1000>70 => פ.ל.ג.>TAKTIK =>מ.ש.ל.
Z zס New member 3/9/07 #25 הזין שלי כל-כך גדול שיש לי 5 נשים, וכולן על כסא גלגלים שהפעם היחידה שקיבלתי מציצה נורמלית הייתה כשאשתי הביאה הבייתה חברות שכשאני יוצא מהים והבגד-ים נופל, אנשים בהלם ואני אומר: "מה... לכם לא מתכווץ במים?" קרנבל
הזין שלי כל-כך גדול שיש לי 5 נשים, וכולן על כסא גלגלים שהפעם היחידה שקיבלתי מציצה נורמלית הייתה כשאשתי הביאה הבייתה חברות שכשאני יוצא מהים והבגד-ים נופל, אנשים בהלם ואני אומר: "מה... לכם לא מתכווץ במים?" קרנבל
ש שָ א נ טִ י New member 4/9/07 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
T TakTik New member 4/9/07 #35 יאללה אתם בסדר אתם...הזין שלי כל כך גדול ש.. אני יכול ללבוש אותו בתור עניבה, אבל אני חושש מדי לקבל זקפה ולהרוג את עצמי.
יאללה אתם בסדר אתם...הזין שלי כל כך גדול ש.. אני יכול ללבוש אותו בתור עניבה, אבל אני חושש מדי לקבל זקפה ולהרוג את עצמי.