את הקטע עם הלוקרים?

Lady in red2

New member
בין הלוקרים האלה

את מקליקה על המקום המסומן כמו בתמונה ונכנסת פנימה. יש לך שם מבוך שכדי ללכת בו בדרך הנכונה את צריכה להעזר באחד מעמודי הספר
זה שמסומנים בו חמסות, כלומר את נכנסת רק דרך פתחים שמסומנים בחמסה.

למעלה