The Beautiful Occupation

The Girl Who

New member
The Beautiful Occupation../images/Emo69.gif

כחלק מפרויקט של בגרות אנגלית לשנה הבאה בנוגע לשירי מחאה, אפרת ואני מחר הולכות קצת להרצות על The beautiful occupation ולהשמיע אותו לכיתה!
אני אישית מאוד מתרגשת...כי אני מתכננת לשים אותו חזק.
יאיי.^^ בהתחלה רצינו להראות אולי את הקליפ, או את הביצוע מפרסי MTV, כן, עם האנשים העירומים אם מישהו זוכר. אבל אני בספק שהיו נותנים לי להראות בכיתה את ההופעה הזאת (גם אם הייתי מביאה את הגרסה המצונזרת)...
בכל זאת, גם להשמיע את השיר יהיה נחמד.
תאחלו לנו בהצלחה...
שרשרו לכאן דברים להנאתכם.

The Girl Who

New member
המממ...

שכחתי לציין שבהתחלה רצינו לעשות את הפרויקט על Peace the Fuck Out (כתבתי פיטץ' במקרה...
), אבל המילה fuck לכאורה לא ראויה לשיעורי אנגלית.
למרות שאנחנו כנראה הולכות לשלב בפרויקט גם את השיר הזה...והמורה לא תוכל להתנגד. מוהאהאהאהא *בורחת*

charliebr

New member
חחחח גם אנחנו עושים עבודה על

שירי מחאה שונאת את הכיתת אנגלית שלי א-ל תלכו לדוברי!!! זה כזה סיוטי!! בכל מקרה לנו אמרו להביא שירים בעברית ושנתרגם לאנגלית אז אני אקח משהו של אביב גפן חחחח

The Girl Who

New member
וול, זה יותר נורמלי

ממה שבדר"כ נותנים לעשות בשיעורי אנגלית. אני בעד לעשות על שירים של טראוויס.
זה די מטומטם מצידם לתת לכם לעשות על שירים בעברית...מוזרים.
הו וול.
חחחחחח כן, שמעתי שהדוברים זה פשוט ספרות אנגלית?:-S

charliebr

New member
חחחח

זה כאילו לעבוד על תירגום
ויש לנו גם ספרות כאילו השיעורים שלנו מתחלקים חצי לספרות וחצי לאנסינים ובולשיט כזה... נו ספרים רגילים... ויש לנו רק איזה שיעור אחד פעם בשלושה חודשים של גרמר זה כזה נפלא

Nerade

New member
הא?

ספרות אנגלית? הא?
אצלינו הם פשוט לומדים הרבה יותר מהר מהכיתה הרגילה, ולודמים קצת שונה מהכיתה הרגילה... אולי למדו מחזה אחד, אבל לא נראה לי ממש ספרות.
ואין להם בכלל שיעורי גרמר...

charliebr

New member
חחחח

אנחנו לומדים הרבה ספרות כל מיני סונטות של שייקספיר וכאלה חחח ואין גרמר כי זה אידיוטי

Nerade

New member
../images/Emo2.gif

אני רוצה ללמוד המלט.
יש לי אובססיה לזה.

Nerade

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

("אני אישית מאוד מתרגשת...כי אני מתכננת לשים אותו חזק.
") בהצלחה!
וואו, ממש שומרים על זה אצלכם בביצפר?
אצלינו אפילו חושפים אותנו לכל המילם אלה, אפשר לומר.
ההגיעה אלינו מרצה אחרת שאמרה לא פעם אחת "זיונים" וכאלה, לקחו אותנו להצגה "המדריך לחיים הטובים" שיש שם די הרבה... כן. לפחות בהתחלה.
לא זוכרת כבר, לא חשוב.
אהה, כן, ואני ועוד שתיים עשינו על רמזים סמוים באגדות.
אז עשיתי על סינדרלה.
יש שם הרבה רמזים סמויים.
אממ.
אבל זה היה שנה שעברה.
למה שלא יתנו לכם להראות את הגרסה המצונזרת? חוץ מזה שלא רואים שם כלום, רק תחתים.
(או שצילמו גם מקדימה כשהם הרימו את השלטים?
)

The Girl Who

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

כרמל, ב-MTV גם המלפנים חשוף ומצולם.*_*
תודה!
זה היה משעשע למדי.
השמענו את זה אכן חזק. עוד לפני שהשיר התחיל צעקתי למורה שתשים את זה חזק.
למרות שזה היה חזק מדי...המממ....
הספקתי רק להגיד משפט אחד לפני השיר, כי המורה חשבה שאין לנו יותר מה להגיד. בכל מקרה, מאוד התאכזבנו, אבל אחרי ששמענו את שאר השירים בכיתה, היא שאלה בכל שיר למעשה על מה המחאה...ואיכשהו היא התחילה להגיד על TBO שאי אפשר ממש לדעת על מה זה מדבר, כלומר למי זה בדיוק מתייחס, אם למצב הכללי במזרח התיכון או לעירק או לישראל. עכשיו, ממש באופן פתאומי ואינסטנקטיבי צעקתי: "אבל שאלתי אותו!!" כמובן דיברתי על פראן שאפרת ואני פגשנו.
ואז התחלנו לספר (יותר נכון אפרת. סליחה אפרת...
) מה פראן אמר לנו לגבי השיר וישראל.
נתעלם מן העובדה שהילה (אחותי) היא זו שבכלל דיברה איתו על זה...אבל בזמן לחץ פשוט צעקתי בקול רם.
ואז כל הכיתה שמעה שנית שפגשנו אותם...המממ..היה טוב.^^
חחחחחחחחחחחח
אני לא יכולה להגיד שכל המורים שלנו תמימים לגבי השפה. לרוב יותר מחמירים איתנו דווקא בשיעור אנגלית.
אני זוכרת שלפני כמה שנים המורה לאנגלית עשתה את משחק המילים, שצריך להוציא כמה שיותר מילים באנגלית ממילה מסוימת. ואפרת ואני הוצאנו את המילה Shite אם אני לא טועה, והמורה לא הסכימה לקבל את זה!
חוצפה... יש רמזים סמויים בסינדרלה?

Nerade

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"אבל שאלתי אותו..." (ותספרי בבקשה מה פראן אמר לכם בקשר השיר וישראל.
) דווקא המורה אצלינו באנגלית אמרה לפני כמה ימים fuck, וכל הכיתה הסתכלה עליה -
ונהייתה בשקט, ואז המורה שלי אמרה שזאת לא מילה גסה.
עד כדי כך?>< shite זאת מילה.:-\
ויש הרבה רמזים סמויים בסינדרלה.
אני לא בטוחה שאתם רוצים (אתן רוצות?) לדעת... זה די הרס לי את הסרט.>< ושנה שעברה אמרתי שאסור להראות את הסרט הזה לאף ילד תמים ומסכן.

The Girl Who

New member
סרט? *מרימה גבה*

וול, אני חושבת שהשיחה עם פראן התפתחה מזה שהילה אמרה לו שאנחנו מסכימות עם הרצון שלו לשלום, ולהבהיר שלא כל הישראלים תומכים בפעולות "הכיבוש". אני זוכרת שפראן אמר, שהוא למעשה "מאשים" רק את המנהיגים, שהורסים את הכל.
ואז הוא אמר שהוא אוהב את ישראל, וטראוויס רוצים לבוא יום אחד.
(יש לי הרגשה שאת הפרט הזה אני שוב מעוותת?
) ואז אם אני לא טועה הוא שוב סיפר שהוא כתב את WDIAROM בישראל? או שאני שוב מתבלבלת עם כל הפעמים שהוא מספר את זה לישראלים?..
אני קצת מבולבלת.

Nerade

New member
../images/Emo6.gif

(והתכוונתי לסרט של דיסני) חחחחחחחח
ייאי, שיבואו.

The Girl Who

New member
אני גם ככה כבר לא זוכרת את הסרט.

הוא טיפה הפחיד אותי...יש בו אווירה לא נעימה בכלל.
אז אין ממש בעייתיות שאני אשמע דברים סמויים על סינדרלה...
DX

charliebr

New member
חחח זה כמו כל השטויות האלה

של דיסני המרושע יש לזה אפילו אתר שלם זה ממש מצחיק

Nerade

New member
אהה, אממ...

טוב, אני אנסה לעשות את זה בקיצור...
(זה לפי הגרסה של האחים גרים) לסינדרלה קוראים סינדרלה מהמילה cinder - לכלוך, אפר. בעצם סינדרלה ישנה על הלכלוך מול האח, זה מדמה אותה לחיה. בהרבה גרסאות היא גם לבושה בעור של חיות - שוב, מדמה אותה לחיה. יש כזה דבר באגדות, שמישהו שמת או שמתחילים לספר עליו בתחילת האגדה ואז פתאום הוא נעלם, חוזר בתור דמות אחרת במיקום גיאוגרפי שונה. אם תשימו לב, מספרים בהתחלה על האבא של סינדרלה, ואח"כ פתאום מפסיקים להזכיר אותו, ובתחילת הסיפור אומרים שאמא של סינדרלה מתה. בעצם, האב שנעלם חוזר בתור המלך או בתור הנסיך... (תלוי בגרסה של הסיפור) כן כן.
והאמא של סינדרלה חוזרת בתור האמא החורגת שלה, והאמא החורגת שלה בעצם טובה, כי היא מנסה למנוע מסינדרלה ללכת אל הנשף, ובעצם מנסה למנוע גילוי עריות.
בטח יש עוד דברים ששכחתי לציין... אבל עוד דבר חשוב: הנעל מסמנת את איבר המין הנקבי והרגל את איבר המין הזכרי.
זה היה בקיצור מקוצר.

FuNnY ThInG

New member
מההההההההה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אוקיי זה בהחלט מוזר!
-אין משהו על העכברים?

למעלה