The Bachelor Party

The Bachelor Party

פרק שאני אוהב. משעשע, ואנחנו מקבלים יותר פרטים על דויל. חח אהבתי שאנג'ל התחיל לחקור את הדייט של קורדיליה, וקורדיליה מנסה להוציא אותו משם כמה שיותר מהר. היה מצחיק שהדייט של קרודיליה ברח ולא הגן עליה. הסצנה שלאחר שדויל הורג את הערפד, בין קורדיליה לדויל הייתה חמודה. חח היה משעשע שקורדי הייתה מופתעת מהשם "פרנסיס". חח אהבתי את הקטע שריצ'רד חושב שאנג'ל זה דויל. הצילום של הקטע שבו הארי מחזיקה לדויל את היד היה יפה (הצילום מלמעלה). נחמד לגלות יותר פרטים על דויל (באמת חבל שגלן הסתכסך עם היוצרים, אבל נו, קיבלנו במקום את ווסלי אחר כך). כל השיחה המשפחתית של ריצ'רד הייתה קורעת. אני אוהב את הקטעים האלו בסדרה. בקטע שקורדיליה רואה את דויל כשד (לא מזהה כמובן), ומתחילה להכות אותו עם המגש, היה פשוט קורע ביותר. הסוף היה ממש חמוד. אני אוהב שהיא יורדת על אנג'ל. ואהבתי שקורדיליה אמרה משפט שבאמת מתאר אותה: "I Think It, I Say It". פרק טוב לדעתי.

MoGanC

New member
פרק נחמד

רק עצבן אותי שהשחקן ששיחק את הבעל היה גם בבאפי.כלומר,מילא אם זה היה בסאנידייל,אבל הוא שיחק בפרק שבאפי בלוס אנג'לס, אז מיד חשבתי שזו אותה דמות,כי זה נראה לי הגיוני.אבל לא.

City Of Angel

New member
פרק חביב ביותר ../images/Emo127.gif

דבר ראשון קורדיליה בשיאה - לא הפקאצה מ"באפי" אבל עדיין לא הרצינית והבוגרת של "אנג'ל". כריזמה עושה את זה מצויין, חבל שהיא הייתה ככה כל-כך מעט זמן. קורדיליה מבינה שהיא פשוט לא יכולה לברוח מהחיים שהיא בנתה לעצמה, וכמה שהיא חלמה על הנסיך (העשיר) על הסוס הלבן בסופו של דבר היא מעדיפה את חיי האקשן של לוחם שדים עני ופשוט. פרק לא רע, מראה לנו אולי בפעם הראשונה שכאן בלוס-אנג'לס לא הכל זה שחור ולבן ובהחלט יש גם שדים טובים ותמימים. אבל לא במקרה שלנו. דויל.. מה אפשר להגיד עליו? ללא ספק הדמות דמות מבוזבזת, שנאלצנו להיפרד ממנו מהר למרות סיפור החיים המעניין שלו שיכל עוד להתפתח. גם הוא מנסה להתכחש להיותו שד וגם הוא עושה את זה ללא הצלחה גדולה. אהבתי את הקטע שקורדיליה התחילה לחבוט בו עם כסא כשהוא נהיה שד. אני ממש ממליץ על סיכום הפרק במסך המפוצל (בכלל כדאי לקרוא את הסכפ"שים שלהם הם ממש מעניינים). רק משהו אחד מטריד אותי - גם האישה לשעבר של דויל וגם בעלה החדש ממש מוכרים לי מאיפשהו..

c o n n o r

New member
בעלה שיקח בבאפי..

פרק 3X01 Anne הוא היה האיש שפיתה ילדים להיכנס למימד שלו ולהיות עבדים.

c o n n o r

New member
../images/Emo12.gifתגובות בעשרה לשבע????

יש פה אנשים בכלל בשעות האלה ?

Rose131

New member
../images/Emo12.gifזה באפי או אנג'ל?../images/Emo79.gif

אם זה של אנג'ל איזה עונה?

Rose131

New member
תודה!../images/Emo79.gif

נראה לי תפסתי את זה לפני כמה ימים. את הפרק של הדירה החדשה של קורדי, היא כל כך ביצ'ית ופקאצה בעונה הזאת

למעלה