The good times&the bad times

Wild Eye Joker

New member
אממ..../images/Emo9.gif

רעים: חברים אכזבו אותי, חלקם..מאוד..במיוחד אחת טובים: יצאתי לפיצה עם חברות..היה ממש כיף, סיום מעולה ליום חרא..

m i c k e y 15

New member
יאיייייייי../images/Emo187.gif

דבר טוב-או אה מה קרה מיכל עם עומרי דיברה!! דבר רע- אממ אין ממש משו רע חהחה

Chemical Venom

New member
אמממממ וזה אוומר..

דיברת עם עומרי?? זה שמזכיר לך את ההוא ממקפליי??....

m i c k e y 15

New member
כןכן בדיוקקקקק

הוא אחלהההה חחחח וזה דבר טוב חהחה...הדברים מתפתחים

גליזה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו הבנתי את הקטע עם lover boy6

nemo the great

New member
טוב.. טוב.. טוב.. טוב.. ../images/Emo19.gif

דברים טובים.
מצב רוח סטלני לגמרי!..
אימון מאוד כיפי השתפרתי.
סופסוף קיבלתי מאבא את העט השחור שלו
. אובססיה לעטים.
העלאת המצב רוח עם המורה להיסטוריה!. חח אין עליו חברים טובים אנחנו.
דברים רעים.
האבחון של היום. אוףף.
הלכו כל העטים השחורים.. ויש לי אובססיה לעטים.
עזבו.
נגה משגעת אותי.

nemo the great

New member
נראה לך שאני יחכה לאישור ממך? ../images/Emo19.gif

כבר אמרתי לה
דייי אני כזה אוהב אותךךך!!.
קחי אותי

hadarh111

New member
אממ

משהו רע-הימים לא זזיםםםם ואני בלחץ שאני הולכת עוד ללמוד נהיגה שנה:( אני והידיד הכי טוב שלי מזה 8 שנים רבנו ריב גדול ודי"נפרדנו" אם אפשר להגדיר את זה ככה ואמ תמיד חשבתי שהחיים שלי תמיד יהיו משולבים בשלו..אז כנראה שלא. משהו טוב-אני אוהבת את חברות שלי:) עינבו מציירת ציורים נפלאים ואני כה אוהבת אותם אמא הביאה ספרים חדשים מהספריה ואני אוהבת ספרים יאמי יאמי ועברה חצי שנההה מיא' זה מעודד

Black Balloon

New member
אמ...

טובים- אממ... מצטערת, אבל לא ממש מצאתי אחד כזה היום [ואני עוד טיפוס של ימי רביעי] רעים- הו הו הרבה:1. אשתו של דוד שלי נפטרה היום וכך גם בעלה של דודה שלי ז"ל
קשה לי עדיין להאמין לזה, מצטערת.. 2. אני לא יודעת אם יש לי מתמטיקה מחר או לא, אם לבוא לבית ספר, מתי או שלבוא רק למפגש ב14:00... 3. יום שישי מבחן בתנ"ך ואני לא מסוגלת ללמוד לזה. 4. השבוע עובר מהר מידי אוף, זה לא היום. פשוט לא.

Grey Faerie

New member
אפשר גם?

משהו טוב- אממ. האמת שאין משהו מיוחד, סתם החברות והעובדה שאני מצליחה קצת יותר להבין מה רוצים מהחיים שלי במתמטיקה משהו רע- הוא חזר. ואני לא צריכה שהפצע הזה יפתח שוב. וזה רע מאד. ושוב אכשל במבחן בכימיה, ואני מאכזבת את ההורים שלי והתעודה מחר הולכת להיות גרועה ואני שונאת אותו.

../images/Emo121.gifקיי

טוב- בעז מתחתן. שבוע שעבר הייתי במסיבה עם מלא אנשים שלא ראיתי מלא זמן והיה לי ג'ני ונטע והדר והיה כייף חושילינג. אתמול הייתי במסיבת אירוסין של אח שלי עם עוד הרבה אנשים שלא ראיתי מלא זמן והיה ממש כייף, הרבה אלכוהול, מורה שלי היה שם ובכלל הוא אחלה בנאדם והיה מצחיק... -גלעד, שתית? -כן קצת -שתה עודP: התחלתי לעבוד עם אדם על השיר דרכים שלי ובכלל על כלמיני חומרים שלנו. יש איזה משו הזוי של כשרונות צעירים וכל החרא הזה אז נתפוס כמה חבר'ה ונרים להם שם את המקוםD: בקרוב קונה קלאסית וקולן מה שאומר שחוזרים לקניית דיסקים! יום חמישי יש לי ליל. ואז ניראה כבר רע- אין רע אבל אם כבר משו בסביבה... יותר מדי אנשים שלא ראיתי הרבה זמן ואני מתגעגע, צריכים לפעמים לשים זין על הכל ופשוט ליסוע...

למעלה