the best pic of my tackles in the 2007 season
O omrili77 New member 30/5/08 #4 מתארגנת קבוצה לעלייה לרגל, אתה מוזמן להירשם אגב, רק לי נדמה שקרייג בכלל נתקל ברגל של עמית...?
B BIGBLUE21 New member 30/5/08 #6 hmm למה אתה לא יכול פשוט לשמוח ולהגיד כל הכבוד כל כך שקרענו לכם תתצורה חחח
C c0g New member 30/5/08 #7 שימו לב למיקום של שני הרסיברים למה אתה לא יכול פשוט לשמוח, ולהגיד שתיקלת יותר עמוק בשדה מהרסיברים? חחחח
שימו לב למיקום של שני הרסיברים למה אתה לא יכול פשוט לשמוח, ולהגיד שתיקלת יותר עמוק בשדה מהרסיברים? חחחח
א אלי678 New member 30/5/08 #8 אנשים נתקלים אחד בשני ... והוא לוקח אחראיות על התאקל.... שנה הבאה הסייברס לא יתקלו אחד בשני אל תדאג...
אנשים נתקלים אחד בשני ... והוא לוקח אחראיות על התאקל.... שנה הבאה הסייברס לא יתקלו אחד בשני אל תדאג...
Q Quren New member 30/5/08 #9 חח שמת לב איך תמיד שתכותב פה תישר יוצר התחלה של ריב בין קבוצות? ועוד במסווה שלי ימניאק חחחח
B BIGBLUE21 New member 30/5/08 #10 חחח כן שמתי לב ואתה חודע למה.? כי המילה הנכונה תמיד מבעירה אש בלב המפסדנים.בכל פעם אני אומר משפט כולם פשוט flip out חחחח. אין אין אני מת על זה.הם היו עדים לכסאח ובכל זאת מסרבים להודות בתבוסה. זה היה תאקל יפה ונקי .ושימותו הקנאים. חחח
חחח כן שמתי לב ואתה חודע למה.? כי המילה הנכונה תמיד מבעירה אש בלב המפסדנים.בכל פעם אני אומר משפט כולם פשוט flip out חחחח. אין אין אני מת על זה.הם היו עדים לכסאח ובכל זאת מסרבים להודות בתבוסה. זה היה תאקל יפה ונקי .ושימותו הקנאים. חחח