The good times&the bad times

Blue Aura

New member
The good times&the bad times../images/Emo133.gif

דבר\ים רע\ים+דבר\ים טוב\ים.

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gifייאי!

דבר טוב-השגנו ניירות רצף וגואש למבצע שביעית!! (מי שלא יודע מהזה מוזמן לשאול את חן [אנוכי ואני)] או הדר[hadarh111],אין לי כוח להסביר) דבר רע-נשאר רק עוד 3 שבועות עד המבצע ולא התחלנו כלום!!!!!!!!!

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gifאכן

וגם שמוליק קופרמן (ככה קוראים לו?),שדאג לתרומה,ודאג שיהיה מי שיביא את החומרים לביצפר.. |ישירחבצורתבננהייאי|

אני מתחילה? ../images/Emo80.gif

דברים טובים- הבראתי פחות או יותר.. מ39 חום אני כבר על 37(כלום)..
דברים רעים- *הדבקתי את אבא והוא ממש ממש חולה.. *מחר בית ספר. ואני לא יודעת מתמטיקה. ואין לי כח לזה.

אפשר להוסיף..?../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif

משהו רע.. בזמן האחרון אני ממש מתרחקת מהחברה הכי טובה שלי וזה הגיע היום לריב לא נעים. וזה לא בא לי בטוב.

Small talk

New member
מהיום

נתחיל מהרע ונקנח עם הטוב. המורה למתטיקה [אני עושה השנה את 003 ו004 ] אמרה שהספקנו רק שתי חמישיות מהחומר, ואם נמשיך ככה עד הבגרות נספיק חצי מהחומר. דבר טוב- יום חמישי שעבר היה לי בוחן במתמטיקה, בכל היום התלבטתי עם לעשות או לא , כי לא ידעתי כלום,לא היה לי כוח לזה, ולא היה לי זמן ללמוד בגלל כל מיני דברים, ואז מישהי אמרה לי שעדיף לי לקבל 10 מ-0 כי בכל זאת זה נכנס לתעודה ואח"כ למגן. אז עשיתי והיום היא החזירה וקיבלתי 79 [80 מבחינתי] !!!. + היא החזירה לנו עבודה במתמטיקה שעשינו עוד בסוכות, וקיבלתי בה 90

Small talk

New member
+

[הסתכלתי מקודם בשרשור הזה של אתמול, ולא הבנתי איך לעזזאל אני לא מוצאת את ההודעה שלי]. פולס אחד דיי גדול שנזכרתי בו עכשיו, יום שלישי שעבר היו לי על מלא דברים לעשות לבית ספר [היה לי מועד ב' בהיסטוריה, הגשת עבודה בספרותמגמה, בוחן במתמטיקה,בוק ריפורט, בוחן באנגלית]. וכל הזמן חשבתי שאיך באלי שיעבור כבר שבוע [היום] ולא היה לי יותר כלום על הראש [כמעט] ועכשיו נזכרתי בזה.

nemo the great

New member
בקשר לחתימה שלך.. ../images/Emo19.gif

למה סוס חום? לא עדיף אביר על סוס לבן? נראה לי יותר נחמד

dark dumb

New member
אתה לא הבנת את הקטע ../images/Emo85.gif

הביטוי אומר אביר על סוס לבן, היא אמרה שהיא תתפשר גל על סוס חום...

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif הו הא ../images/Emo9.gif

רע:
רבתי עם אמא שלי בבוקר, והתעוררתי רק ב3 וחצי בצהריים, כך שלא הייתי בביה"ס
אמא שלי מתנהגת אליי מוזר, כי היא מעוצבנת מהבוקר
סתם יום כזה, לא סובלת סתם ימים.
עצבנית. בלי סיבה מיוחדת. טוב:
לא הייתי בביה"ס, דה
אחד מ2 אלה שאני רוצה, הציע לי לצאת היום לדייט
חמוד
המצברוח שלי השתפר בהחלט. כן כן.
קיבלתי את הספר שביקשתי שיקנו לי מארה"ב.
סופסוף דיברתי עם הילה, החברה הכי טובה, שכל יום כל היום בחזרות אז אין לה דקה חופשית! התגעגעתי

Chemical Venom

New member
OK אז...

גבר טוב- יש לי פאקינג מגן 100 במתמטיקה!!! ושוב יש לי חברים מעולים בבצפר! חח אמממ זהו אני חושב דבר-רע מחר יש לי צו ראשון ואני צריך לישון מוקדם היום ולקום מוקדם בבוקר מחר! מבאס

גליזה

New member
האמ../images/Emo9.gif

דבר טוב-היה לי מצב רוח מעולהההההההההההההההה היום,וממחר יש לי שיעורים פרטיים עם מורה בשם מישל שהוא סטודנט עם תואר ראשון בגיל 24
(סתם שתדעו
אור ואני משערים שהוא כוסון על.אני מקווה בשבילו
) דבר רע-
שוב לא למדתי למתמטיקה,והאמ..מתפוצץ לי הראש

אכן, גורל אכזר..../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif

הוא אפילו אהב את עברי לידר!! אה אממ אמממ טוב נו הוא הומו =|

למעלה