the bastards

whatascene

New member
the bastards

The new album from The Used, Lies for the Liars (featuring the single "The Bird and the Worm"), is in stores today at all fine stores that carry them in plastic discs and also digital files. So head out and get a copy or go to places like iTunes, where you can get a special track called "Pain" and a pdf with the album art that you can make into a poster. You can hear the whole thing at AOL this week, too. You can also get the album at the below stores with extra content! Best Buy - includes the songs "Devil Beside You" and "Dark Days" FYE - includes the song "Slit Your Own Throat" Target - includes the songs "Tunnel" and "Maybe Memories" live Circuit City - includes the songs "On My Own" live and "My Pesticide" Plus, you can also pre-order a limited edition of the album on PINK VINYL at theused.net/store, which will be available on June 5th.​
אני משערת שנשאר רק לקוות שהדיסק הבא יהיה אוסף ביסיידס של כל המהדורות והסינגלים של הדיסק הזה.. (B-Sides for the Liars \ Lies for the B-Sides ?)

קיבלתי את האימייל הזה גם..../images/Emo223.gif

זה הולך להגיע לארץ? אני ממש רוצה לקנות את זה למרות שלפני אני מתכננת לשמוע את זה בדרכים אחרות כדי לראות שזה באמת יהיה שווה את זה

SainTonix

New member
הופעות חדשות עם וויל מאיידן

כאן מי שראה ראה, היום פירסמו דרך המייספייס שלהם את ההופעות האלה.

AvLaViGnE

New member
סעמק האיידן האלו

פגשתי שניים מהם בפסטיבל הזה שהייתי בו ולא הכרתי לא אותם ולא את הלהקה סתם ראיתי שיש להם כזה פאס ורשום עליו איידן אז התחלתי לפלרטט איתם איזה 40 דקות אנחנו מדברים וזה ובלה בלה.. כל מה שאני זוכר מהשיחה זה שהם באים מסיאטל מרוב שהם לא ענינו אותי לא הצתלמתי איתם ולא כלום ואני חוזר לארץ.. פתאום כולם מדברים עליהם :-\ פספוס.

SainTonix

New member
חחחחח מה?!?! הם כל כך מגניבים..

אני ממש אוהב אותם! יש להם אחלה שירים. ויש לך חתיכת מזל, פגשת גם את דה יוזד, גם ניו פאונד וגם איידן!? איזה זבלל.. איך?! לא פייר .. חח היית שם לבד או שבאת עם חברים?

AvLaViGnE

New member
בגדול טסתי לבד אבל

יש לי שם חבר ו 2 ידידות שהיו איתי כל הזמן כמעט גם AFI היו וג'ימי איט וורלד אינטר שיקארי ועוד מלא קטנות וקצת מוכרות אבל הם לא ענינו אותי ברמה של לשלם 40 יורו כדיי לראות אותם חחח אז נשארתי בחוץ כל ההופעות ושמעתי מבחוץ שזה היה הדבר הכי חכם שעשיתי כי אחרת לא הייתי פוגש את ג'פה באמצע הרחוב

SainTonix

New member
חחחח כי אני לא אוהב קומונות

אני כולה ב3-4 פורומים בקושי, אז גם לזכור שיש קומונות?! =)

xXx Galia xXx

New member
הוו גם אתם פה? ^__^../images/Emo11.gif

יופי עכשיו אני מרגישה בבית.
D:

למעלה