The Dub Side Of The Moon

• פותח הנושא BogN
  • פורסם בתאריך

BogN

New member
The Dub Side Of The Moon

שמעתי את זה עכשיו! זה פשוט אדיר!!!! מה אתם אומרים על זה? לדעתי פשוט רעיון אדיר לעשות לאלבום הזה גירסת רגאיי

IamAR

New member
לדעתי זה ממששש אבל ממששש

דוחה זה כמו לקחת שיר קאנטרי ולעשות לו גרסת טראנס יש אלבום טוב, לא טוב, ענק! למה להרוס?? יכול להיות שאני טועה אולי זה גאוני ואני לא מבינה משו בחיים אבל אני באופן אישי לא אהבתי את זה אולי אם הייתי יותר מחוברת לרגאיי זה היה נראה לי אחרת אבל מהמקום שאני נמצאת בו עכשיו..... אני פשוט לא מבינה

א י ט י

New member
בדוק שזה ככה

כל מי שאוהב רגאיי יאהב את הדאב סייד כי הם פשוט עשו את זה יפה האיזי סטאר אול סטאר האלה החלק הראשון של הדיסק יותר מתאים לגירסת רגאיי מאשר לחלק השני , money זה עוד מילא מהחלק השני אבל השאר לא כ"כ מתאימים אבל עדיין רואים שהם השתדלו שייצא להם קצת רגאיי קצת דארק סייד ויצא להם בסה"כ משהו נחמד ביותר. : )

BogN

New member
אני כל כך לא מבין את הגישה של

יש יצירת אומנות ואסור לגעת בה ואסור לעשות לה קאברים... אף אחד לא שינה את דארק סייד המקורי. באו כמה חברה ועשו לזה קאבר ולא התיימרו להחליף את הגירסה המקורית... ותאמיני לי שאם עכשיו תשימי את הדיסק של דארק סייד תתפלאי לראות שזה אותו דארק סייד, ואף אחד לא הרס אותו...

oneman2

New member
גאוני לדעתי

רק את Us and Them לא שמעתי, אני לא מוכן לשמוע שום גירסה אחרת לשיר המושלם הזה.

דאב סייד...

בהתחלה זה חביב ומלהיב ומגניב... אחרי עוד כמה השמעות אתה מבין שזה סתם חילול קודש וחוץ מחשק לשמוע את המקור זה לא עושה לך כלום.

Tinty

New member
חלק ממנו טוב וחלק קצת מעצבן,

אבל הוא בטוח הרבה יותר טוב מאלבום המחווה לOK Computer שייצא בקרוב... ראויות לשבח הגרסאות של Money וTime, שכמובן לא ציפיתי מהן להתעלות על המקור אך מצחיקות אותי מאוד בכל פעם מחדש. קשישי הפורום שהיו בהופעה של רוג'ר ווטרס בסביבות 17:45 אולי זוכרים שהושמע שם Time בגרסה של Dub Side, ואת הפרצופים החמוצים מסביב

RoieL

New member
קשישי הפורום?../images/Emo6.gif

וטיים לדעתי נחמד, לא יותר.

אומנם אני לא מקשישי הפורום

כשהשמיעו את ההתחלה של time מDUB SIDE אני בתור בדיחה גמורה אמרתי- היי זה טיים. ורק אחרי כמה זמן הצלחתי לעקל שזה בעצם קאבר לשיר. לדעתי זה ממש מוזר לשמוע משהו כזה וזה גורם לי חלחלה בכל הגוף

RoieL

New member
ההברקות הן

On The Run והריף של מאני, רק עצוב מה שהם עשו בסולו. הכי הגעיל אותי Eclipse.

נג היפה

New member
אני ממש אוהבת

בתור חובבת גדולה של רגאיי וגם חובבת פינק פלויד, לדעתי זה אחלה אלבום קאבר.. בעיקר השיר MONEY ממש משעשע אותי... אני לא מהקשישים אבל גם בהופעה שמתי לב ששמו את TIME והיה ממש נחמד. זה סה"כ לפאן, לא צריך לקחת את זה כחילול קודש וכל השטויות האלה כי סה"כ זה יצירה דיי מקורית.

למעלה