אהבתי לב|לב איזה נעל מהממת!!! זה בול הסגנון שלי. איפה קונים? ומה זה אומר עליי??
ס סתיו מם New member 29/3/04 #25 אהבתי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifלב|לב איזה נעל מהממת!!! זה בול הסגנון שלי. איפה קונים? ומה זה אומר עליי??
אהבתי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifלב|לב איזה נעל מהממת!!! זה בול הסגנון שלי. איפה קונים? ומה זה אומר עליי??
י יערה טיפ טיפ New member 29/3/04 #19 הכי אהבתי את ../images/Emo77.gif|פרודו| נעל 10 אבל אישית יש לי אתאלה
C cutey baby New member 29/3/04 #22 ../images/Emo11.gif לא אהבתי שום נעל, האם זה בא לידי ביטוי בכך שאין לי אופי?
I i l i New member 29/3/04 #23 לא יודעת. איזה סנדלים את נועלת? נשמע מוזר אבל אפשרי.. תתארי אותם! ואם אפשר להוסיף תמונה..
C cutey baby New member 29/3/04 #26 ../images/Emo3.gif העפתי אותם לאלפי(ליתר דיוק,אלפי ואחד) עזאזלים אמא קונה לי חדשות,מקוריות,ססגוניות,סקסיות,חושניות,מטריפות, דיייייייייייייייייייייייי!! מה עובר עליי בימים האחרונים? ג'וק נכנס לי למח.
../images/Emo3.gif העפתי אותם לאלפי(ליתר דיוק,אלפי ואחד) עזאזלים אמא קונה לי חדשות,מקוריות,ססגוניות,סקסיות,חושניות,מטריפות, דיייייייייייייייייייייייי!! מה עובר עליי בימים האחרונים? ג'וק נכנס לי למח.
C cutey baby New member 29/3/04 #38 ../images/Emo5.gif סתם נו, אהבתי ת'קישוט ב9 אבל איך לעזאזל זה מתקשר לנעליים? מי שיילך עם זה פשוט ייחשב ליחף
../images/Emo5.gif סתם נו, אהבתי ת'קישוט ב9 אבל איך לעזאזל זה מתקשר לנעליים? מי שיילך עם זה פשוט ייחשב ליחף
O ODana New member 29/3/04 #24 אוף! נורא קשה לי להחליט...../images/Emo4.gif איזה נעליים יפות! אני ממש אוהבת כמעט את כולן... אבל הכי את 5, 10, 12, 15, 16, 17 מה אני אעשה? קשה לי להחליט! ו - 9 זה תכשיט ממש מהמם! אני רוצה כזה!!
אוף! נורא קשה לי להחליט...../images/Emo4.gif איזה נעליים יפות! אני ממש אוהבת כמעט את כולן... אבל הכי את 5, 10, 12, 15, 16, 17 מה אני אעשה? קשה לי להחליט! ו - 9 זה תכשיט ממש מהמם! אני רוצה כזה!!