The Godwin Games

Outplay

New member
The Godwin Games

אז עד שאיך פגשתי תחזור אלינו בספטמבר, סדרה חדשה של קרטר בייס וקרייג תומאס (aka היוצרים של איך פגשתי) בכיכובה של בקי ניוטון (ששיחקה את קווין באיך פגשתי) תופסת את מקומה, וחשבתי שיהיה נחמד לדבר על הסדרה הזאת כאן בנתיים. הסדרה בעיקרון היא לעונת שידורים זמנית והעונה הראשונה תכלול 8 פרקים.
עקרונית הפרק הראשון יוצא ביום שני בערב בארה"ב (אצלנו שלישי לפנות בוקר) אבל איכשהו הוא כבר דלף לרשת וניתן למצוא אותו עם תרגום.

תקציר העלילה:
הנרי, קלואי וג'ימי הם שלושה אחים שמתאחדים בהלווית אביהם, בנג'מין. הם מגלים כי הוא עומד להוריש לאחד מהם את כל עזבונו וכדי לבחור מי זה יהיה הוא מתחיל סדרה מטורפת של משחקים ומשימות, כאשר הכל מתנהל בעזרת וידואים שצילם לפני מותו.
הקאסט של הסדרה:
סקוט פולי משחק את הנרי (אולי הוא מוכר לחלקכם מהאנטומיה של גריי, גם שם שיחק דמות בשם הנרי)
בקי ניוטון משחקת את קלואי (כאמור, שיחקה את קווין באיך פגשתי)
וטיג'יי מילר משחק את ג'ימי (סטנדאפיסט ומדובב אמריקאי)

אני כבר ראית את הפרק הראשון אז הנה הדעה שלי עליו, זהירות!

- הפרק הראשון היה ממש נחמד, הומור שמאד מזכיר את איך פגשתי ועם עלילה ממש מקורית ומגניבה. האמת שבמהלך הפרק חשבתי שזאת עלילה שמתאימה לסרט ולא לסדרה אבל מעניין אותי איך זה יתפתח ואיך יצליחו להחזיק את זה על מספר פרקים, השחקנים טובים וגם הבדיחות, היו רק שני דברים שהפריעו לי, האחד זה אובר-טמטום של ג'ימי שציפיתי שכבר בשלב הזה של הטלוויזיה יפסיקו למחזר את דמות המטומטם ואני מקווה שזה יתמתן לאורך הפרקים (למרות שמאד אהבתי את הטוויסט עם הילד ושהיא מטיפה לו על הגניבה והקבלות) והדבר השני זה העלילה הלא כל כך ברורה עם הבחור השחור ששכחתי את שמו כרגע.
מאד אהבתי את השילוב עם הפלאשבקים ואת הדמות של בנג'מין באופן כללי, ובסה"כ נהנתי מהפרק וצחקתי, ואני אמשיך לעקוב אחרי הסדרה.

N o R i K o

New member
Goodwin*

מתקנת כדי שאנשים יוכלו למצוא את ההורדה ולא לצעוק לכמה דקות על אתר הטורנטים "אבל למה אתה לא יודע מה זה?!!?
" כמו שקרה לי

קווין לא מלהיבה אותי, אבל בהנרי התאהבתי קשות בימי הנרי באנטומיה, אז... הפרק בהורדה D:

Outplay

New member
אני את הבגרות שלי באנגלית כבר עשיתי!

סתם חחח, צודקת תודה על התיקון :)

N o R i K o

New member
ועכשיו כשצפיתי

זה היה ממש חמוד, צחקקתי קלות, אבל שני דברים - קודם כל, אני לא רואה את זה הופך לקומדיה שממש תתפוס כמו שHIMYM תפסה בעונות הראשונות שלה.
דבר שני, אני מרגישה שכל השורה התחתונה של המשחקים (
) ברורה כבר בשלב המוקדם מאוד הזה של הסדרה, המוקדם מדי - המטרה של האב היא לקרב שוב בין הילדים שלו ולהפוך אותם שוב למשפחה, בסופו של דבר או שכולם יזכו, או שהם יהפכו לכאלה אחים אוהבים שהם ימצאו דרך לחלוק ביניהם את הכסף.
בקיצור, צופה לזה את העונה הזאת, אולי יאשרו עוד עונה, אבל לא רואה את זה שורד יותר מ-2, 3 עונות גגגגג.

מצד שני, כל כך הייתי רוצה סדרה שתהיה כיף כמו העונות הראשונות של HIMYM. כל כך.
אולי זה עוד ישוב.

למעלה