The Cineffable Festival

Nirvana0

New member
The Cineffable Festival

Hello all, i can't believe i'm rewriting it (i wrote a long post that was gone god knows where 10 mns ago)! ok as i mentioned before there is a 4 days lesbian festival here in Paris starting friday the 27 till monday the 30th. As i intend to go, but afraid i wouldn't be able to assist to the whole program, hope to hear from a view at least at list of the film who are considered as a must: The Cinéffable program consist of: - concert - confrences about subjects like homoparentality, racism, lesbians in the Art (sculpture, painting, songs etc...) and one more i forgot what was it! - soirée every night starting from 23:00 till the morning in diferrent Dancing club! - Films ( i saw a post about an israeli film but couldn't find it) i'm joining a link because there is a translation to english! wish you all a very nice evening!!!​

ro99

New member
לא ראיתי את הסרטים, אבל...

אם אני הייתי צריכה לבחור, אז הייתי רואה את: The Journey Jumpin' the Broom Krudas ואת Left Lane אם הבמאית היתה עושה הופעה אישית...
על הסרט ההודי שמעתי גם דברים טובים וגם רעים, אבל עד כמה שזכור לי הדברים הרעים היו מדייקיות עם אג'נדה שקובעת בדיוק מה צריך לקרות בכל סרט ואיך צריכה להתנהג כל אישה... אז מומלץ, נראה לי.

Nirvana0

New member
I pretty much

expected this list from you and think it is a good choice - hope i can make it to at least a big number of the films here, which i hardly believe it. Today at 19:30 i'll be there for the opening and for the film The Journey. Noile i'll do my best to inform how was it in all aspect!​

Noile

New member
sounds good

i haven't seen any of the movies so i can't recommend, but don't forget to tell us how it went.

Nirvana0

New member
../images/Emo9.gif

forget it nothing serious really just high school defect... with no offence i hope!​

Noile

New member
../images/Emo2.gif

i don't know if i should get offended or not, i don't even know what it means? just in case...

Nirvana0

New member
אחרי היום הראשון לפסטיבל

מסתבר, שיש הרבה יותר סרטים ממה שפורסם באתר, איזה 83 סרטים באורכים שונים... מדקה ועד 107 דקות. המחירים יקרים, לטעמם של החברות פה. לא אכביר במילים, כי אין לי הרבה זמן, אני מתכוונת ללכת לצפות בסרט unveiled שמתחיל אוטוטו - על בחורה איראנית שבורחת מאיראן, כדי לחיות את מה שהיא ואת אהבתה לנשים, פוגשת בבחור/ה איראנית refugie (איך אומרים בעברית? נו ברח לי). סרט גרמני של אנג'לינה מקקרונה 97 דקות. אחר-כך אם יהיה לי כוח, יש את הסרט Loving Annabelle לקטרין ברוקס סרט אמריקאי 80 דקות. יש עוד הרבה סרטים קצרים, אם יהיה לי כוח ומחשב מדבר עברית, אכין לכם רשימה עם תקצירונים - אם זה מעניין מישהו כמובן. יש גם סרט ישראלי של 18 דקות whatever it takes שמו לעדי חלפין. כמובן, שאתמול ראיתי את הסרט ההודי The Journey יפה ומרגש מאוד (107 דקות), אפילו הזלתי יותר מדמעה אחת בחשאי. סרט שזכה בהמון פרסים וזכה בסרט הטוב ביותר בפסטיבל הסרטים הארבעים בשיקגו - מרגש. יאללב זהו לעת עתה, יום נעים לכולם

Nirvana0

New member
על אף שעון החורף, ו...

הגשם שהביא עמו אותו שינוי סמלי שבהזזת מחוגים בנאלית, היה חם אתמול באולם ה Trianon ואף דביק ואף מחניק... אולם, אולם הטריאנו על כל שלושת קומותיו, נראה כי, יצא מגדרו אותה שעה כדי להכיל ברחמו את אלפי הלסביות, אשר צוואו בפתח צווארו בתקווה למצוא מקום "טוב" לצפייה בסרט Loving Annabelle. אני? אני, הפקדתי את משימת 'תפיסת' המקומות בידי החברות, עמדתי בצד בנקודה שנראתה מספיק גבוהה, על מנת לתפוש בעיניי את התמונה הראויה ביותר להמון הססגוני הזה. וואוו... במהלך כל הסדנאות נצפה המון מאותגר מי בפיסול, בציור, בדיונים ואו בסרטים, אך לא ראיתי, במהלך היומיים האלה, כל כך הרבה לסביות מקובצות בתוך רחם אחד. הסרט האמריקאי הזה הצליח לעשות מה שסרטים אחרים (מוערכים יותר, לטעמי) לא הצליחו! ולא שהיה במיטבו יותר מלמשל The journey, כיאה לאמריקאים בבחירת טופ מודלים למשחק, האם זו הפנטזיה שמושכת, מהפנטת או מה? עוד סיפור מצוחצח, לא פחות מה L-Word ! אבל לא אכפת לי, כל עוד אפשר לראות את ההמון השועשע הזה, ולשמוע את ההערות השונות, שמעלות חיוך רחב על דל שפתייך, כי זה מה שחשוב... בסרט unveiled היה עצוב יותר, אווירת נכאים שררה באולם דקות ארוכות במהלך הקרנת הסרט, נדמה היה כאילו שכל אחת באולם הייתה היא בעצמה Fariba הפליטה, או שהנשימה נעתקה בששון על כי שפר מזלן בכל זאת לחיות במדינה 'חופשית', על אף שלא הישיגנה עדיין את על הזכויות......! לקראת חצות, נפל הפור, החלטנו להישאר לצפייה בסדרת סרטי האיקס (במקום ערב ריקודים בבר מקומי, שנסגר לערב לסבי שומו שמיים). מבט מהיר על האולם, אממ, די מלא האמת, אך לא כמו שהיה אך לפני דקות ספורות. הסרט (אמריקאי) crash pad שמו בעולם היה מצועצע ומשעמם עד מוות (לשמחתי, הפעם כולנו הסכמנו פה אחד), ועל אף קולות צווחות ההנאה מהמולטי אורגזמה שחוותה הסינית הקטנה מחברתה הפורטוריקנית, יצאנו מהאולם עם עוד כמה זוגות, שהחליטו כמונו, שהיה די והותר. הערב, הוחלט נוואוו מור אמריקאן, ספניש יס... הסרט sévigné מחכה בפתח, וכמובן ערב ריקודים בטנגו (נטול מכות של אקסיות מתלהמות והקאות מתבגרות בפאתי הבר
- יהיה שמייח !

odedee

New member
יפה לך!

נשמע שאת עושה חיים בעיר האורות! מתי את נותנת שרשור המלצות לסרטים?

למעלה