...the empty chair

...the empty chair

והפעם......... charmed skin!!!!!!!!!!!!!!!!
אור
שוטו!!!

אור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את אוהבת אותי? עד כמה את אוהבת אותי? אם הייתי מבקשת היית עושה לי ילד?
את יודעת שאני אוהבת אותך? מה דעתך על השיר ששלחתי לך? נכון מהמם? נכון גרם לך לבכות? נכון צובט בלב? נכון את אוהבת לעצבן אותי? זהו. אני אשתוק עכשיו. איילאביו!!!!

Charmed Or

New member
או../images/Emo112.gif

את אוהבת אותי?כע:] עד כמה את אוהבת אותי?כמו חברה טובה
אם הייתי מבקשת היית עושה לי ילד?Why Not Why Not [חע! תרגום!:p] את יודעת שאני אוהבת אותך?אמ.. באמת?
מה דעתך על השיר ששלחתי לך?חביב פלוס. נכון מהמם?אמ.. חביב פלוס נכון גרם לך לבכות?בכיתי. אבל לא בגלל השיר;] נכון צובט בלב?אמ.. לא ממש:p נכון את אוהבת לעצבן אותי?לפעמים. כדי להחזיר לך;[ זהו.זהו?
אני אשתוק עכשיו.למה?;[ איילאביו!!!!גמאני!!!!

RoRiL

New member
אהמ אור../images/Emo140.gif../images/Emo134.gif

יעל תגידי .. חייבים כל יום לעשות את זה? אני לא מספיקה..! וזה גם יותר מדי לא?:/ בכל מקרה..אורע
מה קורה? מה השעה עכשיו? אתר בית: צבע אהוב: חולצה אהובה: מכנס אהוב: בן אדם אהוב ממין זכר: בן אדם אהוב ממין נקבה: האדם הכי קרוב: חיה אהובה: איזה תיק בצפר יש לך? באיזה בצע? משעממם לך? אוהבת אותי?

Charmed Or

New member
אממ.../images/Emo112.gif

מה קורה?כלטוב. מה השעה עכשיו?לודעת. אע.. 20:59 אתר בית:וואלה צבע אהוב:סגול ושחור. חולצה אהובה:אמ. לודעת מכנס אהוב:אמ.. ג'ינס:p בן אדם אהוב ממין זכר:שמואל
בן אדם אהוב ממין נקבה:את, עדי ועוד כמה:] האדם הכי קרוב:שמואל. חיה אהובה:פינגווייייייייייייייייין:p איזה תיק בצפר יש לך?סגול:p באיזה בצע?סגול:p משעממם לך?לא ממש. אני מדברת איתך;] אוהבת אותי?לא. נראלך?! אני מתה עליך

Charmed Or

New member
אני אוהבת אותך../images/Emo112.gif

אבל עדי ורותם יותר קרובות. למה? כי נפגשנו יותר.:p כי דיברנו יותר בטלפון:p אבל זה לא אומר שאנלא אוהבת אותך בדיוק כמוהן!

../images/Emo12.gif

"בן אדם אהוב ממין נקבה:את, עדי ועוד כמה:] " "אוהבת אותי? לא." ראיתי את ההמשך.. אבל עדיין, סתרת את עצמך...
חחח

darklighter

New member
אוררר../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif

נכון שאת אוהבת אותי? את יודעת שאני אוהבת אותך? נכון שבריטים הם שקסים? נכון שרוברט הוא שקסי במיוחד? (אבל הוא שלי, כן?
) נכון ששחר שקסי? (אבל קטין) נכון שאת מאמינה שאין כלום ביני לבין שחר? אם כן, נכון שזה רק כדי להכניס עניין בפורום? אבל הפורום מעניין גם ככה!!! לא? נכון שאת מתגעגעת לאיתן? [
] את מתכוונת לראות "ככה זה בחיים" אם זה ישודר שוב? מה הפינה שאת הכי אוהבת בפורום? מהו החג האהוב עליך? מהו החג השנוא עליך? נכון שחצי חינם סאקס? (היום לא הלכתי כי כאב לי הגב) למה את לא מגיבה לפינת "הציטוט היומי"?

Charmed Or

New member
להלה../images/Emo112.gif

נכון שאת אוהבת אותי?ברור
את יודעת שאני אוהבת אותך?AWW
נכון שבריטים הם שקסים?מאוד:p נכון שרוברט הוא שקסי במיוחד? (אבל הוא שלי, כן?)הוא שלך, אבל הוא שקסי
נכון ששחר שקסי? (אבל קטין) שחר ממש שקסי, אבל הוא צריך להאריך ת'שיער עוד יותר:p נכון שאת מאמינה שאין כלום ביני לבין שחר?לא ממש.. חע
אם כן, נכון שזה רק כדי להכניס עניין בפורום?:X אבל הפורום מעניין גם ככה!!! לא?ברור מה:p נכון שאת מתגעגעת לאיתן?אממ.. מאוד.. באסה שלא הספקתי לדבר איתו לפני הניתוח
את מתכוונת לראות "ככה זה בחיים" אם זה ישודר שוב?לא מה הפינה שאת הכי אוהבת בפורום?אותך
מהו החג האהוב עליך?לודעת. מהו החג השנוא עליך?לודעת. נכון שחצי חינם סאקס? (היום לא הלכתי כי כאב לי הגב)מאוד
למה את לא מגיבה לפינת "הציטוט היומי"?ככה [זה בחיים
]

darklighter

New member
../images/Emo23.gifתודה../images/Emo115.gif

ואני מסכימה ששחר צריך להאריך את השיער עוד יותר

למעלה