The Apprentice 5X11

n l m

New member
The Apprentice 5X11

כשראיתי את התקציר ביאהו חשבתי שהולך להיות פרק מעניין בנים נגד בנות, לי מפסיד סוף סוף ויש סיכוי שיעוף בעתיד, מייקל עושה טעות נוראית כנראה שטעיתי הפרק היה ממש משעמם רוקסן אמנם ניצחה את לי אבל לא ממש נראה שהיא תנצח כי העריכה הופכת אותה לפוסטמה למרות שיהיה מעניין בכל זאת אם היא תישאר אחריי אלי יהיה מעניין לראות אותה עולה לחדר של טראמפ ואומרת לו "נו, נו, נו" לי אמנם הפסיד אבל זה לא מונע מטראמפ להמשיך לחייך אליו חיוכים מטומטמים וההעפה הייתה פשוט אבסורדית מה טראמפ רצה שמייקל יעשה? שיגיד "לא נראה לי זונות אתן הבחתן לנו אז ככה זה צריך להיות"? הוא עשה בירור כדיי שהמעודדות יהיו מרוצות הדבר הזה ממש לא השפיע, ממש לא גרם להם להפסיד במשימה וגם אם הם היו אומרים "בואו נלך על זה" זה אמנם היה אדיוטי אבל עדיין לא היה גורם להפסד מה שגרם להפסד זה שלי ארגן אירוע גדול ולא התייחס בכלל למשימה שזה למכור. כשהבייסבולים עשו את זה זו נחשבה טעות ממש גדולה וכולם עפו עליה כולל שניי אנשים שזו הייתה הטעות הראשונה שלהם והיה להם חלק ממש קטן בה, אבל כשלי שהיה 1000 פעמים בבורדרום מארגן את זה הוא נשאר ובקושי גוערים בו על כך פשוט בא לי להקיא

FunkyBrass

New member
אני חשבתי בדיוק הפוך ממך ../images/Emo58.gif

הפרק הזה היה המעניין ביותר בעיני מתחילת העונה. לי אמנם היה גרוע, אבל מייקל היה די דביל. ושון לא היה טוב יותר מאף אחד מהם. זוכר בעונה 4, שרנדל ורבקה גנבו ספיקרים שהקבוצה השניה הזמינו מ'רדיו שאק'? אני הייתי בטוחה שהם עשו דבר נורא וטראמפ הולך לכעוס עליהם על זה. זו גניבה לכל דבר, הם שיקרו לגבי זהותם כדי לקבל את הספיקרים האלה. טראמפ שיבח אותם על הפעולה הזאת. אם מייקל היה צופה בפרק הזה, הוא היה יודע שלטראמפ חשוב הניצחון יותר מהוגנות כלפי אחרים. לאפשר לקבוצה השניה להשתמש בגימיק של הקבוצה שלו (שהם כל כך התלהבו ממנו), ועוד אחרי שהם קיבלו אקסקלוסיביות מהמעודדות, זה טיפשות טהורה. לי גם היה צריך לעוף לדעתי. גם שון. גם תמי, אלי ורוקסן. אבל זה אולי קצת מוגזם. כתבת: "הוא עשה בירור כדיי שהמעודדות יהיו מרוצות". מה אכפת למעודדות אם הם יהיו רק אצלו או גם אצל הבנות?

n l m

New member
../images/Emo58.gif

המעודדות בעצמן אמרו לו שחשוב להן שיהיה פייר והכל יכול להיות שאם הוא היה אומר שהוא לא מסכים ישר המעודדות היו חושבות שהן חרא של קבוצה ולא היו מתפקדות בשבילם או שהיו מתפקדות גרוע אני ממש הבנתי את מייקל בקטע הזה והוא צדק לפי דעתי ודבר שני כמו שאמרתי בסוף הם לא נתנו אז טראמפ פיטר את מייקל רק בגלל שחשב משהו והציע הצעה זה הכל את יודעת בעסקים כל הזמן יושבים, מציעים הצעות, חלק מתקבלות חלק לא ככה עושים את זה, לא כולם חושבים כמו כולם אם היו מפתרים מישהו בעולם האמיתי בגלל שהציע הצעה שנראית לבוס אבסורדית את יודעת כמה תביעות החברה הייתה מקבלת על זה? מה קרה לחופש הביטוי? ודבר שלישי היה ברור לגמריי שטראמפ פשוט חיפש דרך להציל את לי ולכן דרך על מייקל בעקבות הדבר הזה

maya567

New member
../images/Emo58.gif

נועם, אם מייקל באמת היה עושה את זה רק בשביל להראות למעודדות שהוא עובד איתן, הוא היה אומר לה - נחשוב על זה, ואני אחזור אליך. ואח"כ חוזר אליה אם תשובה שלילית. אבל עצם העובדה שהוא התקשר ללי - כשהמאמנת לא היתה איתו בכלל - ושאל, והתחנן כמעט, לתת לקבוצה השניה כמה מעודדות, מראה שהוא התכוון ברצינות לתת להן מעודדות. ומייקל היה מעפן חוץ מזה. הוא היה צריך לעודד אנשים לבוא לאכול עם המיקרופון, ולא רק לדבר על המעודדות ועל אוהל הכסף.

willo

New member
../images/Emo58.gif

נו טוב, זו לא התוכנית שתזכר כמוצלתח במיוחד. לי הוא היחידי מגולד ראש שנשאר עד היום. היה ברור שמייקל יעוף ושהבנים יפסידו. הבנות מעצבנות אותי.

../images/Emo58.gif5x11

סוף סוף הצלחתי לגבש לעצמי פייבוריטים. משום מה היה לי קשה לעשות את זה העונה... נורא הופתעתי (לטובה) כשהבנות זכו. בד"כ הסטטוס שמוצג במשימה משקף את התוצאות - פה החליטו להביא את זה בהפוכה סוף סוף... רציתי שטראמפ יפטר פשוט את כל הבנים... כל אחד מהם יותר מעצבן אותי מהשני... (אני לא אומר שהם לא טובים - לי מצויין לדעתי, אבל הוא מעצבן אותי!
). רוקסן/תמי מועדפות עליי לניצחון (יותר נוטה לכיוון רוקסן, כי תמי יותר מדיי שקטה). את אלי אהבתי נורא בהתחלה, אבל עם הזמן היא פחות התחבבה עליי... בא לי לזרוק לשון נבוט בראש... כמה בנאדם יכול לצרוח בראיונות?!

למעלה