The Boys are Back in Town

giloni

New member
The Boys are Back in Town

הם באו מאירלנד. הם עשו הרבה רעש, אבל ברעש שלהם היה משהו מיוחד. גיטרה, עוד גיטרה, בס, תופים – פרונטמן אקטיבי, את אלה היו לעוד הרבה להקות. בכל זאת, משהו בהם תפס אותי אז ועוד מחזיק גם היום. אני לא ידוע כחובב רעש. גיטארה בדיסטורשן בדרך כלל לא מעוררת אצלי ויבראציות. ג'קי מק-שי דווקא כן... אולי העובדה שהם באו מאירלנד, אולי העובדה שהמנהיג והיוצר היה נער שנולד לאב שחור ואם לבנה, נער שגדל ברחובות של דאבלין וספג נאצות מכל עבר בעיר שהייתה פעם שמרנית יותר מכפי שהיא הייתה כששינייד אוקונור התחילה לעצבן את האפיפיור. יש בעוצמה שלהם משהו שבא מהבטן. אינני רוצה להמעיט בחשיבותן של להקות הארד-רוק אחרות שפרחו באותן שנים. אני יודע שיש להן הרבה יותר מעריצים בארץ ממה שיש לפיל לינוט והחבורה שלו. אני יודע שהגיטריסטים שלהן נחשבים מוכשרים יותר ווירטואוזים יותר – ועם הרבה יותר כריזמה מהגיטריסטים שניגנו עם פיל: גארי מור, סנואי וויט, אריק בל, בריאן רוברטסון, סקוט גרהאם. בכל זאת, כשהם נותנים בראש, כשפיל לינוט שר בקולו המיוחד – אני נוטה להרגיש אותו יותר מכפי שאני מרגיש את פלאנט, גילאן, אוזי ואפילו פול רודג'רס – שאני מאד מחבב. לא יודע מדוע, אבל הם זוכים אצלי למקום טוב באמצע – מאחר והצמרת תפוסה על-ידי כל מני פולק-פרוגים נידחים – וללא ספק למקום גבוה מאד בסולם הרעש הפרטי. אז הנה קבלו את הלהיט הגדול שלהם, מתוך האלבום המצליח ביותר שלהם Jailbreak מ 1976 The Boys are back in Town

Dartanyan

New member
בדיוק חשבתי לא מזמן

לשים פה קליפ אחר שלהם. תודה על המידע
יש בהם משהו רועש אבל טוב. יש בהם מוזיקה.. הרבה להקות עושות הרבה רעש, גיטרות תופים וכו', אבל לא ממש מצליחים לשמוע למה התכוון המשורר כששומעים את השירים שלהן. Thin lizzy עושים את זה בצורה קצת אחרת, ובהחלט לטובה. רציתי לשים את Whiskey in a jaro אבל לא מצאתי עדיין קליפ משביע רצון וכרגע אני קצת מעופף. יבוא בהמשך

FreddieMercury

New member
שיר משובח ביותר.

וגם האלבום שממנו הוא בא הוא אחד מאלבומי הרוק הכבד היותר טובים שנוצרו.

למעלה