The Gathering

נעל

New member
The Gathering

שלום. קודם כל, נעל חייבת לציין שהיא מאוד שמחה שנפתח סוף סוף פורום רוק בתפוז. הדבר היה מאוד חסר לה. בהצלחה ל-SC. ועתה, לעיקר: מישהו כאן מכיר את The Gathering? לאיזה סגנון (או אילו סגנונות) הם משתייכים? נעל מכירה רק את האלבום הראשון שלהם, שהוא די שונה מכל מה שהם יוצרים היום. מישהו יכול להפנות את נעל לקצת חומר על הלהקה? להמליץ אולי על קטעים טובים שכדאי לשמוע? אלבומים מסויימים, אולי? תודה מראש, נעל ;-)

flowr..

New member
איזה מוזר זה

לא לראות את השם שלך באדום, בתור מנהל פורום...

XTC

New member
the gathering

היי,אני מכירה להקה בשם הזה מהולנד,הם עושים מטאל.

נעל

New member
אכן, מהולנד... ועושים מטאל

השאלה היא איזה ז`אנר של מטאל (זה די מבלבל, בד``כ), ואילו דיסקים שלהם מומלצים במיוחד.

XTC

New member
לפי מיטב ידיעתי

אממ...ת`אמת חברה שלי מהולנד שלחה לי קלטת שלהם עם שירים מ- how to mesure a planet והמוזיקה היא מעין עירוב של מטאל-קלאסי,נראה לי,כי אני לא מבינה כל-כך בז`אנרים של מטאל. אבל מה,זה לא רק ``רעש`` גיטרות צעקני. אני צריכה לשמוע את זה יותר כדי להגיד לך אבל מה? אתה חייב להשיג את השיר rescue me וגם כל מי שקורא את זה, זה שיר מדהים. לפי מה שראיתי באתר יש להם המון דיסקים,אין לי מושג על מה להמליץ. איך שמעת עליהם?

mazzy

New member
THE GATHERING לארץ ומייד H-)

כל הדיסקים שלהם...פשוט מומלצים...ה-1 היה דלת הכותרת בעולם ה-doom metal דיסקים מומלצים ביותר: mandylion.how to messure. superheat (LIVE night time birds if then else.... בקיצור כל פיפס קטן שההרכב הזה הוציא..איי פעם...

למעלה