The Attack

my reflection

New member
The Attack

יאללה תתעוררו,ממש יבש פה
. אחרי שתצפו בהופעה הזו תענו על השאלות הבאות. גיטרה: באס: שירה: תיפוף: שיתוף פעולה של הקהל: ביצוע: רגע מועדף: אהבתם את ההופעה?:

Sweet Dark Life

New member
...

גיטרה:אהבתי
באס:אין לי כ"כ מה להגיד על זה.. שירה:בסדר.. דומה לזה שבדיסק. נוו.. איך שהקליטו תיפוף:שאנון מלך כרגיל
שיתוף פעולה של הקהל:יש יותר טובים ביצוע:רגוע יחסית.. למרות שיפה להם גם רגוע רגע מועדף:בהתחלה כשג'ארד מסתובב עם הגב ומדבר עם שאנון.. ועוד לפני זה כשהוא עולה עם השלט.. חח אהבתם את ההופעה?:כןן

Aviv08

New member
חחח ציפיתי לשמוע את אטאק

גיטרה: מעולה באס: אני לא מבדילה בין גיטרה רגילה לבאס אז אין לי מושג שירה: הוא נשמע ממש טוב. אין, זה מה שאני הכי אוהבת בהופעות שלהם, שהם נשמעים טוב בדיוק כמו בדיסק. תיפוף: סבבה שיתוף פעולה של הקהל: בסדר ככה...לא ממש הראו אותו ביצוע: 10+ (נראה לכם שאני אגיד משהו אחר?!) רגע מועדף: כשג'ארד מתחיל להסתובב סביב עצמו עם הגיטרה ממש בהתחלה. הוא עושה את זה כל הופעה לא? חמוד. אהבתם את ההופעה? בטח!!!! אינה.

מדהים איך זה יכול להיות כל כך אנרגטי

גם כשהם על גג של בניין וכולם צופים בהם ממש מלמטה. גיטרה:שאני אגיד דבר רע על תומו?! נא-אה תומו הוא המאסטר ותמיד יהיה. עוד לא שמעתי אותו עושה משהו שהוא לא צריך באס: בדרך כלל אני לא שמה לב לבאס.. אבל דהים שירה:בסדר.. אני שונאת שהוא לא אומר את המילים המקשרות.. הוא אומר "a beautiful lie perfect denial" במקום להוסיף את הits a such a מה הבעיות שלו?! חחח תיפוף:אפילו אנשים שלא אוהבים את 30 אומרים לי ששאנון הוא אחד המתופפים היותר טובים שיצא להם לשמוע. אז כנ"ל לגבי שאנון מדהים שיתוף פעולה של הקהל: כמו שאמרתי, לא היה ממש שיתוף פעולה, כי הם היו על איזה גג של בניין אבל עדיין איכשהו הם שמרו על אותה נארגיה כמו בהופעות רגילות ביצוע: 10+ רגע מועדף: לא היה אחד.. היא לא ממש יוצאת דופן מבחינתי אהבתם את ההופעה?:

LoveYourHate

New member
הו הו שכחתי מהפינה הזו

גיטרה: מעולה כרגיל באס:אחלה בחלה
שירה:סבבה,הוא מעלים מילים אבל זה מצחיק
תיפוף:שאנון
שיתוף פעולה של הקהל: נחמד..אפשר טיפה יותר ..אבל אחלה
ביצוע:10 רגע מועדף:שהוא מסתובב כזה אהבתם את ההופעה?:כן..

papika

New member
איך אני אוהבת את הקולות האלו שג'ארד מוציא

שהוא צורח XD --- גיטרה:המ..סידרOO באס: הכי שולט הבופעה! שירה:היה מאגניב!! אבל זה די מעצבן שג'ארד כזה "שוכח" מילים הוא שר כ"כ מדהים. תיפוף:שולט !! שיתוף פעולה של הקהל:נאמ.. לא משו-.-. לא נורא ככה זה שבאים אנשים כאלו ונופלים מאדים ^^ ביצוע: ממ..מעולה. רגע מועדף: שהאיש הזה אמר שהם הלהקה הכי לוהטת באמריקה! סוף סוף שו חושב כמוני XD חחח וכל ההופעה הזאתי :) אהבתם את ההופעה?: יאפ.

Keren W

New member
דבר ראשון כל הופעה שלהם מדהימה!

גיטרה:יפה כרגיל באס:יפה יפה שירה:הוא יודע לשיר זה בטוח!והכי טוב גם זה בטוח לפחות לי... תיפוף:אני מתה על איך שהוא מתופף שיתוף פעולה של הקהל:לא משהו בכל זאת הם אולי 100 אלף קילומטרים רחוקים מהם ביצוע:טוב רגע מועדף:שקיבלו אותם ושג'ארד הרים את השלט ALL STAR BAND אהבתם את ההופעה:כמובן כמו תמיד

חח את משרשרת לא נכון

את תמיד משרשרת להודעה האחרונה. ואם את רוצה לשרשר לנושא של ההודעה כלומר לThe attack את צריכה לפתוח את ההודעה שלה ולעשות הוספת תגובה. את כאליו עכשיו מגיבה עכשיו לpapika

Keren W

New member
זהו אני פעם ראשונה משתמשת בפורום ואני לא ממש

יודעת מה עושים אבל תודה!

בבקשה ../images/Emo9.gif

מטעויות לומדים. פשוט תשרשרי להודעה הראשית של מי שפתח את השרשור כשאת רוצה להגיב ישירות לזה, ולשרשר להודעה האחרונה או הודעה באמצע למי שאת רוצה להגיב לו באופן יותר אינדיבידואלי.

מתעוררת, ועונה: ../images/Emo152.gif

גיטרה: יותר מידי פאקים. באס: כמעט ולא שומעים. מה זה?
שירה: ז-י-י-פ-ן רצח. כמו תמיד.. תיפוף: מתופף כ"כ גרוע. בחיי. שיתוף פעולה של הקהל: יותר מידי יבשים. ביצוע: זה ביצוע, זה? רגע מועדף: חחחחחחחחחחחחחחחח הצחקתם. אהבתם את ההופעה? פחח.
פאקין סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאם. זאת אחת ההופעות הראשונות שלהם שראיתי, והאהובות עלי באופן כללי.
הינה, עכשיו באמת: גיטרה: מעולה לדעתי. באס: באמת לא שומעים..
שירה: אחלה
בלי זיופים. [ג'ר מדהים בלייב
] תיפוף: מעולה, כרגיל. שיתוף פעולה של הקהל: שיתפו, שיתפו D: ביצוע: מ1-10, 10.
רגע מועדף: 03:54 והלאה. אבל כ"כ
. וגם- את ההתחלה, כשג'ר נכנס. אהבתם את ההופעה? יאפ.

יואו כל כך הבהלת אותי יא משוגעת!

אני כל כך באתי לכתבו על הודעה של.. "מי על המחשב שלה ולמה אתה כותב כאלה דברים שטותיים יא בנ****ה!"

its only ma

New member
וול...

גיטרה:כרגיל! מעולהה... באס: לא שומעים... שירה: הוא שר כמו שהוא שר בדיסק...משמע, יש לו קול מהמם...
תיפוף: כרגיל! מעולהה... שיתוף פעולה של הקהל: בשדר...אנחנו נהיה יותר טובים שהם יבואו...
ביצוע:מעולה לפי דעתי...חוץ מזה שג'ארד מחסיר מילים, כמו שכולן אמרו... רגע מועדף: שג'ראד מסתובב
אהבתם את ההופעה?: כל כך!!! זאת ההופעה שאני חורשת עליה...

darklighter

New member
מנסה גם../images/Emo190.gif

גיטרה: מעולה באס: מעולה שירה: מעולה כרגיל תיפוף: מעולה שיתוף פעולה של הקהל: בסדר ביצוע: חזק
רגע מועדף: שג'ארד הלך עם השלט חח אהבתם את ההופעה?:מאוד

pizi23

New member
תארו לכם את ג'ארד קופץ לקהל משם? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גיטרה: מעולה! באס: אחלה! שירה: מצויין! תיפוף: מ-ד-ה-י-ם!!!
|כתר שיתוף פעולה של הקהל: צורחים, מה עוד יכולים לעשות מכזה מרחק? ביצוע: מהמם! רגע מועדף: 1. כל הקטעים שמראים את שאנון מתבלגן על התופים
2. הקטע שטומו מנגן באורגנית
אהבתם את ההופעה?: מאד מאד מאד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי. הדיון פה השפיע עליך.. D: ממ ברגע שהוא יעשה את זה, אני חושבת שהוא יצטער. כן, הוא יצעטר.

זו אחת ההופעות שלהם שאני ממש אוהבת ../images/Emo99.gif

גיטרה:
באס: אממ אני לא יודעת לזהות באס ככה
שירה: וואו, אם להיות כנה, ג'ארד די מזייף בהופעות, אבל ההופעה הזו הייתה מ-ע-ו-ל-ה-!
תיפוף :
שיתוף פעולה של הקהל: אחלה
ביצוע: מעולה
רגע מועדף: אהבתי את כל ההופעה
אהבתם את ההופעה? מאוד

למעלה