The ascetic practices from a hermit Tenho בוקר טוב
3 3 שרונית New member 21/2/08 #3 היי מקס, מצאתי מלא אבל אין לי מושג מה לעשות .. יש לי קוביה אדומה, קוביה לבנה ואחת מוזהבת, עט משהו כחול שהיה בנר, חוט וכדור אדום...והפח נופל אבל אין לא מוצאת בו כלום
היי מקס, מצאתי מלא אבל אין לי מושג מה לעשות .. יש לי קוביה אדומה, קוביה לבנה ואחת מוזהבת, עט משהו כחול שהיה בנר, חוט וכדור אדום...והפח נופל אבל אין לא מוצאת בו כלום
A adi 777 New member 21/2/08 #5 הפלת את הפח תזיזי אותו עוד קצת יש עט אדום ולידו עוד עט לבן. איפה מצאת חוט?
A adi 777 New member 21/2/08 #6 טוב אני לא מרגישה טוב אני חוזרת למיטה אני אמשיך בערב אם התקדמת תרשמי.
3 3 שרונית New member 21/2/08 #7 מצאתי תודה החוט מתחת לספה, צריך ךהקליק מלא כשרואים את החלון, ממש בסוף הספה חיברתי את החוט עם הכדור האדום (משחק מעצבן)
מצאתי תודה החוט מתחת לספה, צריך ךהקליק מלא כשרואים את החלון, ממש בסוף הספה חיברתי את החוט עם הכדור האדום (משחק מעצבן)
3 3 שרונית New member 21/2/08 #9 זה בשביל הנורה יש לי תיקחי את הנורה מלמעלה ואז תשימי אותה איפה שהמנורה מעל השולחן, אני מנסה להבין מה לעשות עם השולחן
זה בשביל הנורה יש לי תיקחי את הנורה מלמעלה ואז תשימי אותה איפה שהמנורה מעל השולחן, אני מנסה להבין מה לעשות עם השולחן
3 3 שרונית New member 21/2/08 #10 ותציירי על הקוביות על האדומה בעט שחור ואת הלבן והזהב חיברתי וציירתי עליהם בעט אדום
3 3 שרונית New member 21/2/08 #13 טוב, הבנתי את הרעיון צריך להחליף כל פעם קלף,ואז לפתוח מגירה ולקחת מקל כחול ...
3 3 שרונית New member 21/2/08 #15 אחרי שאת משחקת 3 פעמים בפעם הרביעית את לוחצת על הכפתור האדום ומקבלת ידית נשארתי עם ידית חבל וכדור אדום..
אחרי שאת משחקת 3 פעמים בפעם הרביעית את לוחצת על הכפתור האדום ומקבלת ידית נשארתי עם ידית חבל וכדור אדום..
3 3 שרונית New member 21/2/08 #17 יצאתייייי את החוט והכדור שימי על הוילון ותמשכי תקבלי מפתח תפתחי את התיבה הסגולה תקבלי נורה שימי את הנורה מעל הקופסא ,את הידית שימי בדלת וזהווווו משחק פשוט אם לא היה צורך לחפש שעה כל מקום לחיץ.
יצאתייייי את החוט והכדור שימי על הוילון ותמשכי תקבלי מפתח תפתחי את התיבה הסגולה תקבלי נורה שימי את הנורה מעל הקופסא ,את הידית שימי בדלת וזהווווו משחק פשוט אם לא היה צורך לחפש שעה כל מקום לחיץ.