The Flower Kings - The Sum of No Evil -הסקירה אצלי באתר.
א אורי ברייטמן New member 27/10/07 #2 ניסיתי לשמוע בלי להירדם אבל לא הצלחתי. אני מבין שיש אנשים שאוהבים לשמוע את אותו אלבום 200 פעם, אבל זה לא אומר שצריך לקנות אותו כל פעם מחדש
ניסיתי לשמוע בלי להירדם אבל לא הצלחתי. אני מבין שיש אנשים שאוהבים לשמוע את אותו אלבום 200 פעם, אבל זה לא אומר שצריך לקנות אותו כל פעם מחדש
R Rudess New member 28/10/07 #3 התגעגענו אליך ברייטמן ../images/Emo8.gif סחטיין על הפרסומת באתר של YNET
א אורי ברייטמן New member 28/10/07 #5 למה התגעגעת? הרי אני מתכתב איתך כל הזמן דרך הטוקבקים של 'מתקדם'. אתה כותב מאוד יפה את הסקירות, סליחה, טוקבקים, שלך.
למה התגעגעת? הרי אני מתכתב איתך כל הזמן דרך הטוקבקים של 'מתקדם'. אתה כותב מאוד יפה את הסקירות, סליחה, טוקבקים, שלך.
א אורי ברייטמן New member 28/10/07 #9 טוב, אם זה לא אתה אז אני חוזר בי אבל יש מישהו שממש מצליח לחקות אותך טוב. ממש ממש טוב!
ש שירי ומידד New member 28/10/07 #10 אתה ידוע כפאראנוייד לא קטן ../images/Emo13.gif זוכר שחשבת שמחקתי לך את אתר מיתקדם? היו ימים אבל אתה לא השתנית...
אתה ידוע כפאראנוייד לא קטן ../images/Emo13.gif זוכר שחשבת שמחקתי לך את אתר מיתקדם? היו ימים אבל אתה לא השתנית...
א אורי ברייטמן New member 29/10/07 #12 הפרנויה הסתברה כמוצדקת זוכרת את שלל הניקים שהיו לך פעם? ואת הניקים של רצאבי? היו זמנים שלכל אחד מחברי הפורום (חוץ ממני) היו לפחות 3 זהויות נקביות, 13 זהויות זכריות ועוד 3.5 זהויות טרנס-ג'נדריות. מעניין איך הצלחת לממן את כל החבורה הנכבדת הזאת אבל אני לוקח את זה בהומור.
הפרנויה הסתברה כמוצדקת זוכרת את שלל הניקים שהיו לך פעם? ואת הניקים של רצאבי? היו זמנים שלכל אחד מחברי הפורום (חוץ ממני) היו לפחות 3 זהויות נקביות, 13 זהויות זכריות ועוד 3.5 זהויות טרנס-ג'נדריות. מעניין איך הצלחת לממן את כל החבורה הנכבדת הזאת אבל אני לוקח את זה בהומור.
R Rudess New member 28/10/07 #11 ההתנצלות מתקבלת אין לי מושג מי מחקה אותי או לא מחקה אותי ואני לא קורא את הטוקבקים בכלל, רק את הסקירות עצמן.
ההתנצלות מתקבלת אין לי מושג מי מחקה אותי או לא מחקה אותי ואני לא קורא את הטוקבקים בכלל, רק את הסקירות עצמן.