מלאי את השאלון הבא - 1.האם סבלת ממתחנגלי בה"ד 10? 2.האם סבלת מתבשיליו של אליהו? 3.האם סבלת מהקוקסינליות של כלל הבה"ד? 4.האם נרדמת גם את כאשר מב"ס בה"ד 10 דיבר? 5.האם סבלת גם את מהומורו הנוראי של רס"ר מגמת חובשים? מלאי את השאלון ונשקול את הצטרפותך לאחווה
|1.האם סבלת ממתחנגלי בה"ד 10? בוודאי! הם כל יום היו אצלי במשרד וזיינו לי את השכל (מזל שאני לא גבר!) 2.האם סבלת מתבשיליו של אליהו? ברור! אתה יודע כמה כסף הוצאתי על השק"ם בגלל האוכל הדוחה שם? 3.האם סבלת מהקוקסינליות של כלל הבה"ד? ראה שאלה מספר 1. 4.האם נרדמת גם את כאשר מב"ס בה"ד 10 דיבר? הרבה יותר מכולכם זה בטוח..תחשוב בכמה שיחות וכנסים הייתי..וחוץ מזה שפעם הייתי פקל"שית שלו ליומיים בערך
5.האם סבלת גם את מהומורו הנוראי של רס"ר מגמת חובשים? כן!!! יום אחד במסדר יציאה של יום חמישי הוא החליט לעשות מאיתנו צחוק ועשה לנו במשך שעה צעידות והרצאה על איך להצדיע
שכחת את השאלה הכי חשובה!!! האם גם עליך התעצבן המגנוב ההוא מהשקם עם השיער הארוך כששמת מטבעות על שולחן הזכוכית ?? ואיפה השאלה אם בשמנ"ש ירקת על התריס במקום לשים שמן.
עשיתי את הקורס הזה בדיוק לפני 3 שנים, בטח אני זוכר איך קוראים לו... אני רק זוכר שהוא היה צועק והיינו עושים התערבויות כמה זמן לוקח לו לצעוק על מי ששם מטבעות על השולחן.