The End OF BodyBuilding.com

and1and2

New member
The End OF BodyBuilding.com

היי חברים ,
במשך שנים מזמין מהם,המבחר מטורף - יש הכל .
השירות מצוין - מיקצוענים.
והמחיר- זול יותר מהארץ משמעותי , לפחות כך היה.
רק צריכים להיות מתוכננים ולעבוד נכון- לוקח חודש עד שמגיע,צריכים להיות מתוכננים, ברגע שעושים את זה באמת זה נוח וחוסכים כסף.
אבל - לאחרונה בהדרגה ,לאט לאט הם העלו את מחירי המשלוח,זה נהיה פשוט לא הגיוני.מצורפת דוגמא והשוואה..
נניח 2 אריזות (5lbs) של אופטימום כולל משלוח - 161 דולר,תוסיפו על זה מכס - ומה חסכנו ? 20 שקלים ?
לעומת זאת אתר (שאינני מכיר והראשון שנכנסתי דרך גוגל) vita cost מספק את אותם 2 אופטימום (5lbs) כולל משלוח ב 147 דולר. עדין לא מספיק אטרקטיבי כפי שהיה פעם...

ברור מעל לכל ספק שהם "מרווחים" במחירי המשלוחים , משלוח שכזה לא אמור לעלות מעל ה 25 דולרים לכל היותר (מוזמנים לבדוק באתרים של חברות הבלדרות)
אני מציע - כל החבר'ה שקוראים את הפוסט הנ"ל ומזמנים מbodybuilding הפסיקו להזמין ושלחו מייל עם תלונה על כך...הם ישנו את מחירי המשלוחים. אני כבר שלחתי.

ולעת עתה - האם מישהו מכיר אתר טוב עם מחירים נמוכים יותר ????

Speedster

New member
השבוע קניתי גיינר בארץ

נמאס לחכות חודש וחצי בשביל לחסוך כמה אגורות, ולפעמים לגלות שהמכ"ס פתח ובילגן את האריזה.
פעם זה באמת היה זול. היום כבר לא משתלם להזמין משם.

end of bodybuilding.com to israel

אני ניב מקרואטיה
ואני הזמנתי מהם גם אבל החארות האלה העלו מחירים שורה תחתונה לא שווה לחסוך את ה-20 ש"ח שלהם בשביל לחכות חודש לאבקה אפילו שאני בתקציב מוגבל

אתה לא מודע למחירים

דבר ראשון מחירי החלבון בעולם עולים בקצב מסחרר, גם בארץ. בגלל שבארץ יש מלאים ישנים (בעיקר לאופטימום שכבר לא מוכרת כמו פעם), זה לא אומר שבארץ זול. ברבעון האחרון של השנה או רבעון ראשון של 2013, צפה לקונצנזוס של 400 שקלים לדלי חלבון בישראל, כמעט כל החברות וכל סוגי מי הגבינה עם 65-70% חלבון ומעלה.

בנוסף, משלוח של דלי אחד של חלבון לאדם פרטי עולה $60, לחברה סביר להניח שיעלה חצי מכך. כך ש 2 דליים במחיר של $37 זה כלל לא הרבה.

בכל מקרה, כבר זמן מה שלא משתלם להזמין מחו"ל ולעבור את כל הטירחה ועדיף לרכוש את החלבון בחוסר חיסכון של 20-50 שקלים בישראל. דברים קטנים כמו כדורים, פורמולות, קריאטין וכו' עדיין משתלם להזמין מחו"ל.

and1and2

New member
בערך

זה 37 דולר ל2 דלים מהאתר vita cost
מ bodybuillding זה 55 דולר .

מצורף ...

האם אתה מכיר אתר ממולץ להזמין חוץ מבודיבילדיניג ?

לא יודע, אני לא גר בארץ

אני מזמין מ BB או ויטה, כי יש לי משלוח חינם וזה לא באמת משנה לי.

and1and2

New member
אוקי ו ..

מכיר במקרה עוד אתרים ???

הויטה טיפונת יותר זול מבודיבילדינג , אך עדין לא מספיק ...
עזוב שבודי בילדינד הרבה יותר נוח לעבוד איתו
זה שטויות ...

אשמח אם תמליץ או מישהו אחר ימליץ על אתר זול יותר שהזמין דרכו בעבר

למעלה