the calling

yaelile

New member
the calling

אני מתה על הלהקה הזאתי זו להקה מצויינת לדעתי ואני אוהבת את העובדה שהם מנגנים וכותבים את השירים שלהם ואני אשמח לקבל אינפורמציה ותמונות עליהם אם למישהו יש.......

ברוכה הבאה!!!

אמממ..יש להם כל מיני אתרים שאת יכולה להשיג אינפורמציה ותמונות...: www.thecallingband.com www.caminopalmero.tk www.simplyalex.com ועוד כל מיני...אם את רוצה עוד, תפני אליי ואני אשמח להביא לך טונות קישורים! אגב, ספרי קצת על עצמך...בת כמה? מאיפה? ברוכה הבאה למועדון והתמכרות נעימה!

Adrienne

New member
ברוכה הבאה יעל!

זה יעל, נכון? תמונות ואינפורמציה על הלהקה תוכלי למצוא בגלריות של הפורום ובקישורים של הפורום איפשהוא שם למעלה... מקווה שתהני... :)

crazy4tc

New member
וואלקום!!

אני לאה קבלי חיוך של אלכס לכבוד ההצטרפות! (התמכרתי קשות לתמונה המשעשעת הזאת... :)) אינפורמציה תוכלי לקבל מהמאמרים וכל שאר הדברים שנמצאים פה בפורום, ואם יש לך שאלות ספציפיות פשוט תשאלי...

adi u

New member
שלום לך ברוכה הבאה...ולאה....

גם אני התמכרתי לתמונה הזאת...היא פשוט תמונה מצחיקה בטרוף....

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכון!! רציתי לשים אותה גם בשרשור של לי אבל בסוף הגעתי למסקנה שלשים אותה תמונה פעמיים ביום זה כבר מוגזם! מה שכן החלטתי שזאת יכולה להיות מעכשיו תמונת הברוך\ה הבא\ה הרשמית!!!:) אז לי- התמונה הזאת היא גם בשבילך!! :)

שלללללללללללום

ברוכה הבאה

ב-ר-ו-כ-ה ה-ב-א-ה!

משעמם לי!! חדשות טובות! (בשבילי...) קיבלתי בשני מבחנים (תנ"ך ומתמטיקה) 98!!! ווייי!! אוהבת -

aYaLoLy

New member
WELCOMEEEE../images/Emo105.gif../images/Emo151.gif../images/Emo85.gif

שלום אני יולי!!! ואני בת 14 וחצי YAYYYY אנשים חדשיםםםםםם יופה טופה!!!

TCgirl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo19.gif

אני אירנה
את יכולה למצוא אינפורמציה במלא מלא מלא אתרים... ביניהם גם האתר שלי
יש שם גם תמונות.. ו... אופסי... הפך לפרסומת... לא משנה... מצורף לינק

למעלה