The Cosmos Rocks

Teo Toriatt

New member
The Cosmos Rocks

The Cosmos Rocks ????? זה השם של האלבום החדש..... בדיוק כשחשבתי שאין יותר גרוע מReturn of the Champions. שאלון חדש: לאור השמות המעפנים של האלבומים האחרונים - מי לדעתכם נתן את השמות של האלבומים בעידן של פרדי? 1. פרדי - ברור, הוא זה שעשה הכל בלהקה הזו 2. ג'ון - כי בטוח שלא החזיקו אותו שם בגלל העיניים היפות שלו - הוא בטח היה אחראי שמות 3. האחים מארקס - על שניים בטוח אנחנו יודעים שמעתם אז יאללה נמשיך עם זה. 4. בריאן ורוג'ר - מי שאחראי לשמות הנוראים זה בכלל פול - מאהרוצים מבריאן ורוג'ר? הנה עוד הוכחה שפול לא מתאים

khammel

New member
אני חושבת שהתשובה ברורה למדי

חברת התקליטים. סתם... במקרה הספציפי הזה אני מאשימה את הפרופסרים בחוג לפיזיקה בלונדון קולג'. נראה לי שהם נתנו לבריאן קוקטייל אחד יותר מדי. Hey man, you rock Brian: No... The cosmos rocks Hey that's not a bad name for an album. Or better yet -- A tour. Yes that's what we'll call it: The Cosmos Rocks tour

ketas

New member
../images/Emo6.gif

שעשעת אותי

the Champions

New member
אני מניחה ש..

כל ה4 בלהקה נתנו שמות ורעיונות כל הזמן , כמו שכל ה4 כתבו שירים. ברור שפרדי היה הדומננטי יותר הוא גם זה שנתן את הלהיטים המצליחים יותר(הרבה יותר). אבל אני לגמרי לא מסכימה עם זה שפרדי עשה הכל בלהקה , וגון עשה הרבה דברים בלהקה (לפי פרדי הם גם נתנו לו להתעסק עם עניין הכסף כי הוא היה טוב בזה) אבל לא צריך להזכיר את הלהיטים שהוא עשה כדי להבין כמה הוא תרם בנהיתר. ואני גם לא ממש אוהבת את כל העניין הזה עם פול רוגר , אני ממש תומכת בגון שלא משתף איתם פעולה. והדבר שהכי מעצבן שהם עדיין קוראים לעצמם "קווין". זאת להקה אחרת, שימצאו שם אחר!(אה אופס שכחתי שהם לא טובים בשמות
) ואני מניחה שיצא האלבום יותר נבין מה פשר השם של האלבום.

Mrs Mercury

New member
התנגדות

פרדי ממש לא עשה הכל בלהקה. אני לא אוהבת את האמירה הזאת, העובדה שהוא סולן [ועוד איזה סולן..] לא מוחקת את שאר הלהקה.

Teo Toriatt

New member
לא אם זה שיר של רוג'ר

כבר היו לו כמה יציאות איומות בשמות של שירים (שלא לדבר על השירים עצמם) אז אותם אפשר להדחיק, הבעיה ששם של אלבום אי אפשר להדחיק

למעלה