The Coup - Funk

• פותח הנושא esvee
  • פורסם בתאריך

esvee

New member
The Coup - Funk

עזבו את סנופ דוג, אם משהו זה Revolutionary but Gangsta, זה The Coup. סימפול קלאסי עם תופים בעובי של פיל, וליריקה חכמה-מתלוצצת של אומן הלייד-באק-WEED פלואו. http://www.youtube.com/watch?v=Iq8yZHJq3Bc

האלבום הראשון של הקופ

kill my landlord הוא אחד הדברים המושמעים אצלי בחודש האחרון (יחד עם מארק רונסון), קלאסיקה.

ועכשיו אני שם לב

שגרסת הקליפ הרבה פחות טובה מגרסת האלבום. באלבום הFאנק הרבה יותר זורם.

StasikD

New member
../images/Emo45.gif

הגירסה של האלבום היא אחד משני הקטעים האהובים עלי של הcoup, השני הוא מאותו אלבום- Not Yet Free. Niggaz, thugs, dope dealers and pimps Basketball players, rap stars, and simps That's what little black boys... are made of Sluts, hoes, and press the naps around your beck Broads pop that coochie, bitches stay in check That's what little black girls... are made of But if we're made of that who made us and what can we do to change us The oppressor tries to tame us here's a FOOT for his anus!

dod drakon

New member
יש עוד שיר ענק שלהם

שאנשים ישנו עליו חזק, קלאסיקה הישר מ94 : Fat Cats and Bigga Fish ללא ספק השיר האהוב עלי אחרי "אני וישו הסרסור בגרנדה 97 אתמול" די גי'יי וורד ניגן אותו באפטר פארטי בשסק לפני יותר משנה ושלח את כולם לחפור עמוק בסולסיק. מה שמתנגן בקליפ זאת גרסת הCLEAN תדאגו לבדוק את הגרסה המקורית שאורכה כשש דקות. holla

Tech N9ne

New member
יש מצב להעלאה?

יש מצב שתעלה לי ותשלח לי לינק במסרים? אהבתי את השיר, חיפשתי ולא מצאתי אותו באימיול... =\ תודה!

למעלה