The Cosmos Tags

• פותח הנושא twc
  • פורסם בתאריך

twc

New member
The Cosmos Tags

מאחר שאף פעם לא הייתי טובה בלזכור שמות, יש לי מנהג להצמיד Taglines לדברים - אם זה תיאור של אנשים ("נו, זה שבעטו לו בראש") ואם זה לשירים.... אז הינה רשימת tags חלקית ל-TCR Cosmos Rockin' - ה-60s חזרו לאופנה ולא ספרו לי? Time to shine- השיר לסטלנים Small - זה שבהופעה מנפנפים בסלולרי בפזמון שלו We believe - השיר שהם כתבו כדי להופיע תמיד בקונצרטי צדקה Call me - זה שכתבו למצעד האמריקאי The Aids song - Say it's not true SUSO - איזה מגניבים אנחנו! מבריזים מבי"ס בגיל 60! כמובן שכל האמור לעיל נעשה ברוח הומוריסטית, ומביע את דעתי האישית בלבד, ואין בהם כדי לפגוע ב-Q או ב-R... אתם מוזמנים להוסיף Tags משלכם
נ.ב. וכן, צריך מח עקום כדי לעקוב אחרי החשיבה שלי. TEO יעיד.

khammel

New member
הממ...

Cosmos Rockin -- השיר Jailhouse Rock בגרסאת 2008 Small -- מי בדכאון ולא התגבר? We Believe -- הגרסה המקוצרת לבלוג של בריאן Call Me -- אבל, אבל אני חייב להקליט משהו עם ה"דיקי" SINT -- השיר שנתנו לבריאן להשתולל SUSO -- רוג'ר, נו מה כבר יש להגיד Voodoo -- סוף סוף בריאן מנגן קצת בלוז Through the Night -- השיר שהם לא הספיקו לגמור להקליט Warboys -- השיר שהם גנבו ל-U2 ס-לבריטי -- זה שהם ניגנו אצל אל מוריי

למעלה