The Apprentice 611

  • פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
The Apprentice 611 ../images/Emo58.gif

אחרי הפרק הזה אני חוזר ממה שכתבתי בשבוע שעבר, היידי בהחלט תגיע לגמר. היה ברור שטים יעלה על המוקד ברגע שיפסידו.
 

Doji

New member
../images/Emo58.gif

מהפרק הראשון היידי מקבלת עריכה של פיינליסטית. ובכלל בפרק האחרון כשהראו איך היא דאגה לכל הדקויות של המוצר הסופי לפני ההצגה שלו וכשהראו אותה עם אמא שלה. ההדחה של טים היתה אחת ההדחות הכי לא מוצדקות בהיסטוריה של התוכנית. טים הגיש לג'יימס את שני הנצחונות הקודמים שלו בתור PM על מגש של כסף עם הרעיונות שלו כמו הקיוסק והסצינה של אופרת הסבון. ג'יימס קיבל את התהילה וטים זכה בביקורת על חוסר לואליות. גם ביקרו אותו על הבימוי של הפרסומת למי-פה, אבל זה בגלל היה התפקיד של פראנק שלא בוצע על ידו וטים היה חייב לביים את הסצינה בעצמו ולתת הנחיות לקהל מה לעשות. הולך ומסתמן גמר של ג'יימס + היידי.
 

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני חייבת קודם כל לומר שהאפרנטיס LA ממש טובה. בייחוד אל מול העונות הבינוניות של המירוץ והישרדות השנה. לגבי הפרק, מסכימה עם שניכם - ההדחה של טים היתה ממש ממש לא מוצדקת. טים וסטפני היו היחידים שם שיכולים לעבוד אצל טראמפ. אין סיכוי בעולם שטראמפ יקח אליו את פרנקי או ג'יימס. פרנקי הוא גם יותר מדי דומה ללי מעונה שעברה, וראינו איך זה נגמר. לגבי קינטיק - ממש הופתעתי לגלות שקריסטין כזאת כוסית. עד הפרק הזה הייתי בטוחה שהיא מגדרת את ה-40 ופשוט מתוחה מכל הכיוונים, אבל היא כנראה 30 וקצת ופשוט מתלבשת ומתאפרת קצת מבוגר. וחבל. היא נראית טוב. כשאני חושב על זה עכשיו, זה קצת עצוב שנשות עסקים היום, בייחוד בארה"ב, נמדדות כל כך על פי מראה חיצוני. היידי וקריסטין יכולות ללכת ולהתחרות גם בטופ מודל... לפחות ניקול נראית כמו בחורה אמיתית. הפרומו של שבוע הבא נראה ממש טוב. אני חושבת שזו פעם ראשונה שעושים משימה עבור טראמפ, ושטראמפ יראה בעצמו איך הם עובדים ולא דרך ה"אקזקיוטיבס" שלו. לדעתי בשבוע הבא יהיו פיטורים כפולים ונראה את סוף הדרך של ג'יימס ופרנקי וישארו 4 בנות לגמר.
 

n l m

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל פראנק ממש לא דומה ללי לי היה טיפש ועצלן שעשה כל דבר על מנת להתחמק מעבודה והסיבה היחידה שהוא הגיע לפיינל 2 היא כי הוא ידע טוב ללקק לטראמפ את הישבן. פראנק לעומת זאת הוא כמו שאמרו אוליי לא שותף לגמריי בראיונות אבל הוא סוס עבודה שיעשה כל מה שאומרים לו ובבורדרום הוא ענייני ומנסה להגן על עצמו ולא אומר כל הזמן "ההחלטה הסופית היא שלך טראמפ". שנית כל גם אם פראנק מזכיר את לי, ג'יימס הוא בדיוק הטיפוס המקביל לשון ושנייהם היו הפיינל טו עונה שעברה אז אני לא מבין למה זה שפראנק מזכיר את לי אמור להיות נגדו. לי לא נראה שתהיה העפה כפולה שבוע הבא הריי מעונה 4 טראמפ ביטל את האינטרוויוז וכתחליף לזה טראמפ כל פעם אמור להתעצבן בפיינל 4 ולעשות העפה כפולה ולהביא לנו "במפתיע" את הפיינל 2 אם תהיה העפה כפולה עכשיו ההעפה הבאה לא תהיה דרמתית לא נראה לי שייתנו לזה לקרות אם תהיה העפה של יותר מבן אדם אחד זה יהיה העפה של 4 אנשים אני דווקא בניגוד לכלכם מהמר על העפה של סטפאני פרק הבא היא היחידה שעדיין לא הייתה פרוג'קט מנאג'ר כך ששבוע הבא אם הקבוצה שלה מפסידה היא בסכנה בכל מקרה אם היא מפסידה בתור PM האחריות היא עליה והיא לא "הנהיגה" טוב ואם מישהו אחר PM אז יתנפלו עליה בגלל שעד עכשיו היא לא התנדבה וכנראה זה אומר שהיא לא "מנהיגה" טראמפ יחגוג על זה למרות שמראים לנו את סטפאני כטובה ומוכשרת היא לא הפייבוריטית או אחת מהפייבוריטים שלו והיא היחידה שיכולה לתת פייט בגמר למיס היידי ולנצח אותה. טראמפ לא רוצה שמקרה סבתא מן יחזור על עצמו ותיהרס לו העונה אז לא נראה לי שהוא ייקח סיכון סטפאני מודחת שבוע הבא מייד אחר כך העפה כפולה של פראנק וקריסטין על אי יכולת לשתף פעולה אחד עם השני או משהו אחר ש"יצדיק" העפה כפולה ג'יימס והיידי בגמר היידי מנצחת
 

willo

New member
../images/Emo58.gif

מתי ניקול עפה? או אולי יהיה גמר של שלושה כמו בהישרדות...
 

n l m

New member
../images/Emo58.gif

שכחתי את ניקול אבל עדיין נראה לי שסטפאני עפה שבוע הבא ופראנק, קריסטין, היידי וג'יימס הפיינל 4 ניקול יכולה לעוף שבוע אחריי סטפאני היא פשוט מריחה לי כמו העפה סטמית כמו ג'ון (עונה 2) למשל או תמי (עונה 4) אני רואה את זה כך הבנים יוצאים מהבורדרום אחריי ההדחה (שכמובן מעוררת שוק גדול והרבה דיבורים אבל זה לא משנה) הם עומדים שתיי הקבוצות לפניי המשימה וטראמפ מציין בפניי ניקול שכנראה מאז שהיא עזבה הקבוצה שלה פשוט מפסידה והוא מתחיל לחשוב שבעצם היא הייתה הגרעין שגרם להם לניצחונות היא מוחמאת ואומרת "כנראה שכן" ואז טראמפ מאתגר אותה ומציע לה לעבור לארוו בתור פרוג'קט מנאג'ר ולהחזיר את הקבוצה למסלול היא מגיעה, הבנים כועסים עליה, גם עדיין בגלל טים וגם בגלל שהיא השפילה אותם לפניי טראמפ לא ממש משתפים איתה פעולה, היא מפסידה ומפותרת בגלל עבודה גרועה בתור פרוג'קט מנאג'ר פרק אחריי זה טראמפ יארגן איכשהוא את הקבוצות שהוא יוכל להעיף את פראנק וקריסטין אוליי זה באמת יהיה בצורה קצת שונה מהרגיל אבל יש לי הרגשה חזקה שהם עפים ביחד והרגשה חזקה שסטפאני עפה פרק הבא מה שנשאר לניקול לעוף שבוע אחריי
 

d@r121

New member
../images/Emo58.gif

לא יכולה להיות עריכה יותר טובה מזו להיידי, היא נראית ממש טוב ולא משנה אם היא תשתוק פרק שלם, טראמפ יהיה חייב לזרוק לה איזו הערה. כולם כבר יודעים מי המנצח. אני חייב לציין שאני ממש נהנה מהעונה הזו, וכמו שמאיה אמרה, הבינוניות של הישרדות (בינוניות?? זה גרוע!) גורמת לאפראנטיס להראות כמו משהו באמת טוב. אני לא מבין למה ג'יימס ממשיך להחמיא לעצמו על טונות של קריאטיביות כשמשימות האחרונות הוא עמד חסר אונים מחכה שמישהו יזרוק לו את הרעיון (במקרה הזה טים) וינווט איתו לאורך כל הדרך (הוא בעצמו אמר, במשימת האופרת סבון שאין לו מושג בנושא). מוזר שטים לא תקף אותו על זה, ג'יימס מדבר הרבה אבל עושה מעט. הבאת ההורים, כמו תמיד, הצליחה לסחוט את בלוטות הרגש עד הסוף (וכולנו חזינו כמה היידי יודעת לשחק מול המצלמה ואמא שלה שנראית כמו גבר), היי אם זה עובד בהישרדות (למרות שבהישרדות זה יותר אכזרי) כמו שזה נראה עכשיו השלישיה הסופית תהיה היידי, ג'יימס וניקול הטופ טו- היידי וג'יימס והזוכה היא כמובן היידי, אלא אם כן היא תפשל ממש בגדול (זאת אומרת לא תחייך ותעפעף לכיוונו של טראמפ). אני לא אומר שלא מגיע לה, אבל איכשהו נראה כאילו היא לא מתאמצת מספיק בשביל זה (חוץ מהבורדרום עם מונה, שהוציא אותה מהאיזון) עוד שתי ההערות: א. אני לא מבין למה פראנקי חושב שיש לו עדיין סיכוי, אני לא בטוח שמה שטראמפ רוצה בחברה שלו זה אדם שנראה ומתנהג כאילו הוא אחרון אוהדי הכדורגל בבריטניה. ב. מי זו לכל הרוחות סטפני ואיך היא מצליחה להעלם בבורדרום בכזו מקצועיות (למרות שהיא עושה אחלה פרזנטציות)
 

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הפרזנטציה של סטפני קנתה אותי לגמרי. עד כדי כך שכשראיתי את האריזה המגניבה של קינטיק עדיין חשבתי לעצמי שארו ינצחו בגלל הפורמולה המדעית המנצחת
 

Woogyman

New member
אני שמתי עין ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

על סטפני מזמן (עוד במשימה של הטיול בLA) ואני עדיין חושב שהיא והיידי יהיו בגמר, והיא אולי עוד אפילו תנצח.
 

Doji

New member
../images/Emo58.gif

איך סטפני יכולה להיות בגמר אם היא לא הייתה PM לאורך כל העונה? לא ממש הראו שהיא עושה משהו חוץ משתי פרזנטציות. יש שני PM'ים עם רקורד מוצלח - היידי וג'יימס ולדעתי זה תלוי בהם שלא יעשו שטות מסויימת שתאפשר תירוץ להעיף אותם (בייחוד מתייחס לג'יימס). זו גם בעיה מסויימת עם הפורמט העונה שה- PM נשאר בתפקיד עד שמפסידים, לא כל אחד *זוכה* להיות PM ואפשר ביתר קלות לחמוק מתחת לרדאר (ע"ע סטפני).
 

Woogyman

New member
הגמר עוד לא הגיע. ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

יש לה עוד זמן. וג'יימס ממש לא מתאים לדעתי להיות בגמר, יש לו אולי רקורד מוצלח אבל הוא מצטייר כמישהו דיי טיפש שמדבר בצעקות. ולהזכירך, גם קנדרה עופפה לה מתחת לרדאר במשך יותר מחצי עונה.
 

n l m

New member
../images/Emo58.gif

ושון מצטייר כטיפוס אינטיליגנטי ומחושב? הם בדיוק אותו טיפוס ג'יימס ועוד איך יכול לזכות
 
למעלה