על אף שעון החורף, ו...
הגשם שהביא עמו אותו שינוי סמלי שבהזזת מחוגים בנאלית, היה חם אתמול באולם ה Trianon ואף דביק ואף מחניק... אולם, אולם הטריאנו על כל שלושת קומותיו, נראה כי, יצא מגדרו אותה שעה כדי להכיל ברחמו את אלפי הלסביות, אשר צוואו בפתח צווארו בתקווה למצוא מקום "טוב" לצפייה בסרט Loving Annabelle. אני? אני, הפקדתי את משימת 'תפיסת' המקומות בידי החברות, עמדתי בצד בנקודה שנראתה מספיק גבוהה, על מנת לתפוש בעיניי את התמונה הראויה ביותר להמון הססגוני הזה. וואוו... במהלך כל הסדנאות נצפה המון מאותגר מי בפיסול, בציור, בדיונים ואו בסרטים, אך לא ראיתי, במהלך היומיים האלה, כל כך הרבה לסביות מקובצות בתוך רחם אחד. הסרט האמריקאי הזה הצליח לעשות מה שסרטים אחרים (מוערכים יותר, לטעמי) לא הצליחו! ולא שהיה במיטבו יותר מלמשל The journey, כיאה לאמריקאים בבחירת טופ מודלים למשחק, האם זו הפנטזיה שמושכת, מהפנטת או מה? עוד סיפור מצוחצח, לא פחות מה L-Word ! אבל לא אכפת לי, כל עוד אפשר לראות את ההמון השועשע הזה, ולשמוע את ההערות השונות, שמעלות חיוך רחב על דל שפתייך, כי זה מה שחשוב... בסרט unveiled היה עצוב יותר, אווירת נכאים שררה באולם דקות ארוכות במהלך הקרנת הסרט, נדמה היה כאילו שכל אחת באולם הייתה היא בעצמה Fariba הפליטה, או שהנשימה נעתקה בששון על כי שפר מזלן בכל זאת לחיות במדינה 'חופשית', על אף שלא הישיגנה עדיין את על הזכויות......! לקראת חצות, נפל הפור, החלטנו להישאר לצפייה בסדרת סרטי האיקס (במקום ערב ריקודים בבר מקומי, שנסגר לערב לסבי שומו שמיים). מבט מהיר על האולם, אממ, די מלא האמת, אך לא כמו שהיה אך לפני דקות ספורות. הסרט (אמריקאי) crash pad שמו בעולם היה מצועצע ומשעמם עד מוות (לשמחתי, הפעם כולנו הסכמנו פה אחד), ועל אף קולות צווחות ההנאה מהמולטי אורגזמה שחוותה הסינית הקטנה מחברתה הפורטוריקנית, יצאנו מהאולם עם עוד כמה זוגות, שהחליטו כמונו, שהיה די והותר. הערב, הוחלט נוואוו מור אמריקאן, ספניש יס... הסרט sévigné מחכה בפתח, וכמובן ערב ריקודים בטנגו (נטול מכות של אקסיות מתלהמות והקאות מתבגרות בפאתי הבר
- יהיה שמייח !