The Arctic Monkeys

פולי3

New member
The Arctic Monkeys

דעות. כן, לא, הסולן שלהם חמוד
?

oasisssss

New member
הקטע שלהם זה שהייפ אשכרה נכון.

בהתחלה הייתי בקטע של "מה כולה בני 19 משהו טוב כ"כ קשה לי להאמין שיצא מהם...בטח סתם הייפ כמו הרבה להקות." כמו שהרבה חשבו והקטע הכואב שההיפ אשכרה נכון. הם מעולים. הם מביאים אנרגיות חדשות ואת הסטייל החדש של הסצנה הבריטית הקדימו את זמנם, מאוד. והם מעולים בלייב משהו מטורף הם סתם מקשקשים בביצים מבחינה של המילים שלהם.. "אתמול בלילה היו שני באונסרים אחד 'סדר האחר מפחיד, טוטאליטרי, בדרכו או לא, רוצה שתעוף מהתור..." או "אני משאר שאת נראת טוב על רחבת הריקודים.." וכל מיני קישקושי ביצים אבל הם מעולים חברה חמודים. נראה לי משפילד דווקא אני תסולן שלהם לא הכי אוהבת, הוא דיי פלוצ, אבל אולי דעתי תשתנה. היא מסתמכת על ראיונות ששמעתי איתו וכאלה. ד"א, דיסק עוד אין להם, ומה שהם הוציאו עד עכשיו זה דמואים להקלטות שהם עשו או משהו כזה. והדיסק אמור לצאת מתישהו ב2006. והוא כבר עכשיו ברשימת דחופים שלי

ALiCiA SpInNeT

New member
(טו טו)

שמעתי רק שיר אחד שלהם. I Bet You Look Good On The Dance Floor? הם בהחלט חמודים והסולן(מר הרגע התעוררתי) בהחלט לכד את עיני! אבל לא משהו מרגש או מלהיב. כאילו. בסדרים כאלו. בשיר הזה לפחות.

oasisssss

New member
אה ויש מצב שהסינגל הבא שלהם יהיה

Scummy שזה שיר מגניב ברמות

לא מכירה אותם, אבל אם כבר מדברים...

מישהו כאן מכיר טוב את קסאביאן? נמק פרט הסבר הדגם! סתם סתם... איך הדיסק? שווה משהו? יש אפשרות לשלוח לי למחשב (כי אני עצלנית וקרציה)? הפותר נכונה יזכה להמון הערכה ממני [:

YOasis

New member
בטח שמכירים...

בטח ששווים! בכלל חיצונית ומוזיקאלית ;)

Lorly

New member
אני מאוהבת בהם ../images/Emo99.gif

הם כל כך מעולים :) אעהעהעה. ממש ממש מעולים. אעהעהעהעהה. רק חבל שהסולן מנגן עם הגיטרה על הצוואר P: נאמ, אלכס טרנר

למעלה