../images/Emo58.gif
לא יכולה להיות עריכה יותר טובה מזו להיידי, היא נראית ממש טוב ולא משנה אם היא תשתוק פרק שלם, טראמפ יהיה חייב לזרוק לה איזו הערה. כולם כבר יודעים מי המנצח. אני חייב לציין שאני ממש נהנה מהעונה הזו, וכמו שמאיה אמרה, הבינוניות של הישרדות (בינוניות?? זה גרוע!) גורמת לאפראנטיס להראות כמו משהו באמת טוב. אני לא מבין למה ג'יימס ממשיך להחמיא לעצמו על טונות של קריאטיביות כשמשימות האחרונות הוא עמד חסר אונים מחכה שמישהו יזרוק לו את הרעיון (במקרה הזה טים) וינווט איתו לאורך כל הדרך (הוא בעצמו אמר, במשימת האופרת סבון שאין לו מושג בנושא). מוזר שטים לא תקף אותו על זה, ג'יימס מדבר הרבה אבל עושה מעט. הבאת ההורים, כמו תמיד, הצליחה לסחוט את בלוטות הרגש עד הסוף (וכולנו חזינו כמה היידי יודעת לשחק מול המצלמה ואמא שלה שנראית כמו גבר), היי אם זה עובד בהישרדות (למרות שבהישרדות זה יותר אכזרי) כמו שזה נראה עכשיו השלישיה הסופית תהיה היידי, ג'יימס וניקול הטופ טו- היידי וג'יימס והזוכה היא כמובן היידי, אלא אם כן היא תפשל ממש בגדול (זאת אומרת לא תחייך ותעפעף לכיוונו של טראמפ). אני לא אומר שלא מגיע לה, אבל איכשהו נראה כאילו היא לא מתאמצת מספיק בשביל זה (חוץ מהבורדרום עם מונה, שהוציא אותה מהאיזון) עוד שתי ההערות: א. אני לא מבין למה פראנקי חושב שיש לו עדיין סיכוי, אני לא בטוח שמה שטראמפ רוצה בחברה שלו זה אדם שנראה ומתנהג כאילו הוא אחרון אוהדי הכדורגל בבריטניה. ב. מי זו לכל הרוחות סטפני ואיך היא מצליחה להעלם בבורדרום בכזו מקצועיות (למרות שהיא עושה אחלה פרזנטציות)