The bubble

odedee

New member
The bubble

באיחור שהוא יותר מאופנתי, ראינו אתמול את "הבועה", סרט של איתן פוקס וגל אוחובסקי, על יחסים בין הומו תל אביב והומו פלסטיני. הסרט נראה לי מאוד "הוגן" באיך שהוא משקף את המציאות של הצדדים השונים, הישראלים והפלסטינים, וגורם להרבה מחשבות. הוא גם מאוד עצוב, ולמרות זאת אני מאוד ממליץ לצפות בו. עוד מישהו ראה?

TrigATUSA

New member
אני נמנעתי

לאור העובדה שכל החברים שלי בישראל שנאו את הסרט

TrigATUSA

New member
הם חשבו שמרוב קלישאות לא ראו את הסרט

הכל היה בסרט! הכל! כמו תמיד בסרטים של אוחובסקי-פוקס הסכסוך, והומואים, ותל אביב, ושינקין, (אני לא יודע, אבל הוא שוב הצליח גם לדבר על הקיבוץ, מלחמות, השואה, וקיבוץ גלויות?) וכמו תמיד, אין ערעור אמיתי על עמידתינו הציונית האיתנה, או על איזה פרדיגמה משמעותית באמת אז זה טוב בשביל תיירים, אבל אנחנו מכירים את זה כבר ואפרופו ערעור על פרדיגמות, בדיוק ראיתי סוף סוף את אדמה משוגעת אז נכון שזה סרט עם הרבה קשיים, ומאוד לא מושלם אבל הייתי רואה ארבעה כמוהו ולא בועה אחת

odedee

New member
נו באמת

היית רואה ארבעה "אדמה משוגעת" ולא בועה אחת - וזה מבלי שראית בכלל את הסרט?... אז לא, אין שם דיבורים על קיבוצים או שואה או קיבוץ גלויות, והמלחמה היחידה שיש היא עם הפלסטינים. וזה לא ש"אין ערעור אמיתי על עמידתנו הציונית האיתנה". השאלה של "מי צודק" או "מגיע לנו" בכלל לא עולה. מה שכן יש, זה הצגה של החיים בבועה בת"א, ושל החיים בשכם, ומעברים ביניהם. לדעתי זה היה עשוי מאוד טוב, ועורר הרבה מחשבות, ודווקא לא מהז'אנר של "הם אשמים בהכל".

bulllli

New member
ראיתי ומרוב שעמום העברתי קדימה

(כמו שכמה ממכרי הטובים נוהגים לעשות עם סרטים כחולים אבל אני לא רואה תועבה שכזאת...) מה שכן, המלצתי בחום לחברים גרמניים - הסרט נותן לזרים מידע קצת יותר נורמלי על החיים בתל אביב. שלא הכל רק פצצות אלא גם פצצות לגבות.

Noile

New member
אני ראיתי

ואהבתי אותו, זה היה די מזמן. כמה שזכור לי היה משחק טוב הסרט היה מעניין. אין לו את העוצמה של אדמה משוגעת, אבל עדיין הוא לא רע, לדעתי.

Joni M

New member
I liked it ../images/Emo15.gif

I read so many bad things about it in the Israeli press, so of course I had to see it. I went with a group of friends and they all liked it. I've been recommending it to everyone since. I think they tried to touch many subjects on both sides of the border and show Israel for what it is today - a modern country which just wants to exist in the midst of the craziness which is the Middle East. I liked how they showed the denial vs. activism in the young community. Israelis are the biggest self-haters I know (after the American left) so I usually like watching movies that had been trashed by the Israeli media. Still haven't seen "Burning Ground" but I'm looking for it. Happy Sukkot.

odedee

New member
נכון!

טוב לראות אותך פה שוב. וחג שמח

למעלה