The Big Great Corrs

Fire Bone

New member
The Big Great Corrs

חבר'ה אני חדש פה, מכור לקורס כבר שנתיים, בעל 3 אלבומים ודי וי די ועם רמקולים שמשמיעים את הקורס 24 שעות ביום- וזה אף פעם לא משעמם. המוזיקה האירית האוטנטית בשילוב הפופ הקליט והחם של הקורס יוצרים ארומה ואיכות גבוהה של מוזיקה, שמושכת אותך לתוכה כל פעם מחדש. אני יכול לשמוע עשרות פעמים אותו שיר ברצף ועדיין לתהות איפה הסוד של הקורס, איך הם הצליחו להגיע ללב שלי וזאת כל פעם מחדש. חבר'ה הקורס זאת ה-ל-ה-ק-ה וזאת לא להקה במובן הווקלי רק אלא מכל בחינה, כל אחד משלים אחד את השני כמו פאזל. תיפוף התופים, צליל הגיטרה, פריטת הכינור והקול החושני והנעים של אנדראה, זה פשוט מדהים. ממני כפיר

shelly egan

New member
ברוך הבא כפיר!

גרמת לי לרצות לשמוע כמה שירים שלהם עכשיו

m L m

New member
../images/Emo45.gif ברוך הבא....

אני מסכימה איתך! (למרות שאני לא מסוגלת לשמוע את אותו השיר 10 פעמים - אני עדיין תמיד מוצאת את עצמי תוהה למה אני כ"כ אוהבת אותם! את האמת - אתה ממש קלעת למה שעובר אצלי בראש
אני מאמינה שתשתלב יפה......

charmedgirl

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אתה בטוח תהנה כאן... אני מסכימה איתך, אפשר לשמוע את אותו דיסק או את אותו שיר מלא פעמים ברצף וזה לא משעמם...

p i n g o

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא!!! ../images/Emo20.gif

אני מאוד מקווה שתמשיך לבקר אותנו, אני מבטיח לך שתיהנה

AndreaCorr ©

New member
ברוך הבא כפיר ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

תמיד כיף לשמוע על עוד מעריצים כבדים.. כולנו כאן שותפים להתמכרות. אני בטוחה שתהנה כאן!!

LightRay

New member
ברוכים הבאים כפיר!

אתה תהנה כאן - יש כאן אנשים נפלאים!

ברוך הבא כפיר!../images/Emo140.gif

אני בטוחה שתהנה פה! בפר לנו קצת על עצמך.. מאיפה אתה בארץ...?

Fire Bone

New member
קצת פרטים אישיים לבקשת הגולשים

אני מאור יהודה, מהשכונה החדשה שם "נווה סביון" רק בן 14 וחצי ועם אהבה ענקית ל-The Corrs הפעם הראשונה שראיתי אותם והתחלתי להתעניין בהם הייתה באיזה יום שישי לפני שנתיים כשראיתי ב-MTV את מופע ה-UNPLUGGED שלהם וראיתי שהם לא עוד זמרים או חברי להקה שבה כולם מנגנים על רקע שירה של זמר אחד אלא ממש הרכב שכל אחד מילא בו חלק חשוב ואז קלטתי שזה זה.

vanessa14

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

אני נועם, אני מסכימה איתך בקשר למוסיקה של the corrs... תהנה בפורום!

Fire Bone

New member
שיר אהוב

אני מוכרח להגיד קודם כל שהדי וי די של ה-unplugged שלהם הוא בין הדברים הכי טובים ששמעתי וראיתי. אהבתי מאוד את השיר only when i sleep ו-Queen of hollywood. וכמובן את Toss The Feathers שהוא בעצם שיר אוטנטי אירי שהקורס מנגנים והוא יפה במיוחד בין הנגינות.

Noamush

New member
../images/Emo176.gifברוך הבא כפיר../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

איזה כיף לראות עוד מעריץ של הקורס מצטרף אלינו, אני בטוח שיהיה לך כאן כיף מאוד!

ברוך הבא גבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תמיד טוב להכיר עוד מעריצים ולגייס אותם לפורום אני בטוח שתהנה פה, החבר'ה פה מדהימים אבל רק תזכור להכנס לפה כמה שיותר..

למעלה