The calling

Dror Lavie

New member
The calling

היי! רק רציתי לפרסם את האתר שלי על הלהקה המדהימה the calling, אפשר למצוא שם: תמונות, שירים, ידיעות, חדשות, טאבים לגיטרה, ביוגרפיות ועוד... http://callingband.topcities.com

אני מחייב אותך במשחק....

משהו שקשור ללהקה... תחשוב תביא משחק
אחרי הכל נתנו לך לפרסם אצלנו

Dror Lavie

New member
אוקיי יש לי משחק....

כל אחד לוקח זמר/ת/להקה ושיר שלהם ועושה רמז מיוחד, בטח לא הבנתם אז קבלו דוגמא: קוראים לאדריאן... קוראים- calling אדריאן- adrienne כמובן זאת להקת the calling ועם הלהיט שלהם adrienne מי שעונה נכונה כותב שאלה חדשה... מקווה שהבנתם אז קבלו רמז ראשון: 1. דרך אגב הפלפלים אדומים וחמים!

פ י י

New member
או קיי

Red Hot Chilli Pepers עם By the way. ומשהו שלי: אבא שלי תמיד אומר לי, שהוא מכיר את עצמו ומכיר אותי.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני חושבת שיש לי

ABBA - Knowing me, knowing you (שיר אהוב עלי עד מאד) ולא הצלחתי לחשוב על שום דבר שנון, אז זה מה שיצא: הם אומרים לו שזה שם של בן, אבל הבן של יעקב אמר לי שלא אכפת להם מאיתנו.

פ י י

New member
../images/Emo12.gif זה נשמע קצת כמו

"מיכאל" של אתי אנקרי, אבל לא לגמרי... (מה הקשר לבן של יעקב?...) כנראה שצריך לחשוב עוד קצת.

Cantinflas

New member
אולי...

זה קשור באיזושהי צורה לשיר מיכאל??? "הם אומרים שמיכאל זה שם של בן......לא איכפת לי גם מבנו של השכן" כי לא הצלחתי לקשר את האלמנטים "יעקב" ולמה להם לא אכפת...

Chandler Rulz

New member
עליתי על זה... יש פה תיחכום ענק!!

השיר הוא Michael Jackson - They Don´t Care About Us "אומרים לי שזה שם של בן" - מיכאל (מייקל) "הבן של יעקב" - "יעקב" (Jack) "הבן" (Son) אין לי משהו אחר אז שמישהו ימשיך...

Cantinflas

New member
באמת מתוחכם... הנה המשך:

היכן שהוא מסביב לעולם, ישנו נווה מדבר.

Crazy_Bitch

New member
oasis- around the world

והנה אחד שלי: כשאני אבוא לאזור, יהיה יום צבעוני...

למעלה