אז אני אהיה ראשונה ../images/Emo9.gif
הביצוע: סביר. לא נפלתי... הבתים יותר טובים מהפזמון
שיתוף פעולה של הקהל: בסדר גמור, בדיוק במידה הנכונה, לא יותר מידי ולא פחות מידי. וההיענות היתה גדולה, שמעו אותם שרים טוב מאד
תאורה: ההופעה ביום, אין הרבה מה לומר, אבל מזג האוויר היה יפה
גיטרה: מצויינת. טומו שיחק אותה, וגם כשג'ארד לקח את הגיטרה, זה בא טוב
באס: גם מצויין. טים נראה ומנגן ממש טוב
שמתן לב שהוא לקח את התפקיד של טומו בקלידים? נראה לי שתמיד נותנים את התפקיד הזה להכי צעיר בלהקה
שירה: כמו שאמרתי הבתים יותר טובים מהפזמון, גם מבחינת השירה וגם מבחינת זה שהם יותר ברורים. לטעמי, ג'ארד צורח מידי את הפזמון, ולא בצורה שמחמיאה לו. יש פעמים שהוא צורח וזה אחלה, אבל כאן זה היה קצת יותר מידי, גם בשביל השיר עצמו, וגם בשביל הגרון שלו, שנשמע כאילו הוא נחנק ונעלם בקטעים מסוימים...
תיפוף: אני מתה על שאנון ועל התיפוף שלו, ובאופן כללי היה בסדר, אבל דווקא נראה לי שבהופעה הזו הוא היה פחות בולט מבדרך כלל... לא יודעת למה... אבל התיפוף היה קצת מינימלי כאן... רגע מועדף: יש שניים- בהתחלה כשג'ארד עוד מקשקש, לפני שהתחיל לשיר, מצלמים רק אותו על רקע השמיים, ולא רואים על מה הוא עומד, וזה נראה כאילו הוא מרחף כזה בשמיים, וזה נראה ממש יפה... סוריאליסטי משהו
והקטע השני הוא מדקה 4 בערך, שזה אמנם כבר בסוף, אבל לפי דעתי בקטע הזה ההופעה התעוררה והתחברה יותר טוב אהבתם את ההופעה/לא אהבתם: פחות אהבתי את ההופעה הזו... ותסלחו לי, אבל כל ההופעה היתה כאילו בהילוך איטי, כאילו הדברים לא ממש עבדו שם והתחברו אחד לשני... לא יודעת למה... אבל רק לקראת הסוף הדברים פתאום התחילו להתעורר ולקבל אנרגיה... לא נורא, לפחות כולם נראים מ-ה-מ-ם (ובמיוחד טומו וטים)...