THE EAGLES

nik19864

New member
THE EAGLES

השאלה שלי היא, מי שר בלהקה הזאת חוץ מדון הנלי ? פשוט לפי מה ששמעתי בשירים שלהם, לא בכולם שר אותו אחד... ד"א, יש פה עוד חובבי נשרים חוץ ממני ומהולדן ?!

datu

New member
כמעט כולם שרים בלהקה

...דון הנלי וגלי פריי ("מנהיגי הלהקה"), הבסיסט מייסנר, והבא אחריו טימוטי בי. שמידט, ג'ו וולש שהצטרף באמצע ה-70' (ובעצמו מוסיקאי עוד מלפני ואחרי ה"נשרים"),לפעמים דון הנלי שר, לפעמים פריי שר, כשהשאר עושים קולות רקע, או שיר ששר אותו חבר אחר בלהקה- זה משתנה. רק דון פלדר הגיטריסט (שכבר לא בהרכב) כנראה לא שר, אבל יש לו תקליט משלו שהוציא פעם, מזמן. כן, יש עוד אוהבי EAGLES (ובאמריקה עוד יותר...). "Take It To The Limit".

הנשרים פשטו עם שחר...

ונשאלת השאלה, כמובן, מי זה לעזאזל 'שחר'? לשאלתך - ברוב השירים הזמר הוא אכן דון הנלי, אך בחלקם מוביל גם גלן פריי. לדוגמה - גלן פריי הוא המוביל בדספרדו, הוא מוביל גם ב-LYIN' EYES, שם בולטת בעיקר שירת כל חברי הלהקה בפזמון, וכך גם ב - NEW KID IN TOWN ואחרים. רנדי מייזנר הוביל בזמנו את השירה בלהיט - TAKE IT TO THE LIMIT. אבל יש מקרים אחרים שבהם ג'ו וולש (נדמה לי שבשיר IN THE CITY, או LIFE'S BEEN GOOD למשל) או שמידט (I Can't Tell You Why) מובילים שירים מסויימים, בעיקר בהופעות. אבל, שים לב, הנשרים (בדומה ל-CSNY) ידועים בעיקר בזכות ההרמוניות הווקאליות שלהם. לכן, אל לך לתמוה אם תשמע גם אחרים מובילים ב"שירת המקהלה" של הלהקה. כהערת אגב, אני מרשה לעצמי לציין, שכתבתי פעם שדון הנלי הוא אחד משני המתופפים-זמרים הטובים ברוק (השני הוא לבון הלם מ"הלהקה" והשלישי אף פעם לא יהיה פיל קולינס...). אני עדיין מחזיק בדעתי זו. עד כאן לגבי הזמר המוביל. באשר לשאלתך השניה - יש עוד חובבי נשרים רבים, הם פשוט עוד לא יודעים את זה... נ.ב. אתמול נסעתי שעה ארוכה על דרך ונטורה והאזנתי לשיר על דרך ונטורה של להקת 'אמריקה'. זה לא עשה לי כלום, ניחא.

Barmelai

New member
זה כמו להעפיל

במעלה גמלא עם ה S/T של הנשרים באייפוד: מותיר אותך בלי נשימה

nik19864

New member
ואללה

גם לי יש משהו מגניב להגיד: לפני קצת יותר משבוע, החלטתי לתת הזדמנות נוספת לנשרים, החלטה פתאומית ביותר ! ולמרבה ההפתעה ההתלהבות נסקה לשמיים ! עכשיו גם אני בא ואומר פה לכל החבר'ה-הנשרים הם מהמוצדקות שבלהקות הרוק, להקה שיש לה הרבה יותר מה להציע מ "מלון קליפורניה" וחוץ מזה למה לי להסביר יותר מדי למה כדאי לשמוע ואתם ?! כשההסבר הפשוט ביותר הוא: זאת פשוט מוזיקה יפה וזהו !!! עד שלא תנסו לא תדעו... נ.ב. חבל שאין פה בארץ כביש שמספרו 61, זה יכול להיות מאוד מגניב לנסוע על כביש 61 ולשמוע אלבום מדליק בעל אותו שם של בוב דילן...

garcia

New member
Old Times Good Times

ברוך השב הולדן, באמת טוב לראות אותך כאן. לגבי השאלה שנשאלה, כן יש עוד שאוהבים את האיגלס (אני) למרות שכבר כמה שנים טובות לא יצא לי להאזין לאף דיסק שלהם במערכת. ולבחור שפתח את השרשור, אם אתה אוהב את נשרים אז אני בטוח שאתה תאהב את להקת פוקו. להקה שהוקמה בסוף שנות ה-60 ע"י ג'ים מסינה וריצ'י פוריי מבאפלו ספרינגפילד. נגן הבס של הלהקה (וגם שר קולות ליווי) יהיה רנדי מייסנר שיותר מאוחר יצטרף לנשרים. טימוטי שמיט יחליף את רנדי בפוקו עד לשנת 1977 שבה הוא יחליף שוב את רנדי באיגלס. הנה משהו קטן שכתבתי על פוקו שייתן לך קצת מושג כללי.

למעלה