The best man and the worst bride : חלק 1

The best man and the worst bride : חלק 1

ההמולה הייתה רבה באותו יום. זה לא היה יום רגיל.
זה היה יום בסוף יוני שיכול היה להיות חם כגיהינום עלי אדמות, אבל הקוסמוס התחשב בנו ונתן לנו מועד חתונה חמים אך אוורירי.
הבריזה נשבה, מסמפטת אותו בחליפה ואותי בשכבות טיח ושיער מורם,
כמו מרחמת על מפגש השדיים הנתונים במחוך, מפני הזיעה הניגרת.

אני הייתי מוקפת בחבורה המשונה אך העליזה שלי בחיזוק גבי של אמא כל יכולה
פלוס גוורדיית בעלי מקצוע בתשלום שהיו אמורים לגרום לי להיראות כאלה יוונית לערב אחד.
הוא היה מוקף בשניים שליוו אותו כבר שנים, נכונים למזוג עוד ועוד, להיות נושאי כלים מחויבים בכל הווייתם.

הערב לפני היה קשה לשינה לשנינו. הזדיינו כמו כלבים על אקסטות, שלא יודעים שיכולה לבוא המנוחה המתירה בסיום.
הזיון האחרון שלי כרווקה. ואז עוד אחד אחרון, ואחרון אחרון ודי, ואחד למזל טוב, ואחד נגד עין הרע...
"אומרים שעור הפנים קורן אחרי סקס." הוא אמר לי.
עניתי מתגרה: "גם שינה משפרת אותו".
ולא רצינו לישון.

הבוקר נפתח ברגוע, המלווים הביאו מאפים וקפה ואני התעקשתי ללכת לים.
המלון בו התארגנתי היה ממש על הטיילת התל אביבית המיוזעת והשעה תשע בבוקר קסמה לטבילה אחרונה של רווקות,
לאורם השקט של המתרחצים הפנסיונרים שגם הם, למרות שנוח לשכוח - מנת חלקה של העיר.
הגוורדיה ניסתה להניא אותי מהסיפור הזה. "מלח ים ייבש לך את השיער" אמרה האמונה על היופי בחבורה.
אבל התעקשתי והעליתי בידי לגרור רק את אחד ממלוויי החתן איתי, את יותם. "
ארבעים דקות היא חוזרת ולא דקה אחרי." הבטיח למלעיזים.
"בואי נסיכת הנילוס" אמר ותפס בידי בתנועה מלאת פאתוס, סוחב מגבת מהמלון.

יותם היה החבר הכי שווה של בן. טוב, אולי לא הכי שווה בקנה מידה סטנדרטי, אבל הוא היה הכי שווה בעיניי. ידעתי שגם אני בעיניו.
חלקנו את אותו תאריך יום ההולדת בפער לטובתו (או לרעתו- תלוי מאיזה כיוון בוחנים) של עשר שנים, וגם את אותו מזג עקרבי מפורסם.
הפלירט הקטן, סמוי לרוב ורק לעיתים בהשפעת פרטיות גנובה כשבן היה בשירותים או בחו"ל ואני נזקקתי לשירותים גבריים לעת מצוא (סולם, קצר חשמלי...)
נהיה לעיתים מעט נועז יותר אבל תמיד בידיעה ששום דבר לא יהיה בינינו.
חלקנו שנינו כבוד ואהבה גדולה לבן, ותקשורת ללא מילים של הבנה פשוטה וברורה שבעולם אחר ובזמן אחר לא היינו נותנים אחד לשני לצאת לנו מהמיטה.

יותם היה מתוכנת להיות ה- best man , הוא ידע שאני ובן נתחתן מהיום הראשון שפגש אותי וטרח לומר זאת באוזני שנינו למרבה המבוכה עוד באותה הפעם.
לנו לקח ארבע שנים להתבשל עם הרעיון.

בחוף הוא פרס מגבת ונתן לי לשבת. הוא ישב על החול סמוך אליי.
ראיתי אותו מחזיק בבטן בכל מאודו ויכולותיו את הסיטואציה מלגלוש להיות פרטית.
הסתכלתי בצדודיתו. הוא גילח את הזקנקן המפורסם שלו, ששיווה להופעתו טוויסט בעלילה. כנראה לכבוד המאורע החגיגי, חשבתי לי.
הוא גייס כמה בדיחות "בריידזילה" ובדיחות שוביניסטיות לעילא על חתונות, חמים וגרוע מכך- חמות.
צחקנו מלא ואז ביקשתי לי קצת שקט לפני הזנקת המרוץ לחופה.
הוא אמר "ברור" ולא הוסיף דבר.
נכנסתי למים. שחיתי קצת, נכנסתי פנימה "לעמוקים" כמו שרק לגדולים מותר.
הרגשתי את הלחץ עוזב לי את הגוף, נשטף בים והרגשתי כפסיק. פסיק רגוע ומאושר.

כשיצאתי מהמים פוסעת- גורפת את החול בכפות רגליי היחפות הוא המתין לי עומד במגבת פתוחה והניח אותה סביבי- וחיבק את כתפי בחברות.
עמדנו אחד מול השני, "בואי, את רועדת לי בין הידיים" אמר.
הרמתי אליו את מבטי מגירה מי מלח פותחי סינוסים וחייכתי "היית מת!".
"מפגרת" הוא ענה מחויך.

צעדנו חזרה למלון, לא לפני ששידלתי אותו לשתות בירה בלי לספר לאף אחד.
זה מה שהיה חסר לי לפתוח את הבוקר מתודלקת. זה היה הסוד הקטן שלנו.

בחזרתי בעלי התפקידים החלו להגיע כמו על פי שעון מתוזמן היטב, חגים סביבי, נחמדים בקורקטיות מזויפת, מורחים, משרים, מעסים, מצלמים,
מגישים ובעיקר חוזרים כמו מנטרה על המילה "מהמם" להטיותיה השונות.
הכול היה "מהמם" באותו יום. השיער? מהמם! עור הפנים? מהמם! האדום העז על ציפורניי הידיים והרגליים? מהמם ונועז! השמלה? מהממת ומעלפת (עוד יציאה לשונית שחזרה על עצמה שוב ושוב) השמלה השנייה? מהממת יותר מהראשונה. העגילים... נו, אתם מנחשים לבד שהם היו....
מרוב הימום לא שמתי לב שבן פרש עם מלוויו לעיסוקיו והתארגנויותיו הוא.
ניתקתי את עצמי מהסיטואציה מפקירה את עצמי בידי האנשים הטובים שבחרתי.
חשבתי על המסיבה, על הטבעת היפה שתהיה לי על האצבע בסוף הערב, על ירח הדבש החלומי הצפוי
וחצאי מחשבות עליי ועל יותם בחוף התגנבו אליי והסבו לי רוגע ובטחון בליווי עקצוץ מגרה.

הזמן נקף וידעתי כבר שבן ממתין למטה. רכיסת השמלה הושלמה, העפתי מבט חטוף במראה.
נראיתי לי מחופשת, אבל בכל זאת אני. אני יותר טובה. יותר יפה. יותר חזקה. ידעתי שבן מתעלף מגאווה בשנייה שהוא רואה אותי. וכך היה.
יצאתי מהמעלית לקולות החבורה העליזה של שנינו שעשו הרבה רעש.
המבט הראשון שנחת עליי היה של יותם שעמד בלובי המלון ליד הספות. הפה שלו נפער לרגע. חייכתי אליו. לחלוחית נקוותה לו בזווית העין. לא פספסתי אותה.
התקדמתי על נעלי העקב הזהובות לעבר בן. נשיקה (לעזאזל האודם)- חיבוק- פלאש- נשיקה- הגשת הבוקה (זה כבד החרא הזה)... יוצאים לצילומים.
יותם נעלם לי מהעין. מחשבות על פיו הפעור והלחלוחית העדינה רפרפו לי כל מהלך הצילומים. באות והולכות. לא ממוקדות. לא מפורשות. נוכחות- נפקדות.

הגענו לגן האירועים. כבר החלו לזרום המקדימים. סקרתי את המקום. היו כמה פאקים, אבל זה לא היה הזמן לייצר דרמות. הסתובבתי לי בין האורחים, הצטלמתי לעייפה, אחת לכמה דקות קראו לי ולבן לתמונה זוגית עם אורחים חשובים או משפחה. ואז, כמיטב המסורת הדודה המציקה...
יותם קלט את האינטראקציה ממרחק וזינק לכיווני וחילץ אותי ממנה.
העצבים שלי נהיו באחת לפקעת הזהה לזו שבה נשזר שיערי המורם, ודמיינתי איך אני משחררת את אחת מאלפי הסיכות המחזיקות את הקונסטרוקציה הזו על הראש שלי ושורטת את הדודה הזונה הזו.
יותם לקח אותי הצידה רחוק מעיני ההמולה בינות לשיחי הפסיפלורה והצית לי סיגריה. תפס אותי במרפקים ושתק.
נותן לי לינוק מסיגריה גנובה ומדקת פרטיות נדירה. הוא מושלם הבחור הזה, חשבתי לעצמי.
בעולם אחר ובזמן אחר לא היינו נותנים אחד לשני לצאת לנו מהמיטה...
"תמרי, סבתות שלך רוצות תמונה אתנו" הבליח בן.
יותם לקח את הסיגריה הבוערת מידי, עישן את השאריות ומסר אותי לבן ולהתקהלות.

The best man and the worst bride : חלק 2

אנשים כבר החלו מתעייפים מהמינגלינג, משמפניה ומסושי מגולגל לעיניהם.
מנהל האירוע בסיוע חברה בעלת חוש שיקי מיקמו לי את ההינומה הארוכה על הראש.
השיר שבחרנו ("מהמם ומקורי" כמובן) החל מתנגן.
אמא שלי כמעט קרסה מהתרגשות. צעדנו על השביל אל עבר החופה. נושמים את הרגע. בן מחץ לי את היד.

מחשבות מאחורי הפרגוד

הפרגוד שלי הערב הוא הינומה.
מסורת מחוררת שנראית כמו כילת יתושים שהתגנדרה ויצאה להפגין.
דרך החורים מציצים ריסי העיניים.
ומחשבותיי מאחורי הפרגוד רעבות ורעות,
מפרות את כל כללי הטקס העתיק,
אך מקיימות את כל כללי הביולוגיה הקמאית.

הפרגוד שלך הערב הוא כיפה.
מסורת מעוגלת שנראית כמו נתפרה בידי הכובען המטורף,
שקצת התעצל לסיים את המלאכה.
ומחשבותיך מתחת לכיפה ממתינות לבאות,
לקיים את כל כללי הטקס מילה במילה.

The best man and the worst bride:חלק 3 ואחרון

הטבעת מוקמה. הכוס נשברה (בפעם הראשונה, על אף חרדת הביצוע). נישוקים הותירו חתימות אדומות על הלחיים ויותם לא היה בין המברכים.
תחילה לא שמתי לב לזה. רק שנחלצנו מטבעת החנק קלטתי שהוא לא בא לחבק.
לא יודעת אם הוא בכלל היה בחופה... איפה הוא? המלווים האחרים משכו אותנו לחדר הייחוד.
עשר דקות של חובה בהן בכלל תכננתי להחליף שמלות. נכנסנו מותשים לחדר. צנחנו שם על הספה.
נשיקה ארוכה. לוהטת. פרטית וראשונה כזוג נשוי ויאללה , "בן החוצה- אני צריכה להחליף שמלה. ואיפה יותם?", הוא ליווה אותי למדידה האחרונה ללמוד איך סוגרים לי אותה... איפה הוא? הוא בטח עוד שניה יבוא... בן יצא לחפש אותו.

תפסתי את הפלאפון שלי מאחד התיקים שהיו זרוקים בחדר החתן-כלה המאובזר.
חייגתי את המספר שלו. "יותם של בן" הוא נשמר אצלי.
הוא ענה בצלצול השלישי.
"יותם, איפה אתה לעזאזל?" נשמעתי עצבנית ולחוצה כמו שלא הייתי כל אותו יום.
"בחוץ נושם קצת אוויר" הוא ענה. קולו נשמע מרוחק. ייחסתי את זה לרעש.
"אתה מוכן להזיז את התחת ההורס שלך הנה ולעזור לי להחליף את השמלה?".
"בא."
כעבור דקה הוא נכנס מתנשם ומלא התנצלויות. סלחתי כמובן. הייתי חלשה אליו. אני תמיד חלשה אליו.
למרות שהפעם זה היה פאק חמור. הוא היה היחיד שידע לרכוס אותי בשמלה השנייה ואפילו תרגל את העניין כמה וכמה פעמים.
התקרבתי אליו עם סיגריה ביד אחת ועמדתי עם הגב אליו על מנת שיפרום את שרוכי המחוך של השמלה הראשונה ויתיר אותי ממנה.
נשפתי עליו עשן בעצבנות.
"תסתובבי אלי שנייה עם הפנים" ספק ביקש ספק התחנן.
צייתתי. אלוהים יודע למה בהתחשב באיחור ובבלת"ם שהוא זה הרגע ייצר.
עמדנו זה מול זו כמו בחוף בבוקר. כמו עשרות פעמים, רק לבושים יפה יותר.

הוא רק התבונן. הרגשתי את המבט שלו עליי חם וצורב.
עיניי ריצדו על הקיר מולי שהקרין על פלזמה את האנשים עומדים בבופה או אוכלים בשולחנותיהם.
הוא אחז לי את היד וסובב אותי שוב בגבי אליו. הוא שחרר את שני הקרסים העליונים של המחוך ואז החל לפתוח את השרוכים באצבעותיו הגמישות,
משחרר אותי ונותן לי לזלוג החוצה.
נשמתי בקלילות רבה יותר, והרגשתי רק כאשר סיים לפרום אותי כמה חנוקה בעצם הייתי כל היום.
החלק העליון של השמלה נתלה כעת על מותניי ונותרתי לא חזייה ובפלג גוף עליון חשוף. הוא כבר ראה אותי כך במדידות. לא היה מה להתרגש.

צנחתי על הכורסה כשהחזה שלי חשוף. הרגשתי כמה הגרון שלי יבש.
הוא כנראה קרא אותי כי הסתכל על פניי שניה ואז רכן למיני-בר ושלף ממנו בקבוק מים מינרלים.
"אתה עדיין שומר על הסוד שלנו?" שאלתי אותו.
"בהחלט" הוא ענה.
"אז עוד כוסית לא תזיק לי" סימנתי לו לעבר בקבוק הוויסקי שעמד בחוץ. הוא לא מצא כוס.
הוא פתח את הבקבוק ולקח לגימה ארוכה והגיש לי אחריו. מדדתי בלוע מידה של צ'ייסר. הרגשתי את מיצי הקיבה שלי רוגשים נוכח החריף- החריף הזה.
"שומר לך גם את זה בסוד, אבל אל תתפרעי לי..." הוא אמר.

הוא צנח לידי על הספה. בעולם אחר ובזמן אחר לא היינו נותנים אחד לשני לקום מהספה...

הוא היה החזק יותר מבין שנינו כיוון שלפתע הקים את עצמו ומיד הקים אותי.
הוא משך מטה את השמלה וחילץ אותי ממנה לחלוטין דרך הרגליים.
עמדתי מולו בתחתונים לבנים ללא תפרים בלבד.
הוא ניגש לקולב העטוף ושלף את השמלה השנייה. הפחות קלאסית, הנוחה יותר, הנועזת ושאל "מוכנה לבלגאן?" שאל כמו פורם גם את המתח המיני.
הוא התכופף ונתן לי להשחיל את רגליי היחפות והכואבות פנימה והחליק את בד השמלה למעלה.
אני החזקתי את החלק הקדמי של השמלה צמוד לחזה.
הוא נעמד לפניי כמו שהמעצבת הנחתה אותו (לא בלי תמיהה מדוע גבר הוא זה שמלביש אותי). הוא הסתכל בשמלה ובגופי בה כמו מכונאי רכב שמנסה לאתר תקלה.
"הם לא בדיוק באמצע" אמר וסובב מעט את השמלה שמאלה, ממקם את השדיים בקאפים במדויק.
"בינגו. עכשיו תחזיקי טוב."

הוא התמקם שוב מאחורי גבי, הרגשתי את הנשימות הקצובות שלו על עורפי נוכח הריכוז המאומץ במלאכת קשירת המחוך.
הרגשתי איך אני שוב נמחצת, נסגרת תחת כפות ידיו ואצבעותיו. הוא קשר את סוף המחוך ונתן לקשר ליפול לי לתוך הגב פנימה.
הוא התבונן מכל זווית לראות האם סגור היטב. התיישבתי שוב על הספה, זקופה כולי והוא הביא את הנעליים.
הוא סגר את רצועות הסנדלים השטוחים סביב קרסוליי, ואז הסיר ממני את העגילים שליוו את השמלה הראשונה והחדיר בעדינות לחורי האוזניים את העגילים של השמלה השנייה.

התבוננתי במראה על מנת לאשר הכול לפני היציאה, אבל בפועל הסתכלתי בבבואתו הגבוהה מאחוריי.
הוא תפס את מבטי וקפא. שני אנשים שרק כביכול מביטים קדימה.
המשכתי להביט כך כדקה, מחשבותיי מאובנות מתעלמות מזמן, מרחב ובעיקר מטאקט. נפלה לו דמעה. אחת.

השפלתי את מבטי מטה. לא להביך אותו. הוא התקרב וביקש ממני לא לזוז.
עמדתי מובכת כפסל שעווה במוזיאון חנוטה כולי ומוכנה לצאת לקרב על הרחבה.
ואז כשכבר עמדה לפקוע סבלנותי הוא ניגש ונעל את הדלת וקרב אליי שוב. הוא עמד מרחק של כפסיעה ממני והושיט את ידו קדימה מישש את בד השמלה.
תחילה את החלק התחתון, הנשפך והנוזלי ואחר כך ריפרף על מותניי, על קפלי הבד שנתפרו ביד אמן.
ככל שעלה במעלה גופי תנועת היד שלו הלכה והתייצבה, נגעה מורגש יותר ואינטנסיבי יותר.
הוא צרף את כפות ידיו הגדולות והניח אותן על שדיי שנבלמו במחוך. הלב שלי עמד להתפוצץ.

"מושלמת" הוא לחש לי באוזן. שיערות העורף שלי סמרו.
כל כך רציתי שייקח אותי. שייקח אותי באותו רגע. יקרע בידיו את משי השמלה ויזיין אותי כאילו אין מחר. בלי גינונים. בלי נימוסין. בלי עתיד.

הוא הביט בי כך מקרוב עוד כדקה ואז דעתו לפתע לא נחה. הוא התכופף על ברכיו, צלל מתחת לשמלה, ונתן משיכה עדינה לתחתיות השמלה כמו מייצב אותן, מייצב אותי.
מחשבותיי היו טרופות ורעות: יותם מתחתיי, מסדר לי את תחתית שמלת הכלה, צופה מלמטה בתחתוניי הרטובים. אלוהים אדירים!

הוא החליק בשתי ידיו על שוקיי, הביט בי מלמטה עמוק בעיניים בורקות, מטורפות ושלח אצבע פנימה.
ספגתי אותה בלי בעיה בעודי נטועה ברצפה, לסתי שמוטה מטה והוא עם אצבע אחת בתוכי לא זז, משותק גם.
ירדתי על ברכיי והושטתי את ידיו לחבקו. התחבקנו צמוד. הוא שחרר את אצבעו מתוכי.

ואז, יותם נתן לי נשיקה עדינה על השפתיים, החזיק את ראשי בין ידיו הרועדות ולחש מבעד לדמעות שכבר חנקו את שנינו :
"מזל טוב!"

אשה חמה

New member
השארת אותי בלי אויר

אני מתפעלת מהשליטה של האיש ,
האם היא בטוחה שבחרה באיש הנכון להתחתן איתו ?

אשה חמה

New member
כמה שירים נכתבו

מזכירים את הקטע שכתבת , את האהבה לאשת החבר ,
אני מכירה אותם בצרפתית :

, כמו לה פאם די מונאמי (אשתו של חברי ) אנריקו מאסיאס
Enrico Macias ... La Femme De Mon Ami

ואלתא סי גולי - (היא היתה כה יפה )אלאן ברייאר
Alain Barriere - Elle etait si jolie

או כמו אייל גולן ששר נפגשנו מאוחר מדי

ויש אהבות שנשארות בלי המימוש הגופני במציאות, רק אהבה ורטואלית חזקה
ותמיד נושאים אותם בלב , יודעים שהיתה בהם עוצמה שלא חוינו לעולם
תודה שלקחת אותי לרגע קסום בעברי , שבו גיליתי שאני אשה

אמן

אין ולא יהיה דבר סקסי יותר מתשוקה לא ממומשת
יש לי אחת כזאת, וזה כל כך מקסים
זיכרון מתוק מתוק
וחבר טוב עד היום...

אני אוהבת מאוד מאוד את כתיבתך, את בניית הסיפור והדמויות, את השפה.. אותך!

Maja the Naked

New member
אני, אני רוצה!

אם כך

אם כך בתור המבוגרת האחראית; לוגיסטיקה עלייך;)
ונסי למצוא מקום שיכניסו בו גם בנות 3 ...

שגיב5

New member
amazing!

אמממ את מפריעה לי ללמוד למבחנים חחח !! אם כל הסיפורים המדליקים שלך

יש מצב לחייב אותך לפתוח בלוג? משהו במסגרת החוק אפילו :)

אשה חמה

New member
בלוג שומר את הרשומות לפי היוצר

וזה רעיון טוב לכדור הבלוח , זה יהיה לך מחסן ליצרתיות שלך
וגם ישמור על זכויות היוצר שלך
אני עשיתי את זה בעברי , ואני לאמצטערת לעולם
החלפתי מחשב שקרס והחומר נשמר בבלוג

אשה חמה

New member
יש חברות ,,

יש חברות שטוב לשבת איתן על כוס קפה
ויש חברות שטוב לשבת איתן לשיחת רעים
ויש חברות שנעים איתן לחלוק אהבות ואהבים
ויש חברות הנהנות מהכתיבה יחד בפורום
נוצרת חברות אמת שפורחת גם בחיים
אז תהנו מהיחד שמצאתן זו את זו ו3 תמיד זה כייף
ותפגשו לשיחות נעימות ותחלקו בקפה טעים וחם
רק תזהרו מהשוט שלך רפאל המתנזר שלא יכאיב
אלא שילהיט את הבנות השובבות שיחד התאגדו

אני טיפוס הומאני

וגרועה במספרים :)
מישהי מזיזה את העניינים או שזה דיון תיאורטי הבירה?

למעלה