The Body.

thewish

New member
גם אני אהבתי את הקטע של אניה, וזה

היה באמת דיי מוזר שהיא לא מבינה מה זה מוות, כשבעונה השביעית היא שותה יין ליד שולחן מלא גופות ורואה איש נשרף מול העיניים שלה....היה אפשר למתן את זה קצת, למרות שאני עדיין אוהבת את זה בכל מקרה, ואהבתי את הקטע של ווילו, שהיא חיפשה חולצה אחרת כל הזמן ואז אניה מצאה אותו... ושזאנדר, אניה ווילו חוזרים מלאים באוכל, עשה אותי רעבה :\ אף פעם לא כדאי לצפות באפי בלי ארוחת צהריים.

gavrik

New member
זה שונה

כאילו, אניה יודעת שאנשים מתים אבל היא אף פעם לא הייתה קשורה למת איכשהו. מקודם זה היה סתם משחק בשבילה. פה מישהי שהיא מכירה ומחבבת אישית, מתה. וזה פרק מעולה, הריאלסיטי ביותר בסדרה, ובין החזקים.

gavrik

New member
זה שונה

כאילו, אניה יודעת שאנשים מתים אבל היא אף פעם לא הייתה קשורה למת איכשהו. מקודם זה היה סתם משחק בשבילה. פה מישהי שהיא מכירה ומחבבת אישית, מתה. וזה פרק מעולה, הריאלסיטי ביותר בסדרה, ובין החזקים.

thewish

New member
המממ

אני אחזור על הכל מחר שהראש שלי יהיה פחות עייף, אבל דבר אחד יש לי להגיד, כל המוות שאניה גרמה, זה לא היה משחק בשבילה, בselfess היא אפילו אומרת שזה יותר מעבודה בשבילה, זה מה שהיא, התמצית שלה [פחות או יותר], אז זה לא היה בדיוק משחק, זה היה משהוא רציני וחשוב לה, אולי היא השתעשעה בכמה מהמיתות שהיא גרמה, אבל זה לא אומר שזה היה משחק.

charmer

New member
הקטע עם אניה היה מצוין

לפני היום עוד לא ראיתי את הפרק אף פעם (לא לסקול אותי, בבקשה) ורק קראתי את התסריט כמה פעמים, ראיתי תמונות, קטעי וידיאו וכו'. את הקטע של אניה אף פעם לא ראיתי ממש. היום כשראיתי אותו הוא ריגש אותי הרבה יותר ממה שחשבתי. המשחק של אמה בקטע הספציפי הזה (ובכלל בפרק, ובסדרה, אבל רציתי לציין את הסצינה הזו באופן מיוחד) היה מצוין והעביר בצורה חזקה והכי מרגשת שאפשר את הרגשות של אניה. מכל הסבל של כל הדמויות דווקא הזדהיתי הכי הרבה עם טרה. היא עמדה מהצד, הרגישה שוב את חוסר השייכות שלה לקבוצה (ככה לפחות אני הרגשתי, בקטע שזאנדר ואניה באו לחדר של ווילו במעונות), והתמודדה לבד עם כל העניין של המוות של אמא שלה שחזר אליה בבת אחת. היא הייתה עסוקה מדי בלתמוך בווילו, דון, באפי וכל השאר שהיא לא נתנה לעצמה להישבר כמו שהיה ברור שהיא הייתה צריכה. חוסר האונים שלה עם באפי ובמיוחד עם ווילו היה ניכר לעין וממש כאב לי הלב עליה. אני עמדתי במצבים דומים בעברי הלא כל כך רחוק והקטעים איתה ממש החזירו אותי לרגעי הכאב שלי של לראות אנשים שאתה אוהב נשברים בלי לדעת מה לעשות, ועם הידיעה ששום דבר שתעשה לא יועיל.

buffySpirit

New member
the best ep. ever

קשה לתאר... לא! אי אפשר לתאר. כל מהות הסדרה בפרק אחד

מיוצקה

New member
פרק מדהים.

אני חושבת שהוא היה מאוד חזק. זה היה מוזר לראות את "הקוטלת" נשברת אני חושבת שזה הביא לראות צד של באפי שלא יצא לנו לראות עד העונה החמישית ממש שבירה טוטלית עד שהיא למעשה לא יודעת מה לעשות. אני אוהבת את הפרק הזה מאוד!

למעלה