The Dream Must Stay Alive

Tinkerblack

New member
The Dream Must Stay Alive ../images/Emo79.gif

נגנב במרמה מהפורום של עידן מספרים - של נימרוד שיקלר- תודה עידן... אז איך הולכת הפינה
יש לנו את השיר The Dream Must Stay Alive שיר שאני בטוחה שכולנו מכירים אהה
אז עכשיו בואו קצת ננתח אותו טוב
רק אם בא לכם
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
המשפט המועדף בשיר:
שחקן/ דמות שלא הייתי רוצה שהם ישירו בשיר הזה
שחקן/ דמות שהיית רוצה שהם ישירו בשיר הזה
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הסדרה?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
האם היית מוסיף קטע בשיר
חשוב על סצינה מן הסדרה שהשיר מתאים לה, מהי הסצינה
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? עוד פעם תודה לעידן, אז יאללה ט ענו...

../images/Emo90.gifיאללה בכייף =]../images/Emo111.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) אההה... ברשימת השירים המועדפים כאילו??? אההה... עד ליפני שנה הייתי אומרת גבוה.. אבל עכשיו נמוך ככה... עברתי לסגנון מוזיקה אחר אז... המשפט המועדף בשיר: אני לא ממש זוכרת.. אבל אני ממש מתה על הפיזמון שחקן/ דמות שלא הייתי רוצה שהם ישירו בשיר הזה: אין דבר כזה שחקן/ דמות שהיית רוצה שהם ישירו בשיר הזה: כל מי שאני רוצה כבר שרים... אההה...הייתי רוצה שסיווה תשיר שם שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הסדרה? ממש האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? הוא סבבה האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא נראה לי האם היית מוסיף קטע בשיר: לא ממש חשוב על סצינה מן הסדרה שהשיר מתאים לה, מהי הסצינה: לא מצליחה להזכר עכשיו כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אופטימיות... ואההה... השבטטטטטט

Tinkerblack

New member
תזהו לא להגיב יותר מידי

לדברים שאשכרה כן קשורים לתוכנית

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifארוךךךך אחרי הבגרות../images/Emo9.gif

TziMHoNoa

New member
מנסה לענות..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): דיי גבוהה המשפט המועדף בשיר: כל זה בערך -
Look into the future, What do you see? I really need to know now, Is there a place for me? Tell me, where do we go from here? Take me as you find me, For what I am. And when I make mistakes, Please understand. And as long as I know your near, There is nothing for me to fear. Out of the darkness, A light shines. Burning through the coldest night. And we can find our way (Together we´ll make it) With every step we take (moving closer together) If we´re gonna survive, The dream must stay alive.​
שחקן/ דמות שלא הייתי רוצה שהם ישירו בשיר הזה: טום הארן
שחקן/ דמות שהיית רוצה שהם ישירו בשיר הזה: אע.. מריל נו..
שם השיר מתאים לתוכן שלו? דיי.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא. האם השיר מתאים לאופי הסדרה? מאוד האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? אע.. לא נראהלי.. האם היית מוסיף קטע בשיר? לא.. חשוב על סצינה מן הסדרה שהשיר מתאים לה, מהי הסצינה? כמעט כל סצינה... כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? כרגע בעיקר נוסטלגיה.. זה שיר שעושה כואב בבטן נו

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifעונה../images/Emo9.gif מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): של השבט בפרט - גבוה, של שירים בכלל - בינוני../images/Emo9.gif המשפט המועדף בשיר: אני חושבת שכל המסר של השיר הוא מאוד חזק ואני מתחברת עם המסר של כל משפט בפני עצמו... השיר די מדבר אליי... שחקן/ דמות שלא הייתי רוצה שהם ישירו בשיר הזה: *'יימי../images/Emo46.gif שחקן/ דמות שהיית רוצה שהם ישירו בשיר הזה: בת'../images/Emo9.gif כפרות עליה../images/Emo9.gif שם השיר מתאים לתוכן שלו?: בהחלט../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?: לא השם מאוד מתאים לשיר... האם השיר מתאים לאופי הסדרה?: יש קטעים שמתאימים יותר ויש כאלה שפחות... הבית הראשון מתאים ואלה שאחריו כבר פחות... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?: באורך סבבה../images/Emo9.gif האם יש קטעים מיותרים בשיר?: לא../images/Emo128.gif הוא יפיפה כמו שהוא../images/Emo9.gif האם היית מוסיף קטע בשיר:כנ"ל חשוב על סצינה מן הסדרה שהשיר מתאים לה, מהי הסצינה: הבריחה של לקס וחבורתו והחבורה של אמבר מהארבה בפרק הראשון.... כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?: כמה אני מתגעגעת לסדרה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif שאלון חביב ביותר../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Tinkerblack

New member
טוב אז תורי../images/Emo35.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני
המשפט המועדף בשיר: Take me as you find me, for what I am And when I make mistakes, please understand
שחקן/ דמות שלא הייתי רוצה שהם ישירו בשיר הזה
אמממ בריי
שחקן/ דמות שהיית רוצה שהם ישירו בשיר הזה
אליס אבל היא שרה אז גם דני
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? שם מעולה
האם השיר מתאים לאופי הסדרה? הכי שבעולם
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מדהים
האם יש קטעים מיותרים בשיר? אממ לא
האם היית מוסיף קטע בשיר
לא
חשוב על סצינה מן הסדרה שהשיר מתאים לה, מהי הסצינה
אמממ ת'חתונה המרובעת
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? עתיד טוב יותר

Anything For Me

New member
תשובותי

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) :גבוה+ המשפט המועדף בשיר:and as long as I know you neer, there is nothing for me to fear שחקן/ דמות שלא הייתי רוצה שהם ישירו בשיר הזה: שחקן/ דמות שהיית רוצה שהם ישירו בשיר הזה: פרייד שם השיר מתאים לתוכן שלו:כמובן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הסדרה: כמובן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים: באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר: לא האם היית מוסיף קטע בשיר:לא חשוב על סצינה מן הסדרה שהשיר מתאים לה, מהי הסצינה:למשפט שכתבתי שאני אוהבת, לראות את "הזוגות" של הסדרה מתחבקים (ברייאמבר, אלי וג'ק, לקס וטאי סאן,טרודי וזוט, סלין וראיין וכו') כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש:אבוני,ברי והמפגש בסינמה סיטי

למעלה