The biggest Looser - שאלה.

The biggest Looser - שאלה.

היי ! אני פספסתי את הפרק של אתמול וראיתי רק את הסוף... אז אם מישהו יכול לסכם לי את הפרק ולהסביר לי למה מט הסתפר ועלה במשקל ? ומתי יש שידור חוזר של הפרק הזה שבוע הבא. תודה רבה !

timor014

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

בפרק הקודם כולם הלכו למספרה ומט לא רצה להסתפר אז בפרק של אתמול הוא התחרט שהוא לא הסתפר ונתן לסוזי לספר אותו הוא עלה במשקל כי הוא זכה בחסינות אז הוא ידע שאי אפשר לגרש אותו כל יום שישי יש שידור חוזר אבל אני לא בטוחה באיזה שעה

dirty fairy

New member
וואיי

הייתי בשוק שראיתי שהוא עלה 12 פאונד!!!(5.5 קילו) סבבה שהוא רוצה לעלות כי יש לו חסינות ומילא לעלות קילו או 2..אבל 5 וחציייי.. קיצר הייתי בשוק..ואם כבר מדברים על מאט אני חייבת להגיד שהוא כל כך חמודד והוא היורד בגדול שהכי אהבתי גם מהעונה הראשונה וגם מהשניה.. לא יודעת למה אבל הוא מזכיר את רופרט מהשרדות..(מהעונה השביעית או השמינית נראה לי לא זוכרת
)

dirty fairy

New member
וואיי

הייתי בשוק שראיתי שהוא עלה 12 פאונד!!!(5.5 קילו) סבבה שהוא רוצה לעלות כי יש לו חסינות ומילא לעלות קילו או 2..אבל 5 וחציייי.. קיצר הייתי בשוק..ואם כבר מדברים על מאט אני חייבת להגיד שהוא כל כך חמודד והוא היורד בגדול שהכי אהבתי גם מהעונה הראשונה וגם מהשניה.. לא יודעת למה אבל הוא מזכיר את רופרט מהשרדות..(מהעונה השביעית או השמינית נראה לי לא זוכרת
)

dirty fairy

New member
מהההההההההההההההההה?!

עלקק הם ביחדדדד? אבל מאט חמוד כזה וסוזי..בכיינית.. טוב שיהיה להם כיף ביחדד..:) מ.ש.א(משהו שלא קשור) הורידו לי תגשר היום אני פשוט באטרף של שמחה

adi121

New member
חחחחחחחחח "בכיינית" זה כל כך נכון!

חחחחח בפרק האחרון היא בכתה נראה לי 3 פעמים... קצת מפתיע כי לא רואים אותם בפרקים יותר מדי מיודדים, אבל שיהיה להם בכייף. ומזל טוב על הגשר

dirty fairy

New member
אשכרה בכיינית!

חח ותודה רבהה..:) ובאמת לא ראו אותם מיודדים משהו..כולה היא ספרה אותו..איך היא לא נראית ספריתת

למעלה