the dilemma
אך לפני זה שלום. מעולם לא הייתי כאן ולכן אני מקווה שתסלחו לי אם עברתי על אחד מחוקי הפורום שלכם רציתי לשאול מספר שאלות: א.(נתחיל עם הקלה) מה זאת אהבה? (טוב אני מניח שכבר הגעתם לפיתרון של מה זאת אהבה ויש איזה קישור לזה אז בבקשה לשלוח לי את הקישור לאהבה והנה נפתרה הבעיה הראשונה) ב. (והנה מגיע הסיבה למא אני פה) רציתי לשאול אם יש סיכוי לדעתכם לקליק שהתחל דרך האינטרנט
וככה הסיפור מתחיל)- היא שידרה כאן באחד מחדרי הצאט בחורה יפה ומעניינת היא שידרה לכל מי שרצה להקשיב. במקרה הנושא עניין אותי עניין מאוד רק שכוונתי לא היתה להצית שם משהו כלכך שורף כמו אהבה. השיחה של אחרי היתה מעניינת יותר היא הרתה עניין הדדי והנה מצאתי אותי מקבל שיחת טלפון מחו"ל (היות ואני נמצא בחו"ל ישראל היא חו"ל בשבילי) ושוב קולה הפך נעים יותר והמצלמה לא משקרת היא בהחלט יפה. והכל הדדי ברגע שהוצאתי את המילה הראשונה שזה דבר שהוא לא אפשרי היות היא השתיקה אותי ואמרה "תן לזה סיכוי..." אני לא מבקר לעיתים תכופות בישראל היא בכלל בצבא אז לחו"ל אין על מה לדבר. אני לא רצה לבקש ממנה לבוא לכאן היות ואנחנו רק בתחילת הקשר(אני גם לא חושב שזה צודק באף שלב בקשר) ואני לא רוצה להיות בארץ (הרי למה עברתי לחו"ל?) מדבר איתה כמעט כל יום שיחה עמוקה וקצרה שאם היא הייתה לידי היה יוצא מזה דבר מדהים (מדהים=אהבה בעצם מי אני שיודע הרי לאהבה צריך 2)... והנה אני מוצא את עצמי בודק כל חצי שניה אם היא נמצאת או לא. מוצא את עצמי מחפש אחר סימנים אם היא נמצאת כאן או לא. מנסה לברר כל דבר עליה מתחת לפני השטח. נמצא בקונפליקט גדול בין אם לאהוב או לעזוב כי הרי ישנם דברים שהם פשוט בלתי אפשריים בחיים ולהתחיל קשר כשהמרחק הוא 4000 ק"מ אחד מהשני הוא לא הגיוני ואפילו טיפשי (וכן אהבה היא דבר לא הגיוני ואפילו לפעמים טיפשי)... אז בקצר השאלתי היא לאהוב או לעזוב?
אך לפני זה שלום. מעולם לא הייתי כאן ולכן אני מקווה שתסלחו לי אם עברתי על אחד מחוקי הפורום שלכם רציתי לשאול מספר שאלות: א.(נתחיל עם הקלה) מה זאת אהבה? (טוב אני מניח שכבר הגעתם לפיתרון של מה זאת אהבה ויש איזה קישור לזה אז בבקשה לשלוח לי את הקישור לאהבה והנה נפתרה הבעיה הראשונה) ב. (והנה מגיע הסיבה למא אני פה) רציתי לשאול אם יש סיכוי לדעתכם לקליק שהתחל דרך האינטרנט