THE EDGE

THE EDGE

ה´קצה´ של להקת U2 הוא הגיטריס הגדול ביותר בעשרים השנים האחרונות. הוא הכי מקורי הכי יצירתי, הכי מלודי, ולא מעט בזכותו u2 היא הלקה הגדולנ ביותר בעשורים האחרונים.

הדעה המקובלת כאן

(וגם דעתי אגב) היא שלU2 הייתה התחלה מבטיחה, למרבה הצער מכל מיני סיבות הם התמכרו להצלחה ולא הפכו ללהקת הרוק הגדולה שהם יכו להיות אלא למין עלה תאנה של MTV שמקודם בהיסטריה ע"י תעשיית המוסיקה, ו MTV. בשביל להגיד, הנה תראו אנחנו עושים גם רוק, לא כולם אצלנו בריטני ספירס wan´abees כשבעצם חבורת האירים הצדקנים הזו,כבר מזמן לא עושים רוק, ואפילו בלפסט הפכה אצלם ללא יותר מאנקדוטה בראיון וזיכרון עמום

godsdice

New member
לא מסכים../images/Emo31.gif

כן, הם התחילו טוב, עשו דברים מוזרים, ומסחריים, והלכו לכיוונים משונים (שנזכיר את קלפטון או ניל יאנג?), ולאחרונה חזרו למקורות. The Joshua Tree עדיין נחשב לאחד האלבומים הכי טובים משנות ה 80. והם בהחלט אגדת רוק! (סליחה גנוב) אם קנופלר נחשב פה לאגדת רוק, אז ל U2 יש גם מקום. np - frank zappa - cocaine decisions

ganooov

New member
לגבי קנופפלר: ../images/Emo13.gif

להווי ידוע לכל הקהל הקדוש: הניבלונגים חושב שבעוד חמש שנים נוכל לקרוא למארק קנופפלר אגדת רוק. בכל מקרה, ההבדל הגדול הוא שקנופפלר השפיע על הרוק שקיים היום, ו-U2 השפיעו יותר על הפופ שקיים היום. לדוגמה: כמעט כל אומני המוזיקה היהודית שקיימת היום (הם עושים לרוב רוק רך), אומרים שהם הושפעו בעיקר מקנופפלר ומניל יאנג. בכל מקרה, תשאלו את דני רובס לדוגמה, האם קנופפלר אגדת רוק או לא. U2 הלכו קצת יותר מדי עם הפופ בשנים האחרונות, דבר שקנופפלר נמע ממנו מאז ומעולם.

Jam Head

New member
חחחחח

הא...... אוי ..... איזה צחוק הבאתי עכשיו.... משש הצחיקה אותי האימרה הזאת - הכי מלודי ! הכי יצרתי ! כנראה ש-vklgjkidjhfhjg לא שומע מעבר ל- U2

electricGirl

New member
באמת....

לא שמעתי דבר אחד שלהם שהפיל אותי מרגליי או שאפילו חשבתי "אה יש פה גיטרות נחמדות..." השיר היחיד שלהם שעשוי טוב ושווה שמיעה רצינית זה ONE והוא אפילו לא שלהם.

מה?

one כן שלהם! ועוד שירים שלהם ששווים שמיעה: the fly bullet the blue sky stay\far away so close numb where the streets have no name when love came to town(בגלל ביבי קינג) zoo sation(בכלל כשחושבים על זה achtung baby זה דיסק ממש טוב) babyface ויש עוד זה שהם עושים בושות עכשיו זה לא אומר שהם לא היו שווים כלום פעם...

hells bells

New member
די משמימים ואף די אוויל בונו הנ"ל.

הלך והקליט שיר ביחד עם BB KING ! כל כך חיוור ומאולץ הוא נשמע ליד ביבי, פתאטי. היידה שרהההה....

THE FATRIX

New member
תקשיב לגיטריסטים אחרים....

ואז תיראה שהוא אפס מולם.... תנסה david gilmour או steve vai. תתחיל לשנוא את הנגן של ut אחרי שתשמע אותם...

nute kram

New member
אמ אתמ שואלימ אותי

הבעיה אצל U2 זה שהמ הלהקה עמ הכי הרבה קיטש בעולמ, היא מורכבת מסולנ קיטש, גיטריסט קיטש, בסיסט קיטש ומתופפ קיטש. הלהקה הזאת לא חושבת יותר מדי, המ עלו על מה שחלק מהקהל אוהב והמ לא ירדו ממנו ובינתיימ זה נראה כאילו הסוס לא עומד להיגמר להמ. כמובנ שעמ כל אלו בא מסחור בפול גז שלא משאיר לקהל יותר מדי מקומ לחשוב אמ אתה אוהב אותמ או לא. אפשר להגיד שmtv הרס אותמ אבל אני לא מאמינ שאפשר להפוכ לכ"כ ממוסחר צוכ חצי שנה ולהישאר ככה לעוד עשרימ ומשהו שנה, זה כבר כשרונ. במובנימ מסוימימ המ (U2) המ כמו שלמה ארצי, הדייר סטרייטס והרד הוט צ´ילי פפרס, לקהל נמאס ממוזיקה שחוזרת על עצמה במוקדמ או במאוחר ואמ לא אז אני מניח שגמ המ ימותו מתי שהוא וזהו. לא שאני מנסה להגיד שהדייר סטרייטס עושימ מוזיקה גרועה, אני ממש אוהב את המוסיקה שלהמ.

DisComposition

New member
יש

אני מאד גאה בפרובוקציה הראשונה שלי בפורום הנ"ל- צפו לעוד... ובקשר לנושא- אני די הולך עם הדעה הרווחת כפי שהגדיר אותה הניבלונגים- היתה להם התחלה פנטסטית, עם כמה אלבומים טובים, ממש בהתחלה- ואז הם עלו על הנוסחה- לא חייבים באמת להיות אינטילגנטיים ומקוריים כדי שיחשבו שאנחנו כאלו (הם לא היחידים- ראה מטליקה, רדיוהד וכו´). אז הם התחילו לעשות חרא והmtv דאגו לצעוק שהמלך הוא ערום ועכשיו תראו את ההפרשות שם מציגים, בעודם ממלמלים בלי להסמיק דברים כמו "זה האלבום הכי טוב שלנו אי פעם" ו- "אנחנו מרגישים שגדלנו כמוזיקאים"...

היי,היי!...

לפני הכל- אכן פרובוקציה ( אתה בטוח שזה מה שזה? נראה לי שלפרובוקציה יש טעם שלילי, ומה שאתה עשית היה לעניין ובמקום... ) נאה ומעניינת. מעבר לזה- יו- 2 אכן התחילו כמו להקת הפיור רוק שתהיה יום אחד הטובה בעולם ואיפשהו הלכו לאיבוד. ניתן לומר שזה בגלל המסחור אבל אולי כדאי לבדוק האם הבעיה היא אולי פשוט בהם, ב דה אדג´ ובונו, שרק מהשמות שלהם ניתן לראות שהם לא בדיוק לא רודפי פרסום, אלא כן נהנים ממנו ומחפשים אותו, ואולי לא פשוט מוכשרים בשביל לתת לנו עשרים שנה של מוזיקה איכותית, טובה ומתחדשת. הרי מספר הלהקות שכן עשו זאת מצומצם וניתן לסופרו על מניין האצבעות שיש לאדם בודד. מעבר לכך- אני עדיין חושב ששנות התשעים שלהם ביססו את מעמדם כלהקת פופ איכותית, וזה גם משהו. אמנם לא להקת הרוק הטובה בעולם אבל זה לא זבל או משהו כזה... והאלבום האחרון שלהם, הוא נהדר- אם מוציאים ממנו את שלושת הסינגלים הראשונים שיצאו ממנו (שגם פותחים אותו), סטאק אין א מומנט, אליביישן וביוטיפול דיי שאכן תאומים את ההגדרה- שאומרת הרבה- שירי MTV . מחבדם, זהו אלבום מעניין שנעים מאוד להאזין לו. ובקשר לרדיוהד- הם העזו בשיא תפארתם ללכת עם מה שהם רצו. זה שזה התפרש כפלצנות זה רק מעיד על חוסר הבנה בסיסי של מהות המוזיקה. הם לא ניסו לומר כלום אלא רק ללכת עם הראש והלב. מי שלא אהב, שלא יאהב, אבל מכאן ועד להקה מאוסה שעושה חרא ולא באמת אינטילגנטיט כמו שהיא מתיימרת להיות-המרחק רב מאוד מאוד. בירה לכם!...

DisComposition

New member
זה פרבוקטיבי לצדי...

אם אתה בונו! אבל בלי קשר - הכוונה לא היתה בהקשר שלילי- ישנן גם פרבוקציות לעניין- הכל בשביל הגירוי. ולגבי רדיוהד- אם הם רוצים ללכת עם הלב- סבבה. למה אנחנו צריכים לשמוע את זה? במיוחד הדיסק האחרון שלהם (ברח לי השם) - כמה מיותרת חתיכת הפלסטיק הזאת. לא הרמוני, לא מעניין, לא מרגש- לא שווה כלום.

לדעתך.

אמניז´יאה הוא תקליט מוזר שקשה להתחבר אליו, אבל יש בו רגעים ש... מה לעשות, גיטרה- בס- תופים לא יכולים לעשות...

למעלה