the dilemma

TIPX

New member
the dilemma

אך לפני זה שלום. מעולם לא הייתי כאן ולכן אני מקווה שתסלחו לי אם עברתי על אחד מחוקי הפורום שלכם רציתי לשאול מספר שאלות: א.(נתחיל עם הקלה) מה זאת אהבה? (טוב אני מניח שכבר הגעתם לפיתרון של מה זאת אהבה ויש איזה קישור לזה אז בבקשה לשלוח לי את הקישור לאהבה והנה נפתרה הבעיה הראשונה) ב. (והנה מגיע הסיבה למא אני פה) רציתי לשאול אם יש סיכוי לדעתכם לקליק שהתחל דרך האינטרנט:(וככה הסיפור מתחיל)- היא שידרה כאן באחד מחדרי הצאט בחורה יפה ומעניינת היא שידרה לכל מי שרצה להקשיב. במקרה הנושא עניין אותי עניין מאוד רק שכוונתי לא היתה להצית שם משהו כלכך שורף כמו אהבה. השיחה של אחרי היתה מעניינת יותר היא הרתה עניין הדדי והנה מצאתי אותי מקבל שיחת טלפון מחו"ל (היות ואני נמצא בחו"ל ישראל היא חו"ל בשבילי) ושוב קולה הפך נעים יותר והמצלמה לא משקרת היא בהחלט יפה. והכל הדדי ברגע שהוצאתי את המילה הראשונה שזה דבר שהוא לא אפשרי היות היא השתיקה אותי ואמרה "תן לזה סיכוי..." אני לא מבקר לעיתים תכופות בישראל היא בכלל בצבא אז לחו"ל אין על מה לדבר. אני לא רצה לבקש ממנה לבוא לכאן היות ואנחנו רק בתחילת הקשר(אני גם לא חושב שזה צודק באף שלב בקשר) ואני לא רוצה להיות בארץ (הרי למה עברתי לחו"ל?) מדבר איתה כמעט כל יום שיחה עמוקה וקצרה שאם היא הייתה לידי היה יוצא מזה דבר מדהים (מדהים=אהבה בעצם מי אני שיודע הרי לאהבה צריך 2)... והנה אני מוצא את עצמי בודק כל חצי שניה אם היא נמצאת או לא. מוצא את עצמי מחפש אחר סימנים אם היא נמצאת כאן או לא. מנסה לברר כל דבר עליה מתחת לפני השטח. נמצא בקונפליקט גדול בין אם לאהוב או לעזוב כי הרי ישנם דברים שהם פשוט בלתי אפשריים בחיים ולהתחיל קשר כשהמרחק הוא 4000 ק"מ אחד מהשני הוא לא הגיוני ואפילו טיפשי (וכן אהבה היא דבר לא הגיוני ואפילו לפעמים טיפשי)... אז בקצר השאלתי היא לאהוב או לעזוב?

קרוואלה

New member
השאלה היא ....

אם תעזוב באמת תפסיק לאהוב??? קשרים יכולים להצליח בלי שום קשר למרחק.. אם קיים רצון וסובלנות!! ברור שיש קשיים ואפילו הרבה .. השאלה אם זה שוה!! לדעתי כדאי שתנהל שיחה מלב אל לב עם הבחורה.. תבהירו לעצמכם מה אתם מצפים אחד מהשניה... ואולי ככה תגיע לתשובה!! בכול מקרה אל תיקח החלטה לבד...מגיע גם לה להיות שותפה למה שיהיה בעתיד! בהצלחה !

TIPX

New member
יש דבר חכם במה שאת אומרת

אין ויכוח שלהגיע להחלטה לבד זה דבר מעליב ולפעמים יכול לגרום לתגובות בוגדניות

יפה... אני בעד ..

דבר איתה.. הכי חשוב שתף אותה בלבטים... אולי היא תגיע למסקנה אחרת? אולי יש לה רעיון אחר? אולי ואולי... אמרה כבר מאמנת הנבחרת שלנו.. סבלנות ורצון מילות מפתח.. תוסיף גם פתיחות ושיתוף...... בהצלחה...

TIPX

New member
כן חשבתי על רעיון כזה

שיום אחד אולי ניפגש ובינתיים בשביל לא לגרום נזק לאף אחד מאיתנו לא נתחייב לכלום... נשמע לכן הגיוני או טיפשי בהחלט... בכלל טיפשי שאני מעלה את זה על הפורום הזה הרי היא יכולה לקרא כל מילה שאני כותב אבל נראה לי שזה הרבה יותר טוב כי הריי בסופו של דבר זה לא יבוא בהפתעה ...

קרוואלה

New member
שום דבר לא טיפשי באהבה.....

כול עוד יש הסכמה ביניכם הכול מותר ... קל להגיד "לא נתחייב" רק קח בחשבון שאם הקשר ימשך כמו שהוא הרגשות יתפתחו.. ואז קשה יותר לעצור את הרכבת... והלוואי והיא תקרא מה שאתה כותב פה.... לפחות היא תדע שאתה חושב עליה..ולא רוצה לפגוע בה!!

אתה יודע..כשהיא צודקת

אז היא צודקת.. ועכשיו היא הכי צודקת.. (אויי כמה קשה לי לכתוב שאת צודקת :]....) על רגשות הכי קשה ללא להתחייב.. מנסיון.. הבעיה עם רגשות שהם פשוט מתגלגלות מעצמן.. שתף אותה.. אל תחליט בעצמך.. הכי פוגע זה כשמישהו מחליט מה הכי טוב עבורנו בלי לשאול אותנו.. בייחוד כשמדובר ברגשות...

טאKילה

New member
TIPX ברוך הבא לאהבה וירטואלית../images/Emo140.gif

קראתי את ההודעה שלך, גם את התגובות, קודמי יעצו לך מה שאני היתי מיעצת גם. אני מאחלת לך לה שהאהבה הזו תתמש .

TIPX

New member
סופה של התייעצות הגיע

אז אהבה כנראה זה לא היה ואם זה כן היה אז כנראה שאין זמן אפילו לדבר על זה. אחרי 4 ימי שתיקה מהצד השני אני צריך לדעת מתי לסיים והנה זה הסתיים. להלן מכתב הפרידה: טוב אז אחרי כבר 4 ימים שאני לא שומע ממך אחרי שאני שולח לך SMS אחרי SMS אני כנראה מאוד טיפש! למה טיפש טוב את בטח יודעת אבל אני חשבתי שבאמת היה משהו מיוחד באותה שיחה בפעם הראשונה שדיברנו כנראה שאני תמים מדי בשביל העולם הזה כנראה שיש דברים שאני צריך ללמוד בדרך הקשה אז כשנעלמת, אני הבנתי את מסוג האנשים שחייבים להיות עסוקים בכל רגע בחייהם. אני מבין את זה, גם אני הייתי כזה עד שבוקר אחד הבנתי שכמה שאני נותן זה כמה שאני מוותר על חיי שלי והחלטתי סוף סוף להתחיל לקבל. לקבל את מה שמגיע לי ... לעבוד תמורת כסף. להפסיק לתת לאנשים להתקדם על חשבוני... התמימות שלי נובעת כנראה מהרצון להאמין באנשים כנראה שאני מבוגר שרוצה להיות ילד בחזרה מחפש את התמימות כל שנייה ורואה בזה כדבר יפה. אחרי היום אני מבין שכמה שרציתי להוליך את עצמי שולל (בזכותך כמובן) בחרתי כמו עיוור להיכנס לבור עמוק בור שלא כל-כך קל לצאת ממנו. אבל הנה פקחתי את עיניי ואני בבור עמוק הרבה יותר עמוק ממה שדמיינתי לעצמי. עכשיו כשאני רואה אני יכול להבין מה יש מולי ואיך אני יוצא מזה. אני רואה שאין לך זמן בשביל מערכת יחסים כרגע. הייתי שמח אם היית אומרת לי את זה בפרצוף היה לי יותר קל ולא הייתי נוטר טינה אך התעלמות כאילו אני לא קיים זה דבר אחר. שוב שלא תביני אותי לא נכון אין לי טינה אליך. נהפוך הוא את גרמת לי להבין שאני צריך אהבה אמיתית ולא לחלום. להתעורר ולעשות בשבילי. אני מקווה שיום מן הימים אנחנו ניפגש כשנהיה שנינו זקנים בבית האבות נריץ צחוקים על הימים הללו. ובמשפט סיום זה אני אומר לך המון בהצלחה במה שאת עושה אני חושב שאת אדם יצירתי מאוד וחכם הרבה יותר מהאנשים החכמים שאני הכרתי בכל חיי אך את זקוקה למטרה בחיים משהו לכוון את כל כוחך אליו. ואל תשכחי לקום בוקר אחד וליהנות מהפירות שקטפת כי בסופו של דבר למות בלי ליהנות זה לא חטא. ממני XXXXX XX.

וואוו....

עצוב משהו... אבל איך אמרת? אתה צריך אהבה אמיתית לא חלום... בהצלחה נשמה.. צר לי שיש כאלה אנשים אכזריים אבל.. אין לנו שליטה על זה.. שיהיה לך רק אושר ואושר ושימחה ו.. שתדע אהבה אמיתית ושמחה בקרוב...

למעלה