The concert

אמפו

New member
The concert

היי. אתם וודאי יודעים שמסתובב עכשיו באירופה מופע שנקרא the concert. הוא מורכב מהצוות המקורי של הנגנים והמלווים של אלוויס בשנות השבעים. בשימוש בטכנולוגיית ווידאו מיוחדת - גם המלך מופיע... יש סיכוי להביא דבר כזה לארץ ??

כן, יש סיכוי

רעיון נפלא כבר תקופה שההנהלה מנסה לאתר פרוייקט מה דעתך, ידידי לאתר לנו דרכי התקשרות, יחסי ציבור, אתר של המופע וזמנים. אמיר

אמפו

New member
גדול עלי :)

אני לא אמרגן... אני יכול להביא את הלינק בשלב זה: http://www.elvis.com/concert/ ולהבטיח שברגע שזה מגיע לארץ - שני כרטיסים ראשונים שלי. אם יש משהו שאני יכול לעשות - רק תגידו. בכל אופן - עוד מישהו היה מעוניין לראות את זה פה ?

../images/Emo51.gif

נראה מה אפשר לעשות

../images/Emo62.gif../images/Emo47.gif ואוו!!!!!

עצם הרעיון הזה של ההופעה בכלל ועצם הרעיון להביא את המופע הזה לארץ בפרט. אני אהיה כאן הרבה מאד זמן עכשיו, אני יוצאת לקורס של חצי שנה...

לגבי הקונצרט ../images/Emo26.gif

אז ככה, שמעתי שהיתה הופעה כזאת כשלוש שנים שהפסיקו להריץ אותה בסביבות 2001 אם אני לא טועה. הופיעה כאמור הלהקה המקורית שהופיעה עם אלביס כאשר הקרינו על מסך גדול את אחת ההופעות של אלביס משנות השבעים או סרט מעובד של קטעים מההופעות שלו. לא ידעתי שהם חזרו להופיע ואני מניחה שמדובר באותו מופע שהיה קודם לכן. אכן דובר לפני כמה חודשים שהקונצרט יחזור לסיבוב הופעות ואני כבר פניתי לפני מספר חודשים ל FAN RELATION בגרייסלנד בשאלה איך ואם ניתן ליצור קשר עם הגורמים של הקונצרט בנסיון להביא את הקונצרט להופעה בארץ. אולי עכשיו, כשיש מועדון רשמי, שגרייסלנד מכיר בו, נוכל ליצור קשר ולעניין אותם בהופעה בארץ. אני כבר מטפלת בעניין, עדכון יבוא בהמשך.

ampo

New member
הנה התגובה הרשמית של ההפקה:

After more than five years of touring, Elvis-The Concert is off the road for the foreseeable future. Whether there will be any further touring of the show at some point, we do not know. When the show is up and running, all areas of the world are possible, but many factors determine where we tour. Please see the explanation on our tour schedule page: http://www.elvis.com/concert/schedule/ and the additional info link therein. As we promise there, any new information will always get posted immediately, followed by an E-newsletter alert. Thank you for your interest in, and support of, Elvis-The Concert. It's a wonderful show we're all so proud of. Thanks & best, Graceland Staff

../images/Emo51.gif

אז כמו שהבנתי, שההפקה החליטה להפסיק את מסע ההופעות אחרי חמש שנים. האם זה נכון

למעלה