The Final Countdown (מתגעגעים לשחר)

taish

New member
The Final Countdown (מתגעגעים לשחר)

זהו כבר היום החמישי של האבט"ש של שחר, ואפשר להניח שהוא לא ממש רווה נחת. שעות ארוכות ורצופות של שמירות ביום ובלילה... לא בדיוק הבילוי האידיאלי. לכן, כמיטב המסורת (ובעיקר בגלל שכבר הבטחתי לו
), חשבתי לייחד לכבודו שרשור שבו נוכל לספק לו תמיכה מוראלית, לאחל לו את איחולינו, להביע את הזדהותנו (לפחות מי שכבר היה בצבא ויכול להזדהות
), וכמובן - את געגועינו העזים
. אז תרגישו חופשי לכתוב, לאחל, להכין טבלאות ייאוש (
) ואפילו להתפייט (פייטון, איפה אתה והחמשירים היצירתיים שלך?
). החלה הספירה לאחור (והנה הקשר לכותרת של ההודעה
). עוד שלושה ימים... הוא חוזר! (כן, טבלת ייאוש זה רעיון לא רע
). שחר, אני מקווה ששלושת הימים הקרובים יעברו בקלות ושלא תתענה בהם יותר מדי. נסה לנצל את הזמן כדי לעשות את כל הדברים שאף פעם אין זמן לעשות אותם - לקרוא ספר (אם בכלל מותר להביא לשם), לחשוב על פיליס (טוב, בעצם את זה אתה בטח עושה כל הזמן
) ולחשוב על דרכים יצירתיות להעביר בפורום את תקופת ההפסקה בסדרה (ואם כל זה לא יספיק, אתה תמיד יכול להתחיל לתרגל את תרגילי הנשימה של מיקי
). ותחזור מהר, אנחנו מתגעגעים!
And maybe we'll come back"
To earth, who can tell?... It's the final countdown"...
(או במקרה הזה - "It's the final countDawn"
).

taish

New member
והנה קישור נחמד

לשרשור הגעגועים שהכנו לשחר בזמן האבט"ש הקודם שלו. קראתי עכשיו את מה שכתבתי אז באותו שרשור - זה היה דבילי לחלוטין
.

NOAAAAA1

New member
מתגעגעים..../images/Emo23.gif

מקווה שאתה לא סובל שם יותר מידיי והעיקר שתחזור אלינו בשלום!
סופרת יום יום

יום ועוד יום... יום ועוד יומיים ../images/Emo8.gif

יאללה כבר, get your butt here!
יסלחו לי השמירות, אבל לפורום צח"מ נמאס לחכות... מקנזי נתנה את הבתולים שלה רק בגלל שהלכת, והיא התייאשה לחכות! זה יפה ככה?

sherilyn

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לחייל
שחזר מ*הכפור* (40 מעלות בצל
...), אם אתה קורא את זה, סימן שאתה כבר פה, אז ה-מ-ו-ן -
WELCOME BACK
היית חסר!! ועוד איך - הפורום דמם, שמם (ונרדם??), בקושי הצלחנו למלא רבע מהעמ' הראשון (כולנו הולכים להתבייש בפינה
...), עכשיו שחזרת, הפורום יקום לתחיה ויהיה שמח
, אני בטוחה
... מקווה שהשבוע שעבר על כוחותינו ב-אי שם לא היה קשה יותר מידי... (אנחנו ישנו טוב יותר - כי ידענו מי הופקד על השמירה
...).
התגעגענו
. אז המון
ברוך השב
. הילה.

ויש לי גם חדשות טובות בשביל שחר

Y&R של שישי מתעכב ועלול (בשבילי עלול כי זה רע, בשבילך המונח המתאים הוא עשוי
) לעלות רק מחר. כך תוכל להספיק לראות את הפרק האחרון של השבוע... לפחות משהו מנחם
וכל זה קורה מאחר שהיתה לה בעיה עם רוחב הפס. היא כבר חשבה לוותר על תשוקות או צח"מ... בסוף דולפינגירל המדהימה הצליחה למצוא פתרון, אבל זה לוקח יותר זמן מהרגיל. וכל זאת למה? כי ידידנו מפורום "היפים" היו אנוכיים ולא הסכימו לוותר על התוכנית שלהם. 3 חודשים אחרי אמריקה, אבל לא יכלו להתאפק. מסקר שנערך באתר לרוב האנשים אין את תשוקות וצח"מ על המרקע, בעוד שהיפים כן מצויים (הם הכי פופולריים בעולם מבחינת שידור). אבל מה לעשות, יש אנשים אנוכיים שלא יכולים להתאפק 3 חודשים מסכנים וחייבים הכל עכשיו.

pumiki25

New member
שחר-שחר-שחר (DAWN!) ../images/Emo2.gif

אלוהים, כמה שאני מטומטמת. רק עכשיו קלטתי - שחר = DAWN! ואני עוד תהיתי על שום מה ולמה הכינוי
שמישהו יכניס לי עם פמוט, בבקשה. עכשיו. בכל אופן - טוב שגמרת עם האבט"ש (לפחות לבינתיים?
), ומבטיחה שבפעם הבאה שתיטול תפקיד צה"לי שבנוי מראשי תיבות בלתי מובנים כבר אדע ואבין: אחותי מתגייסת עוד חודש (
), כך שאני מניחה שהגיוס שלה ילמד אותי ר"ת אחד או שניים
התגעגענו, התגעגענו. Good to have ya back!
(אורטל!
ASAP, כולל התנצלויות ותירוצים לרוב
)

taish

New member
כנראה שאת לא היחידה שיש לה

הצתה מאוחרת... בהמשך לגילוי המדהים והמרעיש שלך ששחר=Dawn, אני חושבת שרק עכשיו גיליתי מהם ראשי התיבות של ASAP. עד עכשיו כשכתבת לי דברים בסגנון: "מסר ASAP" לא הבנתי למה הכוונה ולא היה נעים לי לשאול... ועכשיו לפתע עלה בדעתי שזה As Soon As Possible. אני מניחה שעכשיו גם לי מגיע שמישהו יכניס לי פמוט...
טוב, עדיף מאוחר על לעולם לא
. ולגבי המסר המיועד - Can't wait!

Dawn12

New member
אלה בהחלט חדשות טובות

אבל אנחנו לא מלכלכים על פורום "היפים" בשום פנים ואופן. על הסדרה אפשר בכיף, אבל לא על הפורום.
אני עדיין לא בקיא במיני-משבר שתקף את עולם ההורדות אבל בכל מקרה זכותם המלאה של אנשי הפורום להצביע לסדרה שהם אוהבים ויש שם אחלה אנשים (שאפילו עזרו לנו בעצומה למי ששכח) אז באמת לא מגיע להם.

זכותם, מדינה חופשית

אבל עדיין זה מאוד צרם מאחר שלהם (ולשאר העולם) יש גישה יותר סדירה ליפים, בעוד שלאחרים לא היה.

Dawn12

New member
למען האמת אני לא מסכים

וחבל לי מאוד שלא הייתי כאן בשביל להשתתף בדיון שהתפתח שם בפורום כי אני לפחות מאוד לא אהבתי את מה שנכתב שם. אני לא הייתי רוצה להיכנס לזה כאן כי זה יגלוש לדיון שלם על הורדות ולא רק שאין לי כוח לזה - זה גם לא חוקי.

Dawn12

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יו! מחשב! ואינטרנט! וצח"מ!
חזרתי לפני שעה בערך ואני עדיין לא ממש מאופס על עצמי (70 שעות שמירה יכולות לעשות את זה לבן אדם...) אבל מרפרוף מהיר בין השרשורים אני שמח לראות שהיתה כאן פעילות בשבוע האחרון ותודה לכולם על השרשור החביב הזה! Love You!
רעיונות להמשך הקיץ, שינויים עתידיים בפורום, ועוד כמה דברים שחשבתי עליהם בשעות הארוכות והבלתי-נגמרות - לכשאתאפס.
התגעגעתי נורא!

יששששששש! ../images/Emo6.gif

ובמיוחד בשבילך הגיע ממש קודם הפרק הצח"מי של יום שישי. מסתבר שדולפינגירל חיכתה במיוחד בשבילך
וכדי לפתוח את השבוע כמו שצריך, אני אספר לכם חלום מצחיק שחלמתי לפני כ-3 ימים: היה פרק יומי של צח"מ שהתרחש במפעלי הניומן אנטרפרייזז... רק מה? זה נראה כמו בית חרושת, מוצרים שעברו על מכונות וכל מיני רכיבים מוזרים כאלה. שום קשר למפעלי ה-NE האמיתיים. אבל זה היה סקופ, אל תוך מאחורי הקלעים של ה-NE. ואז אמרתי לעצמי שאני הולך לרשום סיכום פרק אמריקאי (כי זה לא היה פרק ישראלי
) ולגלות לכולם איך כל העניינים פועלים שם. ואז התעוררתי...

b o t t e n

New member
../images/Emo124.gifפותחת תיק 'בקשה../images/Emo70.gif

המאבטח חסר המנוח שלנו חזר
'תגגנו

taish

New member
שחר! ../images/Emo24.gif

ברוך השב!
אני רואה שלא בזבזת זמן וכבר התחלת להגיב לכל מיני הודעות שנכתבו בזמן היעדרותך - וכך ראוי שיהיה
. תצפה למסר בהמשך הערב
. התגעגענו!

למעלה