the beekeeper

serpentine

New member
the beekeeper

שלום, אני ליאור, בסגידה קבועה לאיימוס על כל גווניה (אפילו על y kant tori read) למעט the beekeeper ג€. אני לא שונא אותו או משהו דומה, ההיפך, כל דבר שאיימוס תיגע בו זוכה להערכה עצומה מצדי, אבל, הביקיפר פשוט משעמם. איימוס הפכה מגיישה של מוזיקה גאונית לדודה כזאת.. חסרות לי מאוד הצווחות ועוצמות הרגש שהיו לה פעם. כן, כן, בעיניי טורי כבר לא מה שהייתה פעם... אלבומים גאוניים כמוFTCGH ג€ או BFP צריכים לחזור להוויה העכשווית שלה ולענג את כולנו, לפחות אותי.. אני לא מבקר, אז אל תחפשו להרביץ לי, אבל הייתי חייב להגיד את זה, כי זה ממש מציק לי.. כנסו ל yessaid.com ג€ למי שמכיר, אחלה אתר של איימוס.

פלוטו24

New member
שלום ליאור, ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אף אחד לא מרביץ פה
, להיפך, אנחנו מבקרים את טורי גם על הדברים הפחות טובים שלה לדעתנו. ואכן, היה כאן דיון סוער לפני מספר חודשים על איכותו של BEEKEPPER והדעות היו חלוקות. בכל מקרה, אתה מוזמן להצטרף לפורום!

serpentine

New member
:)

תודה על קבלת הפנים, זה בהחלט אחלה פורום ענייני יישר כח..

serpentine

New member

serpentine

New member

serpentine

New member

looooly

New member
ברוך הבא ....

אני דיי מסכימה איתך גם לדעתי the beekeeper משעמם ... ואל תדאג זה מקום אלים....

serpentine

New member
...

אם איימוס תמשיך ליצור דברים כמו הביקיפר העתיד צופן שיעמום והאזנה מתמדת עד כדי דמעות ל !FTCGH . זה כבר לא מצחיק.. חייבים לדבר איתה או משו...

cornflakeboy

New member
היי ליאור! ../images/Emo13.gif

ברוך הבא! אני חנן, נעים מאוד.. אני מסכים איתך לגמרי בנוגע לBK!

serpentine

New member
יאפ!

אני שמח שאני לא היחיד שחושב כך למרות שלא חשבתי אחרת. אני וחברה טובה שלי שגם מאוהבת באיימוס לא מסוגלים לשמוע את הביקיפר. זה עצוב לי לומר.. דרך אגב, מצאתי באוזן השלישית בת"א סינגלים של איימוס, של jupiter ו spark ג€ וגם דיסק של הופעה שנקרא broken stone ג€ עשה לי ת`שבוע..

פלוטו24

New member
אני חולק על דעתך

ב BEKEEPER יש גם הרבה שירים איכותיים וטובים. נכון שזה לא האלבום הכי אהוב עליי, אבל יש כמה שירים שאני בהחלט נהנה לשמוע.

cornflakeboy

New member
יש שם כמה שירים מעולים.

ויש גם עוד כמה שנכנסים להגדרה של "נחמדים" או "די טובים", אבל כאלבום הוא הרבה הרבה פחות טוב מהקודמים שלה.

JaneGrey

New member
מצטרפת לחולקים...

כל אחד וטעמו הוא, אני אישית מאוד אוהבת את הדיסק הזה

פלוטו24

New member
גם נכון. אבל אסור לשכוח שכיוצרת

טורי תמיד מנסה ליצור אלבום חדש שיהיה שונה מקודמו בסגנון. יש לי תחושה חזקה שהאלבום הבא יהיה שונה בתכלית ואולי יפתיע לטובה את כולנו!

serpentine

New member
מי ייתן

מי ייתן והאלבום הבא יהיה אחר.. אני מבין את כל הקטע עם הסגנון ובהחלט מעריך זאת.. הכל עניין של טעם, רק הבעתי דיעה.

למעלה