The Apprentice 601

The Apprentice 601 ../images/Emo58.gif

אז למי שלא יודע, העונה השישית התחילה שלשום. בהחלט לא הריאלטי האהוב עליי, אבל כשיש כזה שיממון בתחום, גם בתוכנית כזאת אפשר להסתפק. אז קודם כל, ברכותיי למי שצלח את התוכנית מעבר לפתיח. אני כמעט נשברתי אלפי פעמים. בין אם זה היה כשהוא נסע באותו ודיבר עם אישתו, או כשהוא נסע ודיבר על לוס אנג'לס, ובעיקר כשהוא יצא מהאותו ודיגמן את אישתו והבן שלו לעולם. ולפרק עצמו - העונה דווקא התחילה לא רע עם כל מיני טוויסטים נחמדים. למרות שזה נחמד שמי שמפסיד ישן באוהל, זה קצת מוריד לטעמי כי ככה הקבוצות בכלל לא מתערבבות אחת עם השניה, ואם קבוצה מסוימת מפסידה ברצף, אין לאף אחד מהקבוצה המנצחת סיבה לעבור לקבוצה השניה. אהבתי מאוד את הרעיון שבו הפי.אם המנצח מצטרף לבורד-רום (ועוד יותר אהבתי שהוא לא הביא לעונה את דונלד טראמפ ג'וניור), וגם אהבתי את הרעיון שבו הפי.אם המנצח נשאר פי.אם שעד שהם מפסידים, רעיון שנועד אך ורק בכדי למנוע נצחונות רצופים. סה"כ התחלה טובה לתוכנית שנראה שדי מיצתה את עצמה, אבל היי, זה גם מה שאמרתי בעונה הרביעית והחמישית ולקראת אמצע העונה כבר הפסקתי לצפות בה, אז באמת שאי אפשר לדעת.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני מאד נהנתי. בעיקר מה"מסביב". מאיוואנקה, מהילד של טראמפ וממילאניה (אפילו שמטר, אתה לא אהבת) - ואפילו נהנתי להסתכל איך החיקוי של דאריל המונד מ- SNL קולע בול לדונלד. בסך הכל אני מאד אוהבת את האפרנטיס. הפורמט שלה טוב מאד, תמיד מביאים דמויות מעניינות ולא חסרים שם בלאגנים, כך שאני בטוחה שאני אהנה במהלך העונה. על סמך הפרק הראשון לא סיגלתי לעצמי פייבוריטיים רבים מדי. הדבר היחיד הוא שטים (הבחור שפרנק הביא לבורד רום ויצא בשקט בשקט איפשהו באמצע) ממש ממש ממש מוכר לי. יש לי הרגשה שיש לנו עוד ג'ונתן פנר באיזור.

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

ממש ממש אהבתי. האפרנטיס היא אחת מתוכניות הריאליטי האהובות עליי אז אני לא ממש אובייקטיבי, אבל מאוד נהנתי. השינויים בפורמט בהחלט מעוררים את התוכנית, איוונקה מצויינת (וכמו שאמרו, עוד יותר מצויין שהדונאלד ג'וניור לא הצטרף) והמעבר לLA נחמד מאוד. הקאסט נראה מעניין, והמשימה הייתה נחמדה יחסית למשימה ראשונה. אני מחכה כבר להמשך, ושמעתי שגם הרייטינג במגמת השתפרות, אז שיהיה בהצלחה.

Nameless One

New member
השתפרות ברייטינג?

לפי מה שקראתי זה היה פרק הפתיחה הגרוע ביותר שהיה לסידרה מבחינת רייטינג. הסידרה פשוט תושמד נגד עקרות בית ו24 שבוע הבא. בNBC באמת צריכים לשנות יום אם הם רוצים שלסידרה יהיה סיכוי כלשהו.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

נו אפרנטיס זה אפרנטיס ובאמת שלא באתי לסידרה עם ציפיות כלשהן, ככה שלא ממש התאכזבתי אבל גם לא ממש התלהבתי; הקאסט נראה דיי משעמם העונה, ואם לסידרה הייתה אותנטיות כלשהי בעונות הקודמות היא נעלמה העונה כשבמקום רובין אנחנו מקבלים את טראמפ צורח להם להכנס לבורדרום. חוץ מזה בטוח אישה תנצח העונה, כל הגברים בעונה הזאת נשמעים כמו בדיחה עם אסיאתי שצורח כמו מפגר, פרנק שנשמע כמו חיקוי רע לארנולד שוורצנרגר ועוד מישהו שיותר מידי מזכיר לי את מרסלס. איימי עושה רושם של תואמת רבקה שזה תמיד פלוס בשבילה. הא וטראמפ צריך להרגע עם האתלטית הזאת (היא כל כך לסבית).

601../images/Emo58.gif

היה אחלה פרק פתיחה. כרגע קצת קשה לגבש פייבוריטים אבל היידי עשתה רושם טוב. היה בורדרום מעניין וטוב שהוא ארוך, אני חושב שעשו את הבחירה הנכונה והעיפו את מרטין, זה היה ברור שהוא לא ישאר שם להרבה זמן. רעיונות טובים: - הPM של הקבוצה המנצחת יהיה המייעץ של טראמפ בבורדרום. - הקבוצה המפסידה תשהה באוהל לעומת הקבוצה הזוכה שתהנה מכל המותרויות באחוזה. - איוונאקה המייעצת של טראמפ. טראמפ ג'וניור לא יהיה אחד מהעוזרים. - הPM יהיה אותו PM עד שהקבוצה תפסיד, חידוש נחמד. - בורדרום ארוך.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי. מה? קודם כל, מה זה הקטע שהמנג'ר לא מתחלף? בהנחה שהמנג'ר הוא תותח על, יהיו במהלך העונה פחות מנג'רים, ותיתכן אפשרות שיהיה מתמודד שלא יזכה להוכיח את עצמו בתפקיד. דבר שני, מה זה הקטע שהמנג'ר של המנצחים יושב בבורד רום? ברור שיש לו אינטרס לשמור את החלשים בקבוצה היריבה. זה גם לדעתי מאוד משפיל בשביל המפסידים להתחנן על החיים שלהם מול חברים שלהם, ומול מי שבעתיד יהיה אולי בקבוצה שלהם. ואין רובין

Doji

New member
../images/Emo58.gif 601

אני דווקא נהנתי ממופע הביזאר בפתיח של טראפ נוהג ברחבי LA. הוא נראה ונשמע כמו חיקוי גרוע של עצמו. "השוליה" זה אחד הריאלטים החביבים עליי, אבל גם לי קצת נמאס מהפורמט השחוק הזה (באותו מידה שנמאס לי כמעט לחלוטין מהישרדות). אז טוב שהם מרעננים אותו ואני חושב שהטוויסטים טובים, כל מה שיגרום למתמודדים לרצות יותר לנצח זה טוב. הפרק עצמו היה טוב, רק חבל שהקאסט לא מלהיב במיוחד, לפחות לא הבנים, אוליי טים (מאיפה הוא מוכר?) קצת. רק עונת BB חדשה תציל משיממון הריאלטי. אם היו משדרים עונות BB חדשות באותה תדירות שמשדרים עונות הישרדות העולם היה עולם טוב יותר.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

נכון טים מוכר?? גם אותי משגע מאיפה. צריך לחקור את זה... בתכלס חיפוש בפורומים בטוח יניב תוצאות, אבל אין לי כח לחפש.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

כנראה שמשום מקום. חיפוש בגוגל + פורומים לא הניב תוצאות. חוץ מ- Tim looks too much like that Dr. Bashir guy on DS9
אוליי משם הוא נראה מוכר, למרות שלא ראיתי DS9 מאז שנות ה- 90.

willo

New member
../images/Emo58.gif

כמו כל פתיחת עונת ריאליטי גם הפרק הזה לא מלמד כלום על העתיד (והיה כל כך מרתק שאחרי חצי שעה הפסקתי וחזרתי רק למחרת). יש ארבעה שינויים:- האוהל - אהבתי. איוונקה - ג'ורג' וקרוליין חסרים לי. המנצח בחדר הישיבות - לא משהו. נשאר אותו מנהל פרוייקט - עוד לא החלטתי, בקצב הזה עוד יגיעו לסוף מועמדים שלא היו מנהלי פרוייקט (ומצד שני אם היידי תפסיד יהיה קשה לטעון שזה רק באשמתה). פרנק צריך לעוף הוא מעצבן, הוא מלא בעצמו, והחיוך שלו בסוף הייתי בטוח שדונלד זורק אותו, כנראה אחרי העונה הקודמת שהוא העיף יותר מדי בהתחלה לימד אותו לקח. הפתיח עם אשתו (שנראתה כמו הרובוטים מנשות סטנפורד) הוא פשוט קטע קאלט. הבעיה עם המתמחה היא שהכוכב תמיד היה ויהיה דונלד והוא מתחיל לשעמם.

למעלה