The concept.

juggernaut

New member
The concept.

"אתם תחזרו אחורה בזמן לימים בהם הסרט רק יצא (77') או שמע תרצו לעבור לעתיד כדי להגיע לימי מלחמת הכוכבים בהם יש שלטון גלאקטי.. וחרבות אור אבל יסתבר לכם שתצתרכו לחזור שנים רבות אחורה אחרי הכל זה מתחיל "לפני שנים רבות... בלה בלה בלה".. ואז הסתבר לכם שאתם צריכים לחזור שנה אחת לפני השנה שאתם נמצאים בא כרגע.. פור גאד (דה פורס) סייק" ההודעה המקורית של (שכחתי את שמו...) הוא ביקש עזרה בלהסביר..אני אגיד מה הבנתי...נסו אתם להגיד אח"כ גם... כדי לחזור ולראות את הסרטים הראשונים צריך לחזור 20 ומשו שנה אחורה...אבל אולי תרצה לעבור לעתיד ששם הכל מתקדם והכל ויש שם כמו מלחמת הכוכבים עם שלטון גלקטי והכל...אבל בהתחלת הסרט כתוב "לפני שנים רבות בגלקסיה מרוחקת" - כלומר כל הסיפור הזה של מלחמת הכוכבים התרחש לפני המון זמן..כנראה לפני המפץ הגדול(או מה שלא היה שם) באיזה יקום אחר שהיה כאן, כלומר שלא תצטרכו לסוע קדימה אלא אחורה בזמן לפני ימי התחלת היקום הזה אלא היקום שהיה לפניו...

odiman11

New member
לא הבנתם!

שכתוב "לפני שנים רבות בגלקסיה מרוחקת" זה לא אומר שזה מהיום קרה לפני שנים רבות זה אומר מישהו מהתקופה ומהעולם של מלחמת הכוכבים מספר סיפור.

AlphonseElric

New member
אממ.. פספסת.. אתה צריך לחזור...

שנה אחת אחורה בלבד.. כי מסתבר ששם נמצא המקום שמוסבר כ- "לפני שנים רבות".. ואגב- קוראים לי נבו!

Mor L

New member
אוקיי, הסבר דחוף:

מה זה השנה אחורה שאתם מדברים עליו???

Mor L

New member
רגע רגע רגע!

אתם רוצים לומר שמה ששניכם אמרתם זה שבעצם שצריך לספור אחורה שנה מתקווה חדשה? למה? מה קרה שנה לפני תקווה חדשה? זה בכלל לא הגיוני, הרי בכל סרט אומרים את זה, ככה שזה לא על זמן קבוע... לי נראה שזו בדיחה גאונית אבל לא מצחיקה בכלל של לוקאס, לערבב בין העבר, ההווה והעתיד. גם אני נתקלתי בבעיה הזו עם אמא שלי, והיא הלכה עם הרעיון הזה שבעצם כל ההתרחשות שמסופרת בכותרות הפתיחה הם העבר, והסרט הוא ההווה. נניח שזה כך, רק נניח, אז שוב אני חוזרת לזה: מה הקשר שנה?! ציטוטים: odiman11 "לא הבנתם! שכתוב "לפני שנים רבות בגלקסיה מרוחקת" זה לא אומר שזה מהיום קרה לפני שנים רבות זה אומר מישהו מהתקופה ומהעולם של מלחמת הכוכבים מספר סיפור." AlphonseElric "אממ.. פספסת.. אתה צריך לחזור...ו שנה אחת אחורה בלבד.. כי מסתבר ששם נמצא המקום שמוסבר כ- "לפני שנים רבות"..

MajorWinters

New member
"לפני שנים רבות..."

לפי אחד מהטיימליינס של הEU הלא רשמיים, אבל הפופולרי יחסית והיחיד שכתב משהו בסגנון, הסיפור קורה בערך לפני 10400 שנה.... הם אפילו המציאו סיפור: Journal of the Wheels הוכנס לתוך הולוקרון שבשלב מסוים קרה משהו והוא החל לרחף בחלל (כלומר הכוכב התפוצץ או משהו), עד שנחת בכדה"א שם נמצא בשנת 74 ע"י לוקאס שעיבד את הסיפור במשך 3 שנים... כל הקשר בין הסיפור למציאות או בין האיש שהמציא אותו לשפיות, מקרי בהחלט...

DARTHME

New member
לא הבנתי ממש למה התכוונת

AlphonseElric

New member
זה כל הרעיון! הרעיון שזאת בעצם....

סתירה אחת גדולה שתעמיד אותך בדילמה.. מה אתם אומרים על זה?

למעלה