The Berrisford Agenda

karms20

New member
The Berrisford Agenda

אאאאאלללללללללללללללללקקקקקקקקק
DO I NEED TO SAY MORE???????? GOD - אחד הפרקים הכי טובים בסידרה. אני מתה!!! על הפרק הזה. ג'נסן שיחק פשוט מעולה. הרבה רקע על אלק, ואחרי שקוראים גם את הפרשנות על הפרק פתאום המון דברים מתחברים וממש מתחילים להבין את הדמות הזאת. תמיד בסוף הפרק הזה אני בלי מילים...

Lorly

New member
פרק מדהים!!!!

איך אני אוהבת את הפרקי ג'נסן האלה שמבוססים עליו כמו pollo loco וכמובן הפרק הזה! ג'נסן שיחק מעולה!!! שמחתי שלוגן לא נדחף ועשה בדיוק מה שהוא צריך לעשות: לספק למקס מידע. פרק עצוב... חבל על רייצ'ל... ואני שמחה שמראים שאלק הוא לא מי שחושבים ויש בו צד יותר עמוק. loveeeeeeeeeeeeeee קיצר.... (אנחה) פרק מושלם.

ברודי

New member
חבל שלא הקלטתי...

שכחתי כמה הוא יפה. באמת, אפילו כשרואים אותו שוב לא נמאס.. אלק מקסים כרגיל, ולמרות שזה הפרק "שלו" דווקא לוגן מקבל כאן זמן מסך מעניין יותר ואפילו מגוון ההבעות שלו משתכלל בהתחלה בדירה עם ג'ושוע. וגם סוף סוף הכניסו לו טקסט משעשע לפה, כשהוא ישב עם מקס במכונית בדרך לג'ושוע. לא רק לשבת כל היום מול המחשב ולהמציא כל מיני סיפורים על סוחרי מסטיקים מושחתים
. דווקא מקס הפרק היתה "נגררת" משהו. התפקיד שלה בכל הסיפור לא היה כ"כ מובן. "הצילה את החיים של אלק" כאילו הוא לא היה יכול לצאת מזה לבד. הם כבר היו במצבים יותר קשים מזה. לא יודעת אולי כי בדר"כ היא הכוכבת הראשית והפעם אלק היה אז היה מוזר לראות אותה בתפקידים השוליים יותר והפחות מעניינים. בכל אופן פרק באמת מהמם. ג'נסן בהחלט שחקן מעולה.. זה היה כזה אמין. ועצוב:\

karms20

New member
צודקת

ושמת לב איך בפרק הזה לוגן הוא זה שהכי מבין את אלק? והקטע כשהוא פוגש את ג'ושוע וה- hot dogs ואיך שלוגן אומר את זה, ע-נ-ק!! אני באמת חייבת לעשות שירשור תמונות לפרק הזה. אבל יהיה מאוד קשה לצמצם תמונות.... אוףףףףףףףףףףףףףףף ברודי אני חייבת?
וכל פעם כשיש את הפרק הזה אני ניזכרת בפרשנות ובידיים הצעירות והעדינות שעדיין לא סלחו לי על העוול הבלתי יתואר שהעברתי אותן בשם זכות הציבור לדעת

ברודי

New member
לצמצם? מה פתאום...תתפרעי..

תרגישי חופשי אפילו לשים כל תמונה בהודעה חדשה
סתם, אל.
אין לי מושג על איזה ידיים את מדברת
אבל נראה לי שזה באמת המקום להזכיר את הפרשנות שתירגמת... שנמצאת בטאגליין נדמה לי

karms20

New member
הידיים שנאלצו לרשום

את השיחה של שתי נשים שמאוד אוהבות את אלק מדברות עליו במשך הרבה מאוד זמן. הידיים שלי סירבו לדבר איתי במשך הרב מאוד זמן אחרי שכתבתי את כל הדבר הזה במחברת ואח"כ שוב בפורום.

../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

בבבבבבקקקקקששששששההה!!!!! בקשה שימי הכי הרבה תמונות של הפרק הזה שאת יכולה!!! פליייייייז!!!!!!!! שימי הכי הרבה תמונות של ההורס הזה
אני חולה!!! על הבנאדם הזה!!!!!!!! יאאאאאמה... אם תשימי הרבה תמונות שלו ושל לוגן אין לך מושג כמה אני אוהב ואתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 פלייייייייייייייייייייייייז!!!

karms20

New member
אני אשים מחר בבוקר את כלללללל

התמונות. וכל התמונות של אלק באיכות DVD. מפטיחה. בנתיים תקראי את הפרשנות על הפרק כי היא ממש יפה ומעניינת.

טבו לשי

New member
אחד הפרקים הכי יפים בעונה השנייה

אהבתי את הקטע עם הארוחת ערב.. הרג אותי!!!
משחק מדהים של אלק... ונהנתי...!

THE AnGeL2

New member
כן אין ספק.....

אלק..........
גגגגאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדדדד אני מ-ת-ה על הבנאדם הזה!
כמה מושלם אפשר להיות? זה פשע!!!! פעם שנייה שאני רואה את הפרק.. פשוט פרק מעולה! אחד הפרקים הטבים ביותר, אם תשאלו אותי........
וג'נסן פשוט שחקן מ-צ-ו-י-ן!!!!!!!! מאוד אהבתי שלדמות ה"שטחית" של אלק יש סיפור אהבה מהמם... (סופסוף!!!!).... ושמראים לנו גם שהוא רגיש... ובכלל מאוד מתאים שתיסבכו קצת את הדמות.... אהבתי מאוד...... ועוד משו לאוהבות ג'נסן שבינינו....... מה לא הייתי נותנת כדי להיות הרייצ'ל ההיא....!!!
גאאאאדדד!!!!!

felipes girl

New member
פרק יפייפה..../images/Emo66.gif

ממש ממש ממש פרק יפה..אלק פשוט מושלם..
ממש בכיתי בסוף..היה עצוב חבל שהיא מתה.. ודרך אגב..יש לי יומולדת היום..

ענתר

New member
שלום חדשה כאן

על אילו פרשנות אתם מדברים כאן אשמח לקרא

karms20

New member
ככה -

ב-DVD של העונה השנייה שיצאה ב-US יש פרשנויות על 4 פרקים, הפרשנויות נעשות ע"י תסריטאים, במאים ומפיקים שעבדו על הפרק והם מספרים על מה הם חשבו ומה הם שינו מהרעיונות המקוריים ולה וכו' כו'. מאוד מעניין. יש פרשנויות על: פרק 1 - Designate This פרק 11 - The Berrisford Agenda פרק 17 - Hello, Goodbye ופרק אחרון - Freak Nation הפרשנויות של פרק 11 ו-17 נמצאות בטאגליינס למעלה

aj23

New member
אני מת על ג'ושוע!

הבנ'דם הזה מצחיק אותי בטירוף! גם לוגן היה בסדר היום, ניסה להרביץ דאחקות עם ג'ושוע. הכי אהבתי שאיך שמקס ולוגן נכנסים ישר ג'ושוע בא מחבק אותם חזק, לוגן קצת לא הבין, אבל שיתף פעולה יפה!! פרק מעניין בטירוף! כל הזמן אתה מת לדעת מה יקרה עם אלק, מה הסיפור של החיים שלו וכדומה... אגב, לפני התיק בריספורד קלטתם כמה צייטן הוא היה? מאז שמנטיקור שרפו בעצמם את האוטו הוא התחיל לאבד הרבה מהערכה שלו למנטיקור ומאז בעצם נהפך לאלק- הכוונה בחור נצלן וכדומה...

למעלה