The Fletcher Memorial Home

donidarko

New member
The Fletcher Memorial Home

אני מזמין אותכם לשמוע את ההקלטה שלי לשיר הזה... זה לא סולו מסובך מבחינה טכנית, אבל זה לא מפריע לו להיות גילמורי ומדהים... אם איך הקלטתי יעניין מישהו אז שיגיד ואני אפרט כאן... (כדי להוריד יש ללחוץ על FREE למטה בצד ימין בקישור)

The Walrus

New member
דווקא את זה?

סולו די גרוע לטעמי, די מבייש את גילמור. באיזה ציוד (כולל אפקטים) השתמשת? ומה זה הפלייבק הזה? הוא די מעאפן. וגם הכל מהיר מדי. ובקשר לנגינה עצמה: דווקא די אהבתי, אתה ממש טוב, התמודדת יפה עם הharmonics. אבל חסרה העוצמה של הסולו - אין פלא, מכיוון שהמקורי כולל בעצם 3 גיטרות שמנגנות ביחד. אבל סך הכל עבודה מצויינת! ואולי תעלה עוד סולו, רק הפעם תבחר סולו יותר יפה?

donidarko

New member
../images/Emo26.gif

כל אחד וטעמו... לדעתי הוא מרענן את השיר הקודר הזה, ונותן לו קצת יותר גילמוריות, שחסרה לו... אני הכנתי גם את הפלייבק... אני מסכים איתך שהוא לא משהו, כי לא השקעתי בו ממש.. בד"כ אני גם מקליט את התופים לבד, ומשתמש בדברים יותר איכותיים.. כרטיס קול: M-Audio Delta-44. מיקסר - ALTO S-8.. תוכנה: Cool Edit Pro 2.1 (בשיתוף עם Cubase בשביל המקלדת) תופים - Wicked Penguin Virtual Drumset בס - הקלטה ישירות למיקסר מקלדת שליטה של M-Audio - לקיובייס באחד מהצלילים שבאים עם התוכנה... גיטרה - NI Native Instruments Guitar Rig - כן, לצערי אין לי מגבר טוב וגיטרה טובה, אז עדיף לי כבר להסתפק באפקטים במחשב... האפקטים: דיסטורשן מדמה DS-1 של בוס, מדמה מגבר Twang Reverb, מדמה בוקסה 4X12 של אורנג' עם מיקרופון SM 57 בקצה של המגבר, איקולייזר עדין, קורוס, פלנג'ר, Rotator ואחרון חביב Quad Delay... עמוס באפקטים בדיוק כמו שגילמור אוהב... (נקודה אחת מאוד חשובה- הצליל המקורי של הגיטרה היה הרבה יותר יפה ונשמע גם גילמורי, אבל לאור זמזומי רקע גדולים מדי נאלצתי לצמצם אותם- מה שפוגע רבות באיכות הקובץ עצמו, אז הגיטרה איבדה את הנפח שלה, אבל חפיף..) את המיקס עשיתי בתוכנה Adobe Audition 2.0... תהליך "מסטרינג" קטנטן בעזרת 2 תוכנות: Magix Audio Cleaning Lab 10 Deluxe ו- WaveLab...

The Walrus

New member
סבבה

במקורי דווקא אין הרבה אפקטים - דיסטורשן (Big Muff) ופלנגר (Electric Mistress). אבל במקור זה שלוש גיטרות ביחד... הסולו בהחלט מרענן את השיר אבל זה לא כי הסולו מדהים אלא כי השיר לא משהו. בכל מקרה, לגילמור יש עשרות סולואים טובים יותר: Comfortably Numb, Time, Money, Shine On, Dogs, Echoes, Pigs, ABITW, One of my turns, Young Lust, Mother, Have a Cigar, Any Colour You Like, One Of These Days, Fat Old Sun, High Hopes, Coming Back To Life, Marooned, וכו' וכו'...

The Walrus

New member
אתה שומע דיליי בשיר?

אני בטוח שאין. בכלל, בפיינל קאט אין הרבה דיליי בכלל: יש בthe post war dream ובnot now john, אבל חוץ מזה אין... בניגוד גמור לדארק סייד, שבו יש דיליי בכל השירים חוץ מבeclipse. בקשר לריברב, הוא לא השתמש בשום פדאל ריברב - אבל יכול להיות שיש לו קצת ריברב מהמגבר\מיקס.

למעלה