הנשרים פשטו עם שחר...
ונשאלת השאלה, כמובן, מי זה לעזאזל 'שחר'? לשאלתך - ברוב השירים הזמר הוא אכן דון הנלי, אך בחלקם מוביל גם גלן פריי. לדוגמה - גלן פריי הוא המוביל בדספרדו, הוא מוביל גם ב-LYIN' EYES, שם בולטת בעיקר שירת כל חברי הלהקה בפזמון, וכך גם ב - NEW KID IN TOWN ואחרים. רנדי מייזנר הוביל בזמנו את השירה בלהיט - TAKE IT TO THE LIMIT. אבל יש מקרים אחרים שבהם ג'ו וולש (נדמה לי שבשיר IN THE CITY, או LIFE'S BEEN GOOD למשל) או שמידט (I Can't Tell You Why) מובילים שירים מסויימים, בעיקר בהופעות. אבל, שים לב, הנשרים (בדומה ל-CSNY) ידועים בעיקר בזכות ההרמוניות הווקאליות שלהם. לכן, אל לך לתמוה אם תשמע גם אחרים מובילים ב"שירת המקהלה" של הלהקה. כהערת אגב, אני מרשה לעצמי לציין, שכתבתי פעם שדון הנלי הוא אחד משני המתופפים-זמרים הטובים ברוק (השני הוא לבון הלם מ"הלהקה" והשלישי אף פעם לא יהיה פיל קולינס...). אני עדיין מחזיק בדעתי זו. עד כאן לגבי הזמר המוביל. באשר לשאלתך השניה - יש עוד חובבי נשרים רבים, הם פשוט עוד לא יודעים את זה... נ.ב. אתמול נסעתי שעה ארוכה על דרך ונטורה והאזנתי לשיר על דרך ונטורה של להקת 'אמריקה'. זה לא עשה לי כלום, ניחא.